SERİK HERBALİFE SATIŞ ŞUBESİ


SERİK HERBALİFE SATIŞ ŞUBESİ
SERİK HERBALİFE SİPARİŞ :05314079994
Serik’te yaşıyorsanız kilo kontrolü,kilo vermek, kilo almak, ışıl ışıl saçlar için bakım, cilt bakımı ihtiyacınız ve yorgunluk halsizlik hissediyorsanız. Serik Yelken Aktif Yaşam kulübüne gelip detaylar hakkında görüşmenizi öneriyoruz. Serik Herbalife yaşam koçumuz Gönül hanım ve Hayati bey sizlere beslenme konusunda ve kilo yönetimi,sporcu beslenmesi konularında gereken danışmanlığı ücretsiz olarak sunmaktadır.Günün her saatinde danışmanlık hizmeti için talepte bulunabilirsiniz.


Serik herbalife yüz bakımı ve cilt bakım ürünlerinden el ve vücut kreminin önemi

Serik yaş sebze meyve yetiştiriciliği açısından bilindiği gibi yılın 12 ayı tarım faaliyetleri yapılan bir yerdir. Ancak Serikli hanımlar henüz herbalife cilt bakımı ürünlerini pek tanımıyor yada çok fazla bilgisi yok.Kışın serada çalışan kadınların ve otellerde çalışan kadınların erken saatlerde işe gittiğini bilmeyen yoktur malum sabahları epeyce soğuk oluyor haliyle eller ve cildinizde kuruluk ve kimi zamanda istenmeyen yıpranmalar insanın canını epey yakıyor hele tırnak diplerinde oluşan çatlama yada yarılmalar bulaşık yıkarken insanın canını acıtır hep öyle değil mi?. Kışın ayazın ve soğuğun en çok hissedildiği dönemlerde Antalya deniz memleketi olmasına rağmen soğuk yüzünü en iyi burada yaşayan insanlar bilir.Serada çalışmak pek kolay bir iş değil ,meşakkatli bir iştir.Bu nedenle kışın çalışan insanların el ve yüzlerini  soğuğa karşı korumak gerekir.Kadınlar cildini korumak için bazen vazelin bazen de bildik nemlendirici kullanırlar,herbalife el ve cilt kremi tüm vücudu koruyabilecek kadar etkili bir çok vitamin ve bitki özünün karışımından oluşur.Bilmeniz bizim için önemli hiçbir cilt bakım ürünümüz hayvanlyar üzerinde test edilmez direkt olarak sizin gibi İnsanlar üzerinde test edilmiştir ve bir çoğunun 7 günde etkili bir korumaya sahip oldukları dermatologlar tarafından test edilmiştir.Sizde kışın bu mevsimde ve yazın sıcak havalarda ellerinizi ve cildinizi korumak isterseniz herbalife elkremi yeterli korumayı sağlamaktadır.

Herbalife el ve vücut kremi özellikleri
Herbalife el ve vücut kremi sizlere özel; alovera  bitkisi ve vitamin,mineral özlerinden oluşur 15 ten fazla vitamin ile elinizi ve yüzünüzü korur.Cildinizi farklı herbalife ürünleri ile desteklemenizi kolaylaştırır. Kimyasal içermeyen özel formülü sayesinde güçlü ve güvenli bir üründür.Uzun süre korumaya odaklı nemlerdirme için hazır durumdadır .Ciltte meydana gelen çatlaklardan kaynaklı açık yara ve cilt yanıklarda cildin rahatlamasına yardımcı olabilir.

Herbalife el ve vücut kremi nasıl kulanılır
Herbalife el ve cilt bakım kremi sabah dışarı çıkmadan evde elinizin ve  yüz bölgenizin dışarıdan gelen soğuk ve sıcak gibi etkilere karşı korunması için el,yüz,boyun ve ayak gibi soğuk ve sıcakla direkt temas eden bölgelerine sürülerek kullanılması tavsiye edilir. Her zaman yanınızdan ayırmayacağınız bu kremi çantanızdan ayrı tutmayın deriz. Günlük kullanımda nem dengesi için geceleri yatmadan el,ayak ve yüz bakımı için kullanabilirsiniz böylece gece boyunca ferah bir cilde sahip olabilirsiniz.
Herbalife El ve vücut kremini nereden satın alabilirim?
Herbabalife el ve vücut kremini Serik merkezde Migros Market Doğusunda bulunan azize güven pasajı içerisinde bulunan Herbalife Yelken Aktif Yaşam Kulübünden alabilirsiniz.Antalya ve diğer ilçelerde yaşıyor iseniz bir telefon kadar yakınız 05314079994 sipariş ve kargo için arayabilirsiniz.


 Adres:Merkez Mahallesi 1245 Sokak Migros Market Doğusu Full Bilgisayar Karşısı.


Yorum Gönder

0 Yorumlar