SERİK HERBALİFE KIŞ AYLARI CİLT BAKIMI TİYOLARI


SERİK HERBALİFE KIŞ AYLARI CİLT BAKIMI TİYOLARI


Serikte birkaç gündür yüksek tepeler'in üzeri kar ile örtülü olduğu için soğuk bütün insanları etkiliyor. Malum yaz sıcakları nasıl ki; Güneşin cilt üzerindeki etkilerini azaltmak için mücadele veriyoruz. Şimdi de kış Cilt bakımı tiyolarımızı paylaşalım.

Soğuk vücut nemini azaltır.
Farkındaysanız sabahları sera çalışanlarının erken saatte işe gittiklerini hep dile getiriyoruz. Malum olduğu üzere soğuk havada. Erken saatlerde işe gitmek ne kadar zor ise cildinizi korumak da o kadar zor hale geliyor. Bu nedenle muhakkak cildi nemli tutacak bir losyon yada Herbalife nemlendirici gibi doğal içeriklere sahip Cilt bakım ürünlerini ihtiyacımız olabilir .Ayrıca rüzgarda bir bere ve atkı boyun ve yüz cevresi için ideal bir aksesuar olabilir.

Cildinizi susuz bırakmayın.
Yelken Aktif Yaşam Kulübünde vücut analizi yaptığımız insanların bütününde su eksikliği aşikar bir durumdur.Serik ve çevresinde yaşayan insanlar için bol bol su içmelerini tavsiye ediyoruz. Herbalife sadece birkaç üründen sonuç almanız üzerine kurulu bir sistem değildir. Daha çok hayatın bütününde insanların yanında yer alan pratik bilgiler ile farkındalığını gösteren bir beslenme firmasıdır. Bizler de çok iyi bildiğimiz bir kuralı tekrar hatırlatmış olalım.Vücudunuzu Sıcak havalarda olduğu gibi Soğuk havalarda da susuz bırakmayın. İnsan en azından günlük Herbalife çay, Herbalife liftoff gibi içeceklerle hem enerjisini hem de vücut sıvı dengesini koruyabilir. Siz hiç Herbalife çay denediniz mi?

Dinlenmek ve yeniden başlamak için hazır mısın?
Cilt bakımı sadece kremler ya da kozmetik ürünler ile sağlanmaz. Cilt bakımı daha çok vücudun içeriden ve dışarıdan desteklenmesi sayesinde sonuç alınacak bir süreçtir. Bunun dışında Gece boyunca rahat bir uyku; hem hormon seviyenizi normal değerlere getirmek, hem de donuk ve matlaşmış Cildinizin sabah ışıldar bir yapıya dönüşmesini kolaylaştıracak basit adımlardan sadece bir tanesidir. İnsanın Uykuda geçirdiği saatler kesinlikle cilt bakımı içinde belirli faydalarını birkaç haftada alacak kadar önemlidir. Eğer geç saatlere Kadar Yoğun Kafein alıyorsanız haliyle uyku uyumanız biraz zor olur. Bu nedenle uyku düzeninizi bozmamak adına saat 21.00’ den sonra Türk kahvesi ya da hazır kahve tüketmenizi tavsiye etmeyiz. Çünkü içeceğiniz bir fincan kahve ortalama 3 saate kadar sizi uyanık tutabilir.
Herbalife Antalya Resmi Üyesi Gönül & Hayati DEMİR




Yorum Gönder

0 Yorumlar