HERBALIFE NUTRITION SHAKE İŞE YARAR MI?

 HERBALIFE NUTRITION SHAKE İŞE YARAR MI?

Biz kadınlar için aile hayatı öylesine hızlı ve günün şartına göre şekil alıyor ki birçok kadının hayatında ki bu değişime ayak uydurması bazen gerçekten akıl almaz sonuçlar doğuruyor.Bunlara örnek verecek olursak en başta psikolojik olarak kendini hazır hissetmek konusunda bir çoğumuz zorlanıyor.Tabi bunun yanında günlük stresle başa çıkmak isterken insan farkında olmadan kilo almaya başlıyor.Hele bir de eğitim süreci ve sancılı geçen bu pandemi sürekli insanlarda yeme içgüdüsünü bir tık daha ileriye götürüyor.Hemen herkes bulunduğu noktadan işte ne bileyim Kepez Herbalife nerede?, Muratpaşa da Herbalife nerede?, Antalya ilçelerin de yaşıyorsanız Serik'te Herbalife satılıyor mu?, Manavgat'ta Herbalife var mı?, Alanya'da Herbalife yaşam koçu nerede? gibi bir arayışa giriyor hemen. Kadınlar hızlı kilo vermek istiyor.Bunlar bizim için sıradan ve doğal bir yaşam döngüsü asıl mesele Herbalife Shake işe yarıyor mu? Herbalife Nutrıtıon Shake işe yarıyor mu? sorusu ile bizlere soru yöneltiliyor.Çünkü neden önyargılı bir şekilde bu ürünü kullanınca hızlı kilo veriliyormuş?. Peki sonra ne olacak? gibi sorularla karşılaşmak bizim için günlük yaşamın bir parçası gibi desek yanlış olmaz.

Herbalife ne işe yarar?
Bugün bizim evde tam 6 saat uzaktan eğitim zoom’u ile çocuklar derse katıldılar.Her ne kadar yüz yüze eğitim için heyecanlanıyor olsalar bile günün telaşı ile ne zaman akşam oldu farkına varmak mümkün olmuyor. Ondan sebep midir? bilinmez ama düşüncelerimde daha fazla insana yardımcı olmak ve açıklayıcı yazılar ile Antalya'nın dört bir tarafında insanlara Herbalife hakkında söylenmemiş birçok bilgiyi paylaşmak isterim. Kadınlar için her yazımda ayrı bir başlık altında anlaşılır konular paylaşmaya özen gösteriyorum.Kadınların beslenme konusunda bilinç kazanması elbette onları bir diyetisyen yapmayacak; ama en azından ev ahalisi için, çocukları için inanılmaz bir değişim olacağı kesindir. Antalya Demre'de ikamet eden serası bulunan bir hanım arkadaşım ile uzun uzadıya konuştuk uzun yıllardır aldığı kiloları vermek için Herbalife kullanmak istiyormuş.Ancak Herbalife ne işe yarar? henüz hiçbir fikri yok.Aynı zamanda Herbalife Shake kilo verdiriyor mu?, Herbalife Shake gerçekten işe yarıyor mu? Bunları da merak ediyor.Meraklanmak iyi güzel bir şey ama aslında bizim buralarda bilgileri paylaşmamız, anlatmamız yazı diliyle bir şeyleri paylaşıp bilgilendirme çabalarımız daha çok kişilerin gayreti ve bizim onlara vereceğimiz motivasyon ile gerçekten daha çok etkili oluyor.

Diyette yapılan basit hatalar

Bir kadın için mükemmeliyetçi olmak en iyisini yapmaya çalışmak zaman zaman hata yapmaya sebep olabilir. İnsanın Diyet yaparken sadece Herbalife Shake ile başlamış olması bile değişim için büyük bir adım. Sonuç alabilirsiniz, çoğu zaman kulaktan duyma bilgiler ile çekimser kalan kadınları görüyorum.Herbalife ayrıcalıklı müşteri olarak başlamalarını tavsiye ettiğim birçok arkadaşım; sadece bir iki ay da hiç ummadıkları sonuçla karşılaşarak gerçekten işin özünün ne olduğunu gayet iyi anladılar.İnsan bir bardak su içmez mi?. Evet hiç su içmediklerini, ya da akşam yemeğinde tatlı yediklerini anlatan bir çok kadına aslında severek yediğimiz birçok yiyeceğin tartıda yüzümüzde üzüntü ve keder oluşturduğunu anlatmaya çalışıyoruz.Herbalife yaşam koçluğu diyette yapılan basit hataları en aza indirmek desem yanlış olmaz.

Herbalife shake nedir?

Bir kaç teknik bilgi ile nasıl kilo vermeniz gerektiğini ve Herbalife Shake gerçekten nasıl işe yarıyor paylaşmaya çalışacağım.İnsan hayatı üzerinde yapılan dış müdahaleler artık daha çok yemek yeme ve haz duyguları üzerine kurulmuş bir düzen var.Kimse neyi ne zaman yediğini hiç de sorgulamıyor.Halimiz böyleyken bu durumdan ders çıkaran Herbalife bir çalışma düzenlemiş ve tam 1980 senesinde Herbalife Shake üretmeye başlamış.Tabii ki kolay olmamış ama insanın nasıl kilo vereceğini en iyi bilen bilim adamları ve doktorların ortak çalışmaları sonucu insan hayatında en önemli noktanın tespiti yapılmış.Karbonhidratlar kısaca unlu mamüller ile meyve ve sebzelerde bolca bulunan besin maddesi.Halk arasında tabir edildiği gibi düşük şeker ya da yüksek şeker diye tabir edilen kan şekerinin ayarlanması, istenilen seviyeye getirilmesi için ihtiyacımızdan fazla tüketilmesi önerilmiyor.İkincisi ise protein gibi vücut bütünlüğünü destekleyen gıdaların beslenme listesi içerisine girmesini planlamışlar.Vitamin ve minerallerin hayatımızda önemli yere sahip olduğu bütün bu besinlerin içinde olduğu bir yemek yapmışlar ve bu besin karışımı yemeğe Herbalife Shake adını vermişler.

 

Genel anlamda kan şekeri
Dünya kurulduğu günden bu yana insanlar çok çeşitli ve dengeli beslenme alışkanlıklarını yüzyıllar içerisinde gerçekleştirmiş.Tam anlamıyla kuşaktan kuşağa aktarılan Anadan, Babadan kalma yöntemler insan neslinin uzun müddet hastalıklarla karşı karşıya kalmasına engellemiştir.Günümüz beslenme alışkanlıkları insanın ortalama 200 yıldır bütün dengesini altüst etmiş ve glisemik indeks dediğimiz inişli çıkışlı ve kilo almaya doğru hızla itici bir güç olan gizli düşmana dönüşmüştür.Neden kilo veremiyorum?, sorusunun altında yatan gerçeklerden sadece bir tanesi desek yanılmış olmayız.Kilonuzu korumak ya da ideal kilonuzu yakalamak istiyorsanız bizden daha detaylı yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Porsiyon kontrolü kilo verdirir
Kurban bayramı öncesi Alanya'dan arayan Muhammed isimli genç arkadaşımız Herbalife Shake nedir?. Sorusunu sordu fakat aklı çok karışmış ve güçlü besinler falan filan muhabbeti yapılıyor neyin nesidir bu?. Aslında ben kilo vermek istiyorum ama bir türlü Herbalife Shake içmeye başlamadım bana yardımcı olur musunuz? Diyor.İnsanın yediklerini her bir porsiyon da kontrol altına alınması gerekli.Herbalife Shake nedir? denildiğinde porsiyon kontrolünü kısacası kalori yakma, kalori azaltma gibi terimleri içine alan bir beslenme gerçeğidir.Her gün sabah kahvaltı edemeyen birçok insanla karşılaşıyorum sadece 216 kalori ile bir serpme kahvaltı dan daha besleyici ve daha enerji deposu bir şey var mı? Evet ,Herbalife Shake bunların hepsini karşılayacak kadar besleyici ve kan şekeri üzerinde de olumlu etkileri yaratmak için bir adım olabilir.Biz sizin beslenme düzeninizi değiştirmek ve daha sağlıklı yaşama doğru sizleri yolculuğunuzda yalnız olmadığınızı hatırlatan insanlarız.

Kilo vermek için kaç adım var

7 adım da kilover deniliyor,5 adımda kilo vermenin yolları deniliyor.Kimisi 7 adımda, kimisi 9 adımda kilo vermeyi garanti ediyor.Peki siz bu yöntemleri tek tek okuduğunuzda akılda kalan ne oluyor yine açlık hissi, yine kilo verememek gibi şikayetler.Herbalife Shake insanın yemek yeme alışkanlıklarının düzene girmesini sağlayan en güçlü silahımız desem çok doğru bir tespit olur.Her gün ciğer kedinin bile iştahını kapatır ama her gün simit yiyen bir insan için ortalama 10 TL bir bedel ödemek gerekiyor.İnsan ödediği paraya mı yansın, yoksa gün boyu bitkin ve sürekli inişli çıkışlı bir ruh ile sinirli mi yaşasın.Resmi olarak belirtilen rakamlara göre Türkiye'de Antalya şehri ortalama 12000000 misafir turist ağırlıyor.Hiç fark ettiniz mi otellere gelen turistlerin ne kadar dikkatli ve sofrada uzun vakit geçiriyor olduğunu.Ortalama yarım saat sofradan kalkmıyorlar işte bu bile sizin bilinçli beslenme alışkanlıklarınızı değiştirecek farklı bir bilgi olarak aklınızda bulunsun istiyoruz.Şüphelendiğiniz şeyleri değiştirmek belki ilk başta çok zor gibi gözükebilir.Düşüncemiz değiştiğin de hareketlerimiz de değişir, hareketleriniz değiştiğin de bütün vücudunuz sizin istediğiniz hedefe koşmanızı kolaylaştırır.Herbalife Shake gibi çok farklı besin maddelerinin bir arada sunulduğu yemeklere alışmak için sizin zamana ihtiyacınız olduğunu söyleyebiliriz. Herbalife kullananlar sadece 3 günde mükemmel hissediyor, bir diğer taraftaki insan ise birkaç haftada kendini toparlıyor.Tercih size kalmış hayat boyu fazla kilolu olarak yaşamak istemiyorsanız gelin birlikte sonuç alalım.

Gönül DEMİR Antalya Herbalife Yaşam Koçu -05314079994

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar