SU İÇEMEYENLER iÇiN TAVSiYELER


SU İÇEMEYENLER iÇiN TAVSiYELER



İnsanlar genelde kışın su içemiyorum su tüketimini nasıl arttırabilirim?, bunun yanında su içsem yarıyor!, su içemeyen kişi ne yapmalı? kışın hiç su içemiyorum Beni neler bekliyor gibi değişik sorular ve şikayetler ile bizden kendilerine yardımcı olmamızı bekliyor. Serik Herbalife bağımsız üyesi olarak; insanların su içemiyorum, midem bulanıyor, Diyetteyim su içemiyorum, su içme isteksizliği gibi durumlarını gayet iyi anlıyor ve önerilerimizi dilimizin döndüğünce anlatmaya çalışıyoruz.Çünkü vücudumuzun yüzde yetmiş beşi sudan oluşuyor.Hatta bazen insanlar bir doktor ya da bilim adamı gibi düşünmemizi istiyor!Kesinlikle Bizler doktor ya da bir bilim adamı değiliz, bizim görevimiz daha çok beslenme alanında insan vücudunun sağlıklı düzgün çalışmasını kolaylaştıran adımları kendi tecrübelerimiz ile birlikte insanlara sunmak. Fiziksel görüntü ve bedensel sağlığı bir arada yaşamalarına yardımcı olmak.Pratik su içme yöntemlerini yaptığımız araştırmalar sayesinde bir harman gibi ortaya sermekteyiz.

İnsan su içemiyorum ne yapmam lazım derken düşünmeli!
Gerekli gereksiz gün içinde farklı sıvılar ile vücudu doldurduğunuz zaman su içme isteğiniz azalır.Bunlara örnek olarak Asitli içecekler, meyve suları, enerji içecekleri içen insanların asıl ihtiyacı olan su içmesini engelleyen farklı durumlarıda konuşmak gerek.Siyah çay tüketimi yaygın olarak kadınlarda kansızlık gibi istenmeyen şikayetlerin artmasına neden olmaktadır.


Su içemiyorum midem bulanıyor diyen bir insanın bir gün içinde hangi sıvıları tükettiği konusunda biraz sohbet ettiğimiz zaman; farklı şekilde işlenmiş kahve çeşitlerini bir şekilde tükettiğini görüyoruz.Şöyle ki bir bardak işlenmiş kahvenin vücuttan atılması için en az o bardak kadar büyüklükte 400 bardak su tüketmesi gerekiyor.İlginç bir bilgi değil mi? Doğal olarak kafeyin uyanıklık hissi verir, bir  noktadan sonra su içme İsteğinizi azaltır.Merak ettiğiniz konularda bilgiler paylaşmaya özen gösteriyoruz.

SU içmeye engel durumlar
  • su içmeye engel durumların başında unutkanlık gelmektedir su içmeyi kolaylaştırmak için Su şişenizi her yerde yanınızda taşıyabilirsiniz.
  • Çay kahve gibi içecekleri çok tüketen insanlar yeterli derecede sıvı aldığı fikrine sahiptir.
  • Kültürel yapımız gereği su içmeyi basit görmek gibi bir yanılgıya sahibiz bir esnafın yanına gitsek bir çay bile söylemedi deriz.
  • Diyet yaparken bilinçsiz bir şekilde kulaktan kulağa tarif edilen zayıflama çaylarının yapmaya çalışırız bu su içmemizi zorlayabilir.
  • Yaz sıcaklarında serinleten içecekler Aslında vücudu daha fazla susuz bırakır.
  • Yemeklerden önce ve sonra su içilmesi gerektiği bilincinde değiliz.
  • Sulu meyveler Aslında susuzluğumuzu gidermez.
  • Hiç su içmeyen bir insan ani olarak olduğundan fazla su içmeye çalışırsa tiksinme hissi yaratır.
  • Standart kuralları uygulamak günlük yaşam içinde bizim için zor olabilir bu nedenle su içmeyi istemesek de ihmal ederiz.
  • Suyu yavaş yavaş yudum yudum içmek gerekir bir defada yüksek miktarda su içmeye çalışırsanız içiniz almaz.
  • Birtakım hastalıklar İnsanın su içme isteğini azaltabilir.


Kışın su içemiyorum su tüketimini nasıl arttırabilirim?
Size ilginç bir hikayeden bahsedeceğim bu hikaye ağaçların hikâyesidir ağaçlar yaprakları sayesinde buharlaşma yapmayı Başaran canlılardır.Biyolojik yaşamın içinde kendisini ayakta tutmayı başaran yaz sıcaklarında yoğun su kaybını yapraklar ile dengede tutan Nadir bitkiler.Asıl konu kış günü yapraklar dökülmediği zaman kurak yada soğuk dönemlerde buharlaşma devam etseydi şayet ağaçlardaki biyolojik yapı bozulur bütün ağaçlar kururdu.

Bu bilimsel bir bilgi,  gelelim İnsan vücudunda neler olacağına.Ağaçlar gibi bir yapıya sahip değiliz ancak bizi engelleyen, susuzluğa mahkum eden içecekleri de tüketmek zorunda değiliz. Susuzluk vücutta deri, cilt kuruluğu, kabızlık gibi birçok probleme sebep olmaktadır.Su içmeyi gerçekten istiyorsanız kendiniz için yeni bir değer yaratmak zorundayız.Herbalife aloe verayı yıllardır detaylı bir şekilde incelemiş ve insan fizyolojisine uygun olarak bilim adamlarından da yardım alarak su içemeyen insanların Yeni bir yöntem ile su tüketimini çoğaltmayı planlıyor.Aynı zamanda aloe vera mideyi yatıştırmak ile birlikte bağırsak sağlığını destekleyen doğal bir bitkidir.

Diyet yapıyorum kilo veremiyorum!
En büyük nedenlerden bir tanesi vücudun susuz kalması gibi durumlardır.Herbalife aloe vera içecek neleri başarmanıza yardımcı olabilir, insan Dengeli beslenmeyi öğrendiği zaman besinlerin emilmesi ve genel olarak vücuda yayılması su ile yapılan bir vücut felsefesidir. Aloe vera ince bağırsaklarda bütün parçalanmış ve mama kıvamına getirilmiş besin maddelerinin vücuda emilmesini kolaylaştırır. Bağırsaklardaki zararlı maddelerin vücuda Emilmeden dışarıya atılmasını kolaylaşlaştırabilir.Aloe Vera suyu alternatif olarak Herbalife çayı ile de birlikte tüketilebilir. Sıvı almayı teşvik etmek için bütün yöntemleri kullanıyoruz. Genelde su içemeyen insanlar aloe veralı suyu gün boyunca tüketerek dengeli sıvı takibini gerçekleştirebilirler.

Su içemiyorum Beni neler bekliyor!

Suyu insanlar genelde aklına geldiği zaman tüketiyor. Yetersiz sıvı alımı her gün yorgun olarak yaşamaya mahkum olmak gibi bir şey, sizin başınıza da gelebilir. Özellikle kabızlık gibi istenmeyen durumlar genelde yeteri miktarda su içmeyen insanlarda sık sık görülür. Şöyle ki bir insanın günlerce kabızlık yaşaması demek en başta ekolojik olarak bir baskı yaşamanıza neden olur.Bunun yanında psikolojik olarak sürekli tehdit altında olan insanların günlük yaşam kalitesi de düşer.Kalın bağırsaklarda ve ince bağırsaklarda oluşacak dezenformasyonları da hesaba katmak gerekiyor.Yeteri miktarda su içmeyen insanlar da kas krampları sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Cilt kuruluğu yazın ya da kışın insanların mevsimsel değil ortak problemidir.En büyük nedeni vücudun yeteri miktarda su ile beslenmediği gibi nedenler altında aranmalıdır.Sık sık baş ağrısı yaşayan insanlara bol bol su içmelerini tavsiye ediyoruz. Çünkü beden susuz kaldığı  zaman haliyle beyinde yorgun hissediyor ve sizi Su İçmeye teşvik ediyoruz.Aslında kendinizde bu işaretleri görüyorsanız; sizde Bugünden itibaren Su İçmeye başlayabilirsiniz.
 
Yelken Aktif Yaşam Herbalife Resmi Üyesi


Yorum Gönder

0 Yorumlar