BU 7 SIR VE TOK TUTAN YİYECEKLER AÇLIĞI BİTİRİR

BU 7 SIR VE TOK TUTAN YİYECEKLER AÇLIĞI BİTİRİR

 

 

 

Tok tutan yiyecekler konusunu dün geceden bu yana düşünüyorum.Bu insanlar ne yapıyor?.Açlık kontrol edilmez ise başa bela oluyor.İnsan gerçekte arada yediklerini yemekten saymıyor.Yemeye devam ediyor.Dursun bu hayasızca akın dercesine saldırmak istemelisin!.Bu aynı zamanda açlığı engellemekle kalmıyor.

 

 

Delicesine açlık çekenlerle konuşuyorum.Hazımsızlık,midede yanma,açlık krizleri, yetersiz gelen gıdalara olan düşkünlük,saldırıya hazır asker gibi bitmeyen bir savaşın parçası olarak yaşamak.

 

 

Güne enerjisi bitmiş gibi başlamak.Bu nedir pil reklamı gibi.Bu girişin bir nedeni var elbette.Dedim ya bu insanlar ne yapıyor diye.Dün bir aile yemeği ve uzun süren gece sohbeti neticesinde masaya gelenler kaygımı biraz daha artırdı.Bilirsiniz genellikle aile ve dostlarla bir araya gelince hanımlar çok bonkör davranır konuklara.

 

 

Elbet bu durum sizde de böyledir.Tabi gelsin pasta gitsin kola ver bir tabak daha.İnsanız bu dünyaya bir daha gelme şansımız yok.Birde ters açıdan bakalım konuya.Vücudunuza giren yemekler ve içeceklerin kalori cinsinden bir karşılığı var.

 

BU 7 SIR VE TOK TUTAN YİYECEKLER AÇLIĞI BİTİRİR kalori sayaci lider beslenme

Tamam yemeye ihtiyacımız var.Ancak bu olduğundan fazla olursa ne oluyor.Aynada ortaya çıkan resim hiç yakışmıyor.Asabi ve sinirli bir kişiliğe bürünüyor insan.Herbalife yaşam koçu olarak gerçek açlık ile duygusal açlık arasındaki farkı iyi bilirim.

 

 

 

İnsan mutlu olur yer,üzülünce yer.Üstüne düşmek gerekir bu konunun.Size kaldıramayacağınız bir yükü hediye ediyor.Bu abur cubur yeme alışkanlığı istikrarlı olarak yeme alışkanlığı kazandırıyor.Bu durumdan kurtulmak istiyorsanız başlayalım.

 

 

 

Kilo verme potansiyeliniz var mı?.Yoksa sizde bir arkadaşa bakıp çıkacaktım diye mi düşünüyorsunuz?.

 

 

Önce anlaşalım kalori kontrolü denilince ya ben hep aç mı kalacağım?.

 

 

Niyetiniz hızlı kilo vermek ise,neden olmasın.Öğrenerek devam etmelisiniz.Size ayrıntılarıyla kilo verme konusunda yardımcı olacağız.Şimdi size açlığı ortadan kaldıracak bu yöntemlerden bahsedelim.

 

 

Burada diğer diyet uygulamalarından farklı olmayı umuyoruz.Yolumun üzerinde 24 yaşında genç bir kız diyor ki kalori kontrolü nasıl yapılır?.Hemen ayak üstü alıyım gideyim der gibi.Herbalife de işler böyle yürümez.Okumaya devam et

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar