HERBALİFE YAŞAM KOÇU NEDİR?

HERBALİFE YAŞAM KOÇU NEDİR?


Bugün haftanın ilk gününe hızlı başladık, pazartesiler her insan için sıkıcıdır sizin için de sıkıcı mı geliyor?Pazartesi ve haftanın ilk günü sosyal medyanızı gözden geçirdiniz kim nerede kim ne yapmış ve turu bitirdiniz.Bugün pazartesi güne enerjik bir atakla başlayabiliriz.Beslenme dünyanın gündemi neden sizin gündeminizde de yer tutuyor bir düşünün.Sabahları renkli bir başlangıç ile güne başlamak herkesi olduğu kadar sizi de heyecanlandırır öyle değil mi? Her gün gelişime açık insanlara hızlı kilo verme hakkında bilgiler vermeye ve öğrenmelerine yardım ediyor olacağız.Peki siz kilonuzdan memnun musunuz?Açık açık hiç kimse ben kilomdan memnunum demiyor zaten.Serikli kadınların kilo kontrolü için ne yaptıklarını merak ediyor olmanız size bir fayda getirmez ancak kendiniz için bir adım atarsanız bu problemi çözebiliriz.Herbalife ile kilonuzu kontrol etmek artık daha kolay.Tek başına kilo vermek belki sizi zorlayabilir,yapmanız gereken ne kadar kolay yöntemlerle bir ay süresince kaç kiloya kadar sonuç alınacağını adım adım bizimle öğrenmek olacaktır.Herbalife hakkında bilgiye ihtiyacınız mı var hepsi burada.İnsanlar paylaştıkça ortaya çıkıyor günlük stres ve ağrılı sancılı durumları.Bazıları fizik tedavi sürecinden bahis ediyor,kimi kadınlar doğum sonrası kilolardan,yada kiloları yüzünden yaşadıkları bel,bacak,eklem ağrıları gibi yakınmaları ile ilgili yaşadıkları deneyimleri anlatıyorlar.
Sizin de kendinizle ilgili yaşadıklarınız vardır.Henüz paylaşılmayan, kendinize fırsatlar verin evde yemek yapmak mı istiyorsunuz evet yapabilirsiniz.Dışarıda yemek yemek mi istiyorsunuz? Hepsini konuşalım ve tek başına kilo verme zahmetine birlikte katlanalım.Size bugüne kadar beslenmeye özen gösterin denildimi bilmiyoruz ancak; önemli olan vücudu yediğiniz gıdalar ile destekliyor olacağız.
Siz ne kadar kendinize önem veriyor ve ne kadar kilo vermek istiyorsanız.Herbalife yaşam koçu hizmeti size o kadar yardımcı olacaktır.Şimdi tam zamanı bahar gelmeden fazla kilonuzdan kurtulmak için halen fırsatı kaçırmadınız.İstediğiniz Fit bir vücut mu elbet bu mümkün.Herbalife kullananlar bizimle sadece ürünleri değil yaşam şekillerine uygun beslenme tarzını da öğrenmeye başlıyorlar.
Büyük başarılar Herbalife yaşam koçuyla geliyor.İnsan küçük değişiklikler ve her gün yaşam tarzına uygun adımları atarak olabilir siz kendiniz için ne kadar başarıya odaklısınız? Herbalife ürünleri zaten 40 yıldır kullanılıyor ve yüksek standart kalite kontrolü  konusunda uzmanlaşmış bilim insanları tarafından geliştirilen ürünlerdir.Herbalife formül 1Shake, Herbalife Herbal Aloe içecek, Herbalife bitkisel konsantre çay, Herbalife Thermo Complete gibi gıda takviyesi tek başına sonuç getirir.Bu ürünleri kimler kullanabilir kimler kullanamaz birlikte beslenme programı yapmadan buna karar vermiyoruz öncelikli olan hedeflediğimiz noktaya küçük hedefler koyarak ulaşmak.
Herbalife neden reklam vermez?

Herbalife bir doğrudan satış firmasıdır, reklamlar vermiyor olması insanların memnuniyet derecesini gösteren en net mesajımız olsun.Kadınların bilmesi gereken gerçek reklam; satışı zayıf kalan ürünlerin sürekli ön planda tutulması esasına bağlı bir gerçektir.Ancak reklam ile satış ilanından ziyade koçluk hizmetini ön planda tutan herbalife üyeleri de yok değildir.Gerçekten de kilo vermeye çalışan kadınların başarılı olmaları herbalife yaşam koçu ile yaptıkları beslenme ve sosyal destek gibi ayrıntılar içinde değerlendirilirse anlam kazanıyor.Siz de Serik merkezinde bu işi yapan bir yaşam koçu ile çalışmak isterseniz bizim size olan inancımız ve işimize verdiğimiz değer ortadadır.Kendinizi değerli hissetmeniz iyi görünmenize de yol açar.Herbalife ile ürünlerden daha fazlasına ulaşılabilirsiniz.Hedefleri belirleyelim yüksek beklenti içine girmeyelim zaten ayrıntılar sırası geldikçe problem olmaktan çıkar. Öğrenmek başarmanın yarısı Herbalife yaşam koçluğu felsefelerini size ücretsiz olarak sunan bir yaklaşıma sahibiz. Herbalife paylaşmaktır sizi dinleyen ve anlayan bir yardımcı yeri geldiği zaman düşündüğünüzden daha farklı bilgilerle sizi şaşırtan bir hikaye arşivi ile ilginizi çekebiliriz.Kadınlar isterse tüm zorluklara karşı çıkabilir,siz neden denemiyorsunuz?
SERİK HERBALİFE YAŞAM KOÇUNUZ İLE KİLONUZU DERT ETMEYİN

İnsanlar rutin içinden çıkmayı ve alıştığı yapıyı yeniden şekillendirmek bazen zor gibi gözükür.Yardım alarak glisemik indeks,karın yağı,basen problemlerinden kurtulmak daha kolaydır.Bozmak yıkmak çok kolaydır yerine yenisini ikame etmek ise çok zor olmasa gerek siz de kilolarınızdan kurtulun.Serikli her kadın kendi başarısını hak ediyor.Diyette hatalar hep vazgeçme sebebi sayılır.Güçlü olabilmeniz için Herbalife Yelken Aktif Yaşam Kulübünün farkını anlatıyoruz.
Kilo vermek mi istiyorsunuz?Önce kulağınızı etraftan gelen boş vaatlere kapatın.Kendinize saygı duyun kilo verirken herkes emir verir biz yol gösteren ve destek olan taraftayız kendisi bilmeyen nasıl yol gösterir öyle değil mi?
Herbalife yaşam koçu demek ürün bilgisi ve motivasyonu yüksek olan kişi demektir.Bilgi güç demektir.Bilgiye sahip olmayan bir rehber olabilir mi?Herbalife hakkında bilgileri olmayan insanlar ne derse desin siz bilgiyi kaynağından almaya özen gösterin.Bilginin güç olduğunu bilen tüm kadınlar kolay kilo veriyor.
Yelken aktif yaşam kulübü sizler için ulaşılabilir hedefler seçiyor siz mücadele edermen oturup seyretmiyor nasıl yapılır bunu gösteriyor. Sizin yapamayacağınız kadar büyük yükler altına girmenize de müsaade etmiyoruz.İnsanın 30 kilo fazlası varken bir ayda 30 kilo vermeyi düşünmesi elbette kabul edilemez ve bunu zamana yaymak gerek.
Herbalife ürünleri dengeli beslenme ürünleridir.40 Yılın tecrübesi size de yararlı olabilir.Cesur olun sizin yaşayacağınız tek yer sağlıklı bir bedendir onu da kendinizden başka bir yerde aramaya gerek yok.
Yaşam koçu olarak kişisel gelişim bizim için ne kadar geçerli ise sizleri de önemsiyoruz.Önem verdiğimiz herkes bizim bir parçamız.Kendi gelişiminiz için ne kadar daha ertelemeyi düşünüyorsunuz?
Herbalife kilo yönetiminde su tüketimi konusunu gündemde tutar bilinçsiz su içmek ödem oluşması yada su tutulmalarına neden olabilir.Bedeni suya bağlı olarak çalışan varlıklarız siz günde ne kadar su içiyorsunuz bunu birlikte ölçelim.
Serik ve çevresinde yaşayan kadınlar en zor işlere bile adapte olacak kadar güçlüdür siz ne kadar güçlüsünüz. Serada, tarlada, otelde çalışıyor olmanız sizin için bir engel değil. Hadi hanımlar siz de gücümüze ortak olun beraber çalışıp,ortak planlarla yeniden inşa edelim geleceğinizi.
Herbalife Yelken Aktif Yaşam Kulübü Serik/Antalya

Yorum Gönder

0 Yorumlar