SPOR MU ASLA YAPAMAM DEMEDEN ÖNCE OKUYUN

 


SPOR MU ASLA YAPAMAM DEMEDEN ÖNCE OKUYUN
Sadece çalışmaya başlamak için bir amaç olmalı diye düşünüyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.Hem kilo vermek istiyoruz, hem de fit yapımızı korumaya çalışıyoruz. Peki öyleyse nasıl olacak?. Spor yapmadan, beslenmeye dikkat etmeden, vücut kombinasyonunu nasıl destekleyebiliriz.Hadi hatırlayalım o zaman çocukken ne kadar çok çömelip kalktığımızı ve hatta bunu yaparken ne kadar eğlendiğimizi, temizlik yaparken sanki bir halterci gibi o eşyaları oradan oraya nasıl çektiğimizi.İstediğimiz bir amaca ulaşmak için gereken bedelleri ödemeye hazırsak başlayalım.

Aktif Bir İnsan Olmaya başlamak için hazırız

Bir egzersizin ne kadar faydalı olduğunu bilmek sağlıklı bir vücuda sahip olmanın yarısı desek doğru olur.Kronik hastalıkların bir çoğu hareketsizlik sayesinde vücuda yerleşiyor.Moral motivasyon derseniz ancak vücut harekete geçince bir Yükseliş gösteriyoruz.Her gün aynı standart şikayetlerin yerine; daha dinamik ,daha dinlenmiş olarak yeni bir güne başlamak mümkün.Herkes 40'lı yaşlardan itibaren yaşlandık hikayesini anlatmaya çalışıyor. Evet spor yapan insanlarda yaşlanma süreci de yavaş ilerliyor, elbet hepimiz sporun bu faydalarını biliyoruz. Ancak uygulayan kişiler kazanıyor.




Sağlıklı bir vücudun anahtarı spor dedik ya Haftada tekrarlayan 30'ar dakikalık kardiyo çalışmaları hem kadın hem erkek’te o kadar değişiklik yapıyor ki her iki tarafta da kombinasyon seviyeleri yükseliyor.Erkekler için de kadınlar için de ayrı ayrı kuvvet antrenmanları vücudun daha kaslı olmasını kolaylaştırıyor.Tabii kaslı derken Herkül gibi iri yarı insanlardan bahsetmiyoruz.Sadece ilave sağlık tedbiri olarak haftanın 5 günü toplam 3 saati bile geçmeyecek bir çalışmadan bahsediyoruz. Program yapmak evde ya da açık alanlarda spor yapmak çok zor olmasa gerek.Böylece hangi antrenmanı nasıl yapacağınız konusunda zaman içerisinde bir Acemi gibi başlayıp kendi profesyonel planınızı oluşturmak mümkündür.

Kardiyo çalışmaları yapan birçok kadın ile tanıştık çoğunluğu meslek sahibi bile olmamasına rağmen orta ve yüksek düzeyde çalışmalara katılabiliyorlar. Antalya bu noktada çok farklı bir şehir her bir insanın ayrı ayrı hikayesi var.Ankara'dan, İstanbul'dan, Anadolunun bir çok farklı şehirlerlerinden gelmiş buraya yerleşmiş, bir araya gelip çalışma düzenleyen,doğa yürüyüşü yapan birçok insana tanıklık ettik.Bu arada kuvvet antrenmanları vücudun direnç sağlamasını sağlıyor. En önemlisi de spor yaparken esnek bir vücuda sahip olmak ve bunu korumak daha kolay hale geliyor.Doğal olarak şimdi soracaksınız bu tam olarak kilo vermeye ne kadar etkili olacak?.

Temelde kilo vermek mi

Kadınlar için kilo vermek denildiği zaman klasik park bahçe yürüyüşü gelir akla.Bunun ötesine geçmeyi düşünen insanlar için, daha ciddi performans sergileyecekleri ve yeni başlayanlar için birkaç Aydan sonra nelerin olacağını birlikte test edebiliriz. Sonuçta insan spor yaptıkça ve beslenmemi de düzenlerim dediği anda beyin bütün bu eylemler için var gücüyle çalışmaya başlar.Size ilham olması açısından bir ayda 5 kilo vermek Süper olurdu değil mi?.Normal de kadın ya da erkek yaş farkı gözetmeksizin bu mümkün müdür?.Eğer neyi yapmak istiyorsanız bunu odaklanmak gerekiyor. Daha sıkı ve daha enerjik bir vücut mu evet durmayalım sabahtan başlayalım Pazartesi gününü beklemeye de gerek yok.

Yüksek hedefler insanı yolundan alıkoymak için beynin dehlizlerinde ve karanlık odalarında insanların bütün motivasyonunu sindirmek için bekleyen sinsi düşmanlarıdır.En iyisi küçük adımlarla büyük hedeflere koşmak.Her gün yapılan egzersiz süpernova yıldızından daha kıymetlidir.Eğer bir yıldız olmak istiyorsanız birkaç hafta içinde nereden nereye geldiğinizi zaten görebilirsiniz.Sizi her zaman heyecanlandırır yeni olan aktiviteler.Örneğin 3 haftada kan şekerini kontrol altına alan ve doktordan sen ne yaptın da bu şeker düştü cümlesini duyan bir insan için mutluluk budur.

Son olarak kişiden kişiye farklı sonuçlar elde etmek mümkün.Bu notu da ekleyelim buraya insan kaslarını ne kadar zorlarsa o kadar sonuç alacaktır. Yarını düşünerek bugünden hareket edenler 1 ay zaman içerisinde egzersiz faaliyetlerini oturtmuş olarak yoluna devam edebilir.Daha fazlası için bir başkasının yardımına ihtiyaç duyarsanız Herbalife yaşam koçları Size yardımcı olabilir.
 

Antalya Herbalife Yaşam Koçu 05314079994

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar