HERBALİFE İLE KİLO VERMEK

HERBALİFE İLE KİLO VERMEK-05314079994

Hava sıcak insanlarla yüzyüze görüşmelerimiz devam ediyor. Serik Merkez Mahallesi'nde epeyce ofis bulunmakta ve bu ofislerde çalışan insanlar şu veya bu şekilde sabah kahvaltısı konusunda yaşadıkları deneyimlerini bizlere aktarıyor.Peki sizce 3 haftada 8-9 kilo vermek mümkün olabilir mi ? Gerçekten 3 hafta 8-9 kilo vermek için yeterli mi isterseniz bu konuyu adım adım değerlendirelim.


Su içiyor musun?
İnsanlar su konusunda bazen kaçamak bazen de ciddi cevaplar veriyor.Kimi ofis çalışanı çay ile günü bitirdiğini, kimisi kahve ile günü bitirdiğini ancak su içmeyi sürekli ihmal ettiklerini kabul ediyorlar.Su insan vücudunun temizlenmesini sağlayan en yararlı içecek, aynı zamanda sindirim ve buna bağlı olarak kabızlık gibi şikayetleri azaltmaktadır.Ne kadar kilo vermek istiyorsanız dengeli bir şekilde istikrar göstermeniz gerekiyor. Günlük ortalama 2 litreden aşağı olmamak üzere rutin su içmeliyiz. Metabolizmayı hızlandırmak isteyen insanlar da gün içinde Herbalife çayı tercih edebilir. Herbalife çay daha hızlı toksin atılmasını yağ yakmayı kolaylaştıran bir içecektir.

Şekerli gıdalar yiyor musun?
Sabah kahvaltısında genelde poğaça ve simit ile günü karşılamaya çalışan ofis çalışanları; bu durumdan çok da memnun gözükmüyorlar.Karın doyurmak bu değil insan dengeli beslenmeli diyorlar. Eğer sizde bu duruma karşı bir alternatif arıyorsanız sabah kahvaltısı için 1 adet meyve ile hazırlanmış Herbalife Shake tercih edebilirsiniz.Böylece gün boyunca kendinize yaptığınız iyiliğin karşılığını göreceksiniz.Yavaş yavaş kilo vermeye başlayabilirsiniz.

Kaç Tane Meyve Yiyorsunuz?
Bu soru gerçekten can alıcı gerçeği açığa çıkarıyor. 1 adet meyvenin bir porsiyon meyve olduğunu çok da dikkate almıyor masabaşı çalışan arkadaşlarımız. Tepeleme bir tabakta Allah ne verdiyse ortaya koyup tüketiyoruz diyorlar. Gün boyunca 5 adet meyve tüketmek gerekiyor şayet bunu da yapamıyorsak Herbalife Shake içtikten sonra ilave olarak formül 2 vitamin kullanımı ile vitamin açıklarını kapatabiliriz.

Unlu Mamüllerden Uzak Durmak Lazım

Bugün bir inşaat mühendisi olan Hasan bey ile yüz yüze sohbet esnasında; Hasan Bey'in çok daha dikkatli bir insan olduğunu ve bilinç seviyesinin yüksekliğinin insanın günlük yaşantısını ciddi manada etkilediğini fark ettik. Şimşek köftenin orada kendi ofisinde çalışıyor.İtalyanların da makarna yemeği yediği , ancak bizden farklı olarak miktarının azaldığını ve genelde yeşillikler ile tüketildiğini gözlemlemiş olması size de fikir verebilir.

Yemekleri Zamanında Tüketiyor musunuz?
Öğle ya da akşam yemeklerini dışarıda ya da Ofiste yemek durumunda kalan insanların daha sağlıklı şeyler yiyor olması vücudun daha çabuk toparlanması anlamına geliyor.Peki siz yemeklerinizi zamanında tüketiyor musunuz?



Yemekleri Çok mu Hızlı Yersiniz?
Büroda çalışan insanların masaüstü bilgisayarlarında çalışırken performansları yemeklerine de yansıyor olsa gerek. Çünkü çoğunlukla hızlı ve çiğnemeden yemek yediklerini ifade ediyorlar.Hızlı yemek marifet sayılmamalı diyor hatice hanım hızlı yediğim zaman öğleden sonra 3-4 saat hazımsızlık yaşıyorum.Bir sofrada 25-30 dakika sindire sindire yemek yemek beni rahatlatıyor ve tokluk hissi daha fazla oluyor diye ifade ediyor.


Ne Kadar Spor Yaparsınız?
Malum olduğu gibi havanın sıcaklığı, sosyal mesafe gibi engeller sizin kilo vermenize farklı etkiler gösterebilir. Daha düzenli spor yapmak için kalabalık ortamları seçmek zorunda değilsiniz. Daha fazla yüzme, daha fazla bisiklet, daha fazla yürüyüş gibi alternatifler her zaman sizin işinizi kolaylaştırabilir.

Yeterli Uyku ve Stres Yönetimi
Gece geç saate kadar çalışmak durumunda kaldığınız günler oluyor değil mi? Peki düzenli uyku rutin kaç saat sürüyor? dediğimiz zaman kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor. Bir de Stres Yönetimi var ki Stres Yönetimi meslek gözetmeksizin Serik merkezinde bulunan birçok ofis çalışanı için aynı değeri ve anlamı taşımaktadır.Günlük iş yetiştirme stresi sizin kilo vermenizi yavaşlatır.Herbalife ile dengeli beslenme kurallarını birlikte keşfetmeye ve stresi ortadan kaldırmaya ne dersiniz.

Herbalife Serik Bağımsız Üyesi

 


Yorum Gönder

0 Yorumlar