HERBALİFE SHAKE HAKKINDA 5 TEMEL BİLGİ

 

HERBALİFE SHAKE HAKKINDA 5 TEMEL BİLGİ 

 

 

Sevgili arkadaşlar Herbalife yaşam koçu olarak insanlara yardımcı olmaya devam ediyoruz.Bugün konumuz Herbalife Shake.Herbalife shake hakkında 5 temel soru var.

 

 

Sıklıkla bize internet üzerinden ulaşan insanların,yeni başlamak isteyen insanların sorduğu 5 temel soru var.5 tane soruyu buradan yanıtlıyor olacağız.İçeriğimizde detayları takip ederseniz,mutlaka aklınızdaki soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

 

 

Peki Herbalife Shake nedir?.Temel beslenme programlarında yani günlük yaşantımızda başaramadığınız,yerine koyamadığımız birçok gıdayı bir kutu Herbalife karışım içerisinde bulabiliyoruz.Herbalife Shake kullanımı çok basit ve çok pratik bir yemektir.

 

 

Herbalife besleyici karışım içerisinde neler var neler yok gibi tartışmalara girmek istemiyoruz.Çünkü üzerinde kilo verme amaçlı enerjisi kısıtlanmış gıda ibaresini gördüğünüz zaman bu bir beslenme programının parçası yemek demektir.

 

 

Herbalife ürünleri ilaç değildir.Bu kısa bilgilendirmeyi yaptıktan sonra soruları yanıtlamaya başlayalım. Herbalife shake 4 farklı çeşidi var.Ahududu beyaz çikolata,çikolata aşıkları için Herbalife çikolatalı Shake, Fındıklı Herbalife Shake,4.Tariflerde kullanabileceğimiz Herbalife vanilyalı Shake. 

HERBALİFE SHAKE HAKKINDA 5 TEMEL BİLGİ  Herbalife Shake

Bu 4 farklı lezzetin hepsi aynı etkiyi gösteriyor mu?.Evet sadece farklı damak tatlarına hitap ediyor.Benim damak tadım ile farklı bir insanın damak tadı illaki standart bir ölçü de olmayacaktır.

 

1-Herbalife Shake ne işe yarıyor

 

Günlük beslenme programları içerisinde yerine koyamadığımız,kilo vermek isterken kalori kontrolünü aynı zamanda sizi tok tutacak,refah düzeyini artıracak gıdalarla ilgili beklenti içerisine gireriz.

 

Bu beklentilerinizi karşılamakta mükemmel bir kombinasyon oluşturan Herbalife tok tutucu karışımı kullanabilirsiniz.

 

Herbalife formül 1,kilo kontrolü programlarında Günde 2 defa kullanılıyor.Yerine göre kişinin günlük yaşantısını kontrol ettiğimiz zaman farklılıklar doğuyor.Bu farklılıkları kim  telafi ediyor?.

 

 

Elbette Herbalife yaşam koçu telafi ediyor.Herbalife mama deniliyor ise de içerisinde yeterli miktarda vitamin ve mineral, protein,karbonhidrat tüketime hazır bir şekilde sunuluyor. 

 

Herbalife besleyici yemeğiniz size teslim olduğu andan itibaren uygun bir beslenme programı yapmak için Herbalife yaşam koçunuz size ulaşıyor. 

 

Herbalife Shake Günde 2 defa mı kullanılıyor?. Herbalife Shake nasıl kullanılıyor?.Gibi soruların bütün yanıtını Herbalife yaşam koçu veriyor.

Herbalife Formül 1 Shake

Herbalife Shake ne işe yarıyor?.Sabahları yorgun uyanıyor,kendinizi bitkin hissediyorsanız,gün içerisinde enerjiniz düşüyor,habire bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyorsanız bunların üstesinden gelmek için Herbalife tok tutan yemek çok iyi işe yarıyor. 

 

2-Herbalife Shake kullanımı

 

Sevgili arkadaşlar Herbalife besleyici toz karışım kullanımı çok basittir.Herbalife Shaker karıştırıcı içinde basit bir aparatı var.Dök çalkala lezzeti yakala diye bir formülü var. 

 

Sabah kahvaltısında doğru bir besin ile güne başlamış oluyoruz.Öğle yemeği rutin bazı kriterler var.Bu kriterler  nelerdir?.Her bir insanın beslenme alışkanlıkları farklıdır. Hazır yiyecekler,asitli içecekler ve toplamda bireysel bir beslenme programı ortaya koymamız gerekiyor.

 

Akşam öğününde ise Herbalife tok tutan karışım tüketebiliriz. Kullanımı çok basit olduğu için otobüste, trende,sefere gittiğiniz bir yerde ya da seyahat ortamlarında yanınızda Herbalife formül 1 kutusu ve karıştırıcı olduğu zaman çok basit bir yöntem.

 

Şimdi bir yemek yapmaya çalıştığımız zaman 1 ila 1 buçuk saat zamanımız alıyor.Zaman bizim için çok önemli.Bir yandan da diyet yapmak istiyoruz.

HERBALİFE SHAKE HAKKINDA 5 TEMEL BİLGİ  Shaker 1300x1300px

İşte Herbalife ürünleri ve karıştırıcı yanımızda olduğu zaman işimizi kolaylaştırıyor.

 

3-Herbalife Shake kullananlar nasıl beslenmeli?.

 

Herbalife Shake kullananlar nasıl beslenmesi gerekiyor,standart basmakalıp makineden çıkan bir küçük aparattan bahsetmiyoruz.İnsan yaşantısından bahsediyoruz. 

 

İnsanlar birbirinden farklı,özünde hepimiz birbirimize benziyoruz ama damak tadımız farklı,günlük tempomuz farklı gibi birçok nedenler karşımıza çıkıyor.

 

Bu nedenlerin üstesinden gelmek için ne yapıyoruz?. Herbalife yaşam koçu ile neleri sevdiğiniz,neleri sevmediğimiz,hangi yiyecekleri daha az tüketmeliyiz, hangi yiyecekleri daha çok tüketmeliyiz buna dair bireysel bir beslenme planı oluşturuyoruz. 

 

 

Herbalife doyurucu öğün yerine geçen karışım kullananlar deneyimlerini direkt olarak Herbalife yaşam koçları ile oluşturdukları için çok daha mantıklı ve akılcı bir yöntem izliyorlar. 

 

Bunun en bariz örneği olarak,dün bir arkadaşımız bize ulaştı.46 yaşında olduğunu söyledi.96 kilo ve enteresandır 5-10 kilo fazlam var diye bahsetti.Fakat boyunu sorduğumuz zaman 165 cm olduğunu söyledi. 

 

Biz sadece bize söylediği bilgiler üzerinden değerlendiriyoruz.Bu kişi rutin bir şekilde kendini zinde,kendini en iyi hali ile hissetmesi için en az 20 kilo kontrol etmesi gerekiyor. 

kilo verdim

20 kilo kontrol ettiği zaman mükemmel bir ivme kazanacak.Mükemmel bir enerji kazanacaktır.Kendisinin aktardığı bilgileri paylaşalım sizinle. 

 

Ben öyle her şeyi yemem.Ben genelde düzensiz yaşayan bir insanım.Evet bir ihtiyacı var elbette. Herbalife yaşam koçuna ihtiyacı var.Standart bir herbalife diyet listesi var mı diye soruyor.

 

 

Hayır biz hiç kimseye standart bir liste vermiyoruz. Mesela sabah kahvaltısında Herbalife Shake,Öğle yemeğinde makarna,Akşam yemeğinde Herbalife tokluk veren yemek gibi bir listemiz yok. 

 

Çünkü herkesin günlük yaşantısında farklılıklar vardır. 

 

4-Herbalife shake tarifi 

 

Tavşan ile Kaplumbağa yarıştırmak çok doğru bir yöntem değil..Okumaya devam et

Yorum Gönder

0 Yorumlar