HERBALİFE ÜRÜNLERİ DENGELİ BESLENME İÇİN ÖNERİLİR


HERBALİFE ÜRÜNLERİ DENGELİ BESLENME İÇİN ÖNERİLİR

Antalya Serik'te insanlar yemek yeme alışkanlıkları ile bizlere deneyim kazandırıyor. Bugün günlük beslenme içerisinde tüketilen Trans yağların, tuzun ve şekerli gıdaların yer kapladığı çok fazla tüketildiğini zaten sürekli dile getiriyoruz.Aşırı yağ tüketimi ve tuz tüketimini düşünürsek yeterli vitamin ve mineral alamayan vücut çoğu zaman kilo alma eğiliminde oluyor.Özellikle beslenme alışkanlıkları ile ilgili olarak Herbalife nedir? sorusunun yanıtı aslında bütün makalelerimizde açık ve seçik ortaya konuluyor. İnsanlar bağırsakların düzenlendiği ve sağlıklı sindirim sisteminin bir parçası olarak yedikleri yemekler de lif alımına dikkat etmiyor. Bu nedenle sık sık sindirim problemi yaşıyorlar. Günde birkaç Meyve yiyerek belki bu açığı kapatmak Mümkün olabilir. Ancak şöyle bir şey var ki bir porsiyon meyvenin bir adet meyveden oluştuğunu bilmek çok önemli,çoğu insan bizlere Herbalife nedir? sorusu ile karşılık veriyor. Aslında yediklerimiz ve içtiklerimiz bütünüyle bizim beslenme alışkanlıklarımızı ortaya koyuyor. Herbalife bunun Neresinde derseniz Türkiye'de şu anda % 60 oranında. İnsan obezite sınırını geçmiş.Sağlıklı beslenme için çözümler üretmeyi Düşünüyor. İnsanın beslenme kalitesini iyileştirmek için çok fazla para harcamaya da gerek yok. Aslında düzensiz beslenme alışkanlıkları sürekli bir telaş ve sebze meyvelerin yetişmesi de düşünülürse bir domatesten eskisi gibi Besleyici olması beklenemez. Bunun yanında Sağlıklı beslenme için Antalya ve çevre ilçelerde yaptığımız söyleşiler insanların zaman yoksulu olduğunu gösteriyor.


Sağlıklı yemekler pişirmek aslında elimizde
Birkaç kadın ile sohbet esnasında hafta içi neler yaptığı konusunda sohbet ederken zamanın çok önemli olduğunu. Ancak insanların sosyal medya ve televizyon karşısında saatlerinin çok hızlı gelip geçtiği gibi bariz olarak Zaman kaybına neden olan sebeplerden bahsediyoruz? Yemek pişirirken neler yapmalıyız? Ne kadar? Tuz kullanmalıyız gün içerisinde ne kadar su içmeliyiz? Bunlar bizim için çok önemli aynı zamanda sizlerin bir makarna yemeği Pişirir gibi hayatı çok basit, Pratik yöntemlerle doğru beslenmeye doğru taşımanızı bekliyoruz. İnsanlar protein, vitamin, mineral ve liflerden oluşan bir sofra hazırlamak için çok fazla zaman harcamadan hazır bir şeyler atıştırmak istiyor. Hazır yiyecekler tükettiğimiz zaman da porsiyon kontrolü bizim elimizden çıkıyor. Demek ki evde yemek pişirmek. Bir manada zaman ve masraf gibi gözüküyor. Olduğunu anlıyoruz.


Genelde kendi konservelerinizi hazırlayabilirsiniz.
Bu yıl sıkça duyduğumuz konserve şişe kapaklarının yok sattığı haberleri sıkça ulusal basında yer aldı. Aslında konserve dediğimiz zaman bütün sebzeler konserve yapabilmek için yazdan tarla domatesi, tarla biberi gibi Tam güneşin kendi olgunlaştırdığı sebzeler ile fazlasıyla yeterli gelecek miktarda konserve yapılabilir.Yiyecekleri sağlıklı halde hazırlamak  mümkündür. Gerekirse bunun için bir video bile çekmeyi düşünüyoruz.

Sabah kahvaltılarınızı değiştirebilirsiniz.
İnsanların en çok şikayet ettiği konulardan bir tanesi Sabah kahvaltı etmeme ya da iştahsızlık gibi durumlar.Aslında bunun nedeni gece geç saatlere kadar televizyon veya bilgisayar başında sürekli bir şeyler yemek ve mideyi Gece dolu olarak Tutmak, haliyle sabah insanın bir şey yiyip içesi gelmiyor.Bu nedenle Herbalife Shake sabah kahvaltılarında sizi yoğun Gün ve temposuna alıştıracak kadar; Besleyici ancak, Sabah kahvaltılarınızda tercih edilen rutin Kahvaltılık lara göre de daha düşük kalori ile ilginizi çekebilir.


Kilo vermek istiyorsanız yemeklerinizi değiştirelim.
Bir insan bir ayda 5 kilo kadar sonuç alabilir ve bunu doğal yoldan destekleyebilir. Kilo vermeye çalışan insanların yemeklerini değiştirmesi demek; tamamen sevdiği yemekleri hayatından çıkarması anlamına gelmez.Bu bir denge oyunudur dengeyi tutturan bütün kadınlarda olduğu gibi sizde kolayca kilo verebilirsiniz.Yapmanız gereken tek şey var. Bir miktar karbonhidrat, bir miktar protein ve sağlıklı yağlar gibi. Özet geçeceğimiz gıdaları tercih ederek başlayabilirsiniz.
Herbalife Serik Aktif Yaşam Koçu Gönül DEMİR-05314079994

Yorum Gönder

0 Yorumlar