DIŞARIDA YEMEK YERKEN KİLO VERMEK İÇİN TAVSİYELER

DIŞARIDA YEMEK YERKEN KİLO VERMEK IÇIN TAVSİYELER 05314079994
Serik de yaşıyor ve genelde yemeklerinizi dışarıda yemek zorunda iseniz; dışarıda yemek yerken kilo vermek için tavsiyeler konulu yazımızı gözden geçirebilirsiniz. Genelde esnaf lokantası dekorasyon ve sadeliği ile dikkat çeker değil mi? Ancak siz self servis bir lokanta arıyorsanız menüler birbirine yakın olabilir. Yok ben en yakın lokanta nerede diye bakarım benim için fark etmez gibi düşünüyorsanız ya da ne bileyim bir restorana gittiyseniz yaptığınız diyette başarılı olma şansınız neredeyse imkânsızdır. Sabah kahvaltısında Shake içtikten sonra herhangi bir atıştırmalık da tüketmelisiniz gelin sizinle birkaç küçük değişiklik ile diyeti korumanın yöntemlerini keşfedelim.



Hepimiz toplumsal alışkanlıklar ile yetişen insanlar olarak çocukluk dönemimizde çok fazla restorana lokantaya gitmedik.Zaman içerisinde şartlar değişti doğum günleri, kutlamalar derken Restoran ve hazır yemek zinciri tarzında mekanlar çoğaldı.İnsanlar evde yemek yemek konusunda sınıfta kaldılar desek çok yanılmış olmayız.Çalışma hayatı ve günlük zorunlu işler insanları dışarıda yemek yemeye teşvik eder durumda. Eskiden lokanta nedir? Restaurant nedir? derseniz insanlar çok da önem vermiyordu, değişen şartlara göre diyeti bozmamak için alınabilecek küçük ama etkili yöntemleri sıralayalım.

Kalabalıkta yemek yerken
Bir arkadaş grubu ile yemek yerken ilk sipariş veren siz olun önceden ne plan yaptıysanız plana sadık kalın.  Çünkü önce davranan her zaman şanslı bir şekilde masadan kalkar. Daha fazla yemek yemek mi ? yoksa fazlalıklarla Yaşamak mı? tercih sizin kalorisi düşük bir öğle yemeği planınızı bozmayın.

Akşam yemeğini iyi değerlendirin
Restoranlar ve açık büfe Otel yemekhaneleri akşam yemeklerinde kalabalık olduğu için menüye göz gezdirmek biraz zaman alır.Haliyle kafamız karışır. Sizin iştahınızın açılacağı şekilde görsel sunumlar sizi yanıltmasın.Akşam yemeklerinde dışarıda yemek yemek yerine Herbalife formül 1 Shake ile devam edebilirsiniz.Shake’e meyve ya da bir tutam yulaf eklediğinizde Shake sizi Gece boyunca rahat bir sindirime teşvik eder.

Su çok önemlidir
Alkol alsın ya da almasın insanlar bir lokantaya restorana gittikleri zaman genelde kola ya da hafif bir şarap ile yemeğe başlar. Bu gibi durumlarda sürekli hale geldiği zaman yüksek kalori almak kaçınılmaz bir durum.  Bunun yerine yemek Masanızda yemeğe başlamadan muhakkak su içmeyi alışkanlık haline getirebilirsiniz.  Unutmayın su SIFIR kaloridir. Yemek öncesi içilen su aşırı yeme isteğini bitirir.

Dar bir kıyafet mi yoksa soslar mı
İnsan düğün için nişan için heyecanla hazırlık yapıyor ama aldığı kıyafetlerin hiçbirisi üzerine olmuyor.  Ne kadar kötü bir durum, dışarıda yemek yerken evde aynanın karşısına geçip yine yapamadım dediğiniz anları unutmayın. Yüksek kalorili soslar ve tatlandırıcılar istediğiniz kıyafetleri giymemize engel olan faktörlerdir   küçücük bir pastanın jölesi bir anda basene dönüşmesin.

Sık sık ve küçük porsiyonlar tercih edin
Gün içerisinde sağlıklı 4-5 porsiyon meyve tüketen insanlar çabuk acıkmaz. Herhangi bir restorana gittiğiniz  zaman da diyetini bozmaz.Bir defada 1,5 Adana yemek zorunda değilsiniz! Porsiyonlarınızı küçülterek daha fazla şans tanıyabilirsiniz kendinize ve kan şekerinizi düzenleyen sağlıklı atıştırmalıklar sizi küçük porsiyonlarla büyük hedefinize yaklaştırır.

 

Serik Herbalife Bağımsız Üyesi-05314079994

 


Yorum Gönder

0 Yorumlar