SERİK HERBALİFE ÜYESİ KALICI KİLO VERMEK NASIL YAPILIR


SERİK HERBALİFE ÜYESİ KALICI KİLO VERMEK NASIL YAPILIR


Korku insana neler yaptırıyor desek pek abartılı bir ifade kullanmış olmayız. Günümüz insanı tamam ben kilo verdim tekrar kilo almam daha da diyerek kendine olan güvenini perçinleye dursun gerçekte zayıflamak ve kilosunu korumak bir dizi süreci gerektiriyor.Korku dedik ya bir çok insanda nasıl olsa yine kilo alırım korkusuyla hiç diyet yapmıyor.Beslenme ile kilo kontrolü ayrı ayrı bir mevzu değil ki neden korkalım.Kadınlar genelde kilo verme konusunun sağlık ile yakından ilgili olduğunu savunurlar ve genelde yedikleri yemekleri,porsiyon boyutlarını,besleyici gıdaları,kalori değerlendirmelerini yapmakta epey zorlanmıyor da değiller.
Ne yapıp edip konuyu bir spor merkezine bağlarlar.Spor kadın, erkek tüm insanların hayatını etkileyen faktörlerin sadece % 20’ lik kısmını oluştururken ;kilo vermeyi sadece spora bağlamak sonuç almanızı geciktiren bir durum.
Beslenme ve kilo kontrolü dar bir çerçeveden bakılmaması gereken ve bütün bedenin incelmesini  kolaylaştıran çalışmaların bütünüdür.Basen problemim var ne yapmam lazım mı dediniz! elbet beslenmeniz deriz ,yemek deriz peki sadece spor yapsam olur mu! maalesef spor sadece yağ yakmayı amaçlıyorsanız uzun vadede kas kaybına yol açabilir ama ikisi bir arada denesem derseniz tabi ki olur.Önce yemekleri düzenleyelim sonra spor düzene girer.Zayıflamak geçici bir durum bunu kalıcı hale getirmek sizin hayatınıza çok şey katar.Neler mi olur; şeker,kolestrol,sıvı dengesi ve ani ölümler incelendiği zaman yüksek kiloya sahip insanların daha çok etkilendiği görülmüş.Peki kendiniz için direnmeye devam edecek misiniz? Kadınlar artık küçük büyük bütün diyet önerilerini denemekten ziyade dengeli beslenmeye ağırlık vermeyi ve porsiyon boyutu,yemek yeme biçimi,spor,ruhsal gelişim ve motivasyonu ayakta tutan faaliyetleri daha ön plana almaları gerektiğini biliyorlar.Tek gereken bir Herbalife yaşam koçu ile tüm bu gerekenleri planlamak ve yavaş ve emin adımlarla ilerlemek.

Diyete mi başladın?
Bir diyete başlamadan önce o kadar tepki gelir ki; ne yapacaksın?,senin kilon mu var?,yok yok bir tutam et bin ayıp örter, sen zaten boğazını kıstın mı kilo verirsin ,sen spora başladın mı?Bunlar asla bitmez sizi de içerden dışarı çıkmasın isterler ve durmadan eleştirir dururlar.Birçok insan gibi Kadınlar da kilo vermek için en iyi yöntemin ne olduğunu merak eder.Yemek, diyet geçici bir hevesten öte sağlıklı kalmanın yolunu gösteren bir rehber.Unutmayın beden ne verilirse dışa onu yansıtır.Egzersiz ve alışkanlıkları değiştirmek hemen olacak bir şey değilse; bilinçli öğrenme her insanı zamanla geliştirebilir.Doktor değiliz!, ancak insan davranışlarını iyi yönde geliştirir,her gün düzenli spor ve yeterli su tüketimi gibi konulara ağırlık verirse kilosunu kontrol etmek de daha kolay bir sürece girer.Spor hocaları beslenmeye hep değinir ancak spora birkaç saat giden bir kadın için yemek planının kolayca değiştirilmesini sağlamakta umulan başarıyı gösterir mi takdir sizindir.
Dört farklı yönden kalıcı kilo kontrolü için doğal yaşadığını düşünen insanların da okuması gereken bir masanın 4 ayağı gibi sizi de ayakta tutacak zayıflama formülleri nelerdir?Birlikte bunları deneyimlemek bizleride mutlu eder.

Yaşam tarzı
Uzman bir bilim adamı falan değiliz, Serik yelken aktif yaşam kulübü olarak,yaşam tarzı değişiklikleri için bilimsel olarak kanıtlanmış yöntemleri sizler ile paylaşıyor olacağız. Yaşam tarzı bir bütündür peki siz yaşam tarzınızı değiştirmek için ne kadar daha karşı koyacaksınız kendinize.
Kalori kontrolü
Kilo vermek diyetin kontrollü takip edilmesine bağlıdır.Biz herbalife yaşam koçları kalorilere karşı sizin yemek planlarınızı hazır hale getirebiliriz. Porsiyon çok önemli birkaç günde kulüp ortamında neyin size ne kadar faydalı olabileceğini birlikte test edebiliriz.Bir elma kaç porsiyon? meyve eder,iki tabak kaç porsiyon eder akılda kalıcı yöntemleri bizden öğrenebilirsiniz.


Susuz olmazdı
Davranışları değiştirmek tüm insanlarda olduğu kadar sizde de takip gerektirir, su tüketmek insanı kilo korumaya yönelik geliştiren adımların başında gelir.Peki siz önce zayıflamayı mı düşündünüz? sonrası ne olur gelin birlikte gerçekleştirelim.


Son adım spor
Kadınlar spora önem veriyor da, erkekler özen göstermiyor mu? Elbet her insan kilo verme süreci içinde her dakika aktif kalmayı başaramıyor olabilir. Spor son demde başvurulan önemli bir aktivite, form tutmayı düşünen insanların Serik gibi bir mevkide aktif kalmak için tüm şartları yerine getirmek üzere şartlanması gerekir.İdeal bir iklime sahibiz.Hadi o zaman zayıflamaya ve kilonuzu korumaya başlayalım.


Herbalife Yelken Aktif Yaşam Kulübü Serik/Antalya


Yorum Gönder

0 Yorumlar