KİLO VERMEYE ENGEL OLAN ALIŞKANLIKLAR

KİLO VERMEYE ENGEL OLAN ALIŞKANLIKLAR -05314079994

KİLO VERMEYE ENGEL OLAN ALIŞKANLIKLAR
İnsan kilo vermeye çalışırken aslında normal gibi gözüken kötü alışkanlıkları ya da hormonları pek dikkate almaz. Kilo vermeye engel olan birçok hastalık var. Ancak alışkanlık var ki bir hastalık gibi sizi sarıp sarmalamadan kilo vermeye engel olan bunlara dikkat etmeliyiz. Vitamin eksikliklerini ya da kilo vermeye engel olan kan değerlerini dikkate almak çok daha önemli sebepler.Bir gün boyunca dinlenmek, uyumak, yemek yemek, yüksek kalorili yiyeceklerden uzak durmak hepsini bir dengede taşımak kolay olmayabilir.Zaten kolay olsaydı toplumun büyük bir bölümü obezite ve aşırı kilo ile yaşamak durumunda kalmazdı.Demek ki alışkanlıkları da gözden geçirmek gerekiyor.



Kahvaltınız nasıldı
İnsanlar sadece karın doyurmak ve günü kurtarmak adına gofret, bisküvi hatta simit, poğaça gibi çok kolay şekere dönüştürülen Karbonhidratlar ile kahvaltı ediyorlar.Kahvaltınız nasıldı dediğimiz birçok insan yüksek kabul gören bir pişmanlıkla şekerli yada tuzlu kurabiye ile kahvaltı ettiklerini ifade ediyor. Sabahları sadece meyve yiyerek kompleks karbonhidratlara ulaşacaklarını bilmeden hayatlarını sürdürüyorlar. Sağlıklı yağlar ve protein ile desteklenen sabah kahvaltıları mükemmel bir alternatif olabilir.

Gerçekten Aç mısınız
Tamam kahvaltı tüm insanlar için günün en mühim yemeği; ancak
insan kendisine yedikleri ile eziyet eder mi? demeyin çoğu zaman çiğnemeden hızlı kahvaltı ederek güne başlayan insanları görüyoruz.Gerçekte aç olup olmadığını bile düşünmeden saat 10'da -11'de kahvaltı sonrası muhakkak bir şeyler atıştıran insanları görmek mümkün. Haliyle insan vücudu yaz günü 13-15 saat arası ayakta kalıyor.Peki bu süre boyunca sadece açlık duygusuyla mı yemek yiyorsunuz? yoksa kan şekeriniz düştüğü için mi? yemek tüketiyorsunuz.

Kaç dakika yürüyorsunuz
Alışkanlıklar insanın tüm hayatını etkileyen davranış bütünüdür.Vücut fazladan aldığı enerjiyi bir şekilde eritmek için harekete ihtiyaç duyar.Peki siz sabahları ya da akşam serin saatlerde ne kadar yürüyorsunuz? Serik Herbalife bağımsız üyesi olarak kendinize şans tanımanızı daha fazla istirahat yerine hareketi tavsiye ediyoruz.

İçecekler ne kadar masum
0 kalori yalanına siz de inanıyor musunuz? Kesinlikle inanmamanızı tavsiye ediyoruz.Yüksek kalorili içecekler bir anlık soğuk ve insanı uyaran çeşitli Etkin maddeler ile doludur. Bu  içecekleri tüketmek fazladan kalori almanıza neden olabilir. Herhangi bir markanın ya da içeceğin bağımlısı olduğunu söyleyen birçok insanla tanıştık.Bu demek ki bütün yollar bizi yüksek kalorili içeceklere çıkartıyor alışkanlıklarımızı tekrar gözden geçirmek kilo vermeye engel birçok görünmeyen faktörü ortaya çıkarmamıza yardımcı olabilir.

Herbalife Bağımsız Üyesi


 


Yorum Gönder

0 Yorumlar