NE SİHİR NE KERAMET ÖNCE VÜCUDUNU KEŞFET


NE SİHİR NE KERAMET ÖNCE VÜCUDUNU KEŞFET

Kilo vermek için sihirli bir formül arıyorsanız.Bulmak için çok yakınsınız. Keramet vücudunu tanımak her gün ne yapıyorsanız bunları gözden geçirmek.Nasıl başlayabiliriz vücudun size vermiş olduğu birçok uyarı gün içerisinde kimi zaman iş telaşından kimi zamanda aile içinde yada yakın çevrenizle yaşanılan olaylar nedeniyle duygular sizi alt üst edebilir ve her şey görmezden gelinir.Mesela sigara içiyorsanız sigarayı bırakma konusunda her gün tutarlı olmanız için kendinize olumlu mesajlar vermeniz gerekir. En ufak heyecan ya da sinir hali sizin elinizi sigaraya götürüyorsa demek oluyor ki; bu bir uyarı. Sakin olup derin derin nefes alıp yaşadığınız her neyse üzerine düşünmek gerekiyor. Eğer çok moraliniz bozulduysa bulunduğunuz ortamdan dışarı çıkıp derin bir nefes alıp sakinleşmek için kendi kendinize bir fırsat tanımalısınız.
Bu sadece bir örnekti. Gelelim kilo verme,yemek, kilo alma mevzuna.Her insanın önce kendi bedenini tanıması gerekiyor.Ancak ondan sonra amacına kavuşabilir. Öncelikle her gün sabah kahvaltısını düzenli yapıyor musunuz? Kahvaltı yaparken neler tüketiyorsunuz? Vücudunuzun bu yiyecekleri yakıp enerjiye çevirmesine izin veriyor musunuz? Yoksa!! Öğle yemeğine kadar birkaç yudum simit ya da bisküvi ile metabolizmanın işini yapmasına müsaade etmiyor musunuz?.Eğer öyle ise yani sabah kahvaltısından sonra. Öğle yemeğine kadar doyurucu ve besleyici bir kahvaltı ile günü başlatarak aralarda herhangi bir atıştırmalık ihtiyacı hissetmiyorsanız. Demek ki doğru besinlerle sabah kahvaltısını yapmış oluyorsunuz.Tersi durumlarda sabah kahvaltısında bedenimizi doyuracak,beyin olarak rahatlama hissini sağlayacak gıdalarla kahvaltı yapmış sayılmazsınız.
Çünkü insan bedeni yediği içtiği gıdalar ile moral motivasyon ve enerji üretir.Bu durumda siz kendinizi yeterince hazır ve dinamik hissediyor musunuz? İnsan önce kendi önündeki problemleri çözmek için özellikle de Diyet yaparken neler yaptığı çok önemlidir.Sabah kahvaltısından sonra bir küçük bisküvi ve ikincisi üçüncüsü diye devam eder.Vücut sizden ne istiyor? Rahatlama verecek gıdalar istiyor,her gün için devamlı olmasını istiyor. Bunu her gün yerine getirmek Çok mu zor diyorsunuz? Yazımızın herbalife shake ile ilgili bölümünü dikkatlice okuyunuz.

Herbalife Shake İçmeden Kilo Verebilir miyim?

Herbalife Shake  bir diyet ürünü olarak görülürse bu bir zorlama olarak beyin algınızı içten içe yer bitirir.Sıvı gıdalara alışmalısınız yeni bir başarı konusunda ısrarcı olabilirsiniz bu tadı seveceksiniz.Gıda tüketmek bölgesel zayıflama için önemli ama birde hangi gıdalarla zayıflarım sorusunu sormak lazım.Herbalife shake olmadan  kilo vermeye çalışmanız insanın aynı sudan çıkan balık misali çırpınış içinde kalmanıza neden olabilir.Serik’te daha önce herbalife aktif yaşam kulübü yada kilo kontrol merkezi olmayabilir.Burada genç yaşlı demeden insanlar herbalife shakeyi içiyor.Günlük kalori takibi daha kolay oluyor.Aksi takdirde zayıflamak için daha iyi bir yöntem var mı? deseniz elbet farklı yöntemlerde var.Bir çok insan yediği içtiği gıdalar besleyici olmadığı için kendini boşlukta hissediyor.Atatürk caddesi üzerinde sabah işe giden insanlar ve erken saatte seralara giden insanların coşkuyla güne başladıklarını gören var mı?Elbette yok çünkü yediğimiz gıdalar eskisi gibi değil.Mademki bu konuda hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı fikirdeyiz o zaman neden herbalife yaşam koçuyla çalışarak kilo vermeyesiniz.


Herbalife ile Kilo Vermek  Mümkün mü?

 

Herbalife shake diyet programında normal yemekler yerine tüketilmesi için ana öğün olarak kullanılmaktadır.Bu bir başlangıç! sizde kilo verebilirsiniz.Herbalife shake ile kahvaltı ettikten sonra akşam olana kadar beslenmenize dikkat ederek protein ağırlıklı bir program yapmamız gerekebilir.Yağ yakmak, kilo vermekten daha değerlidir.Yağ yakmak kilo vermenin ve diyet programının başarı oranını belirler. 
Herbalife shake haricinde neler hızlı kilo vermeyi sağlıyor?
Herbalife bitkisel çayherbalife Heartwell, herbalife vitamin tabletHerbalife Aloe vera içecek,herbalife termo yağ yakıcı tablet her gün daha enerji dolu olmanızı ve hızlı kilo vermenizi sağlayabilir.Başlangıçta shake ve bu listeyle devam edebiliriz.
-Bir bardak herbalife çay sabah yağ yakımını hızlandırır.
  
   -Bir bardak herbalife Alovera konsantre içeceği su içimini kolaylaştırır.Midede müthiş rahatlama hissi verir.

   -Herbalife Heartwell lif içeceği bağırsaklarınızı temizler kolestrol ve şekerin ince barsaktan dışarı atılmasını kolaylaştırır vücut dengesine fayda sağlar.

  -Bir Herbalife Vitamin tablet günlük ihtiyaç duyduğunuz enerjiye katkıda bulunur.

Herbalife Serik Temsilcisi Yelken Aktif Yaşam Kulübü

Telefon-05314079994-05336917296

Yorum Gönder

0 Yorumlar