7 BASİT KURAL İLE HERBALİFE İLKELERİMİZ


7 BASİT KURAL İLE HERBALİFE İLKELERİMİZ

Kadınlar için her yeni yıl diyet ile geçen ve başarısız günlerin bittiği,yeniden mücadelenin başladığı günler olarak sayılır.
Antalya ve çevresinde yaşayan bütün insanların olduğu kadar Serik merkezde yaşayan kadınların da 2020 yılında sağlıklı Fit görünmelerini istiyoruz. Diyet yapmak başlı başına planlı ve programlı olmayı gerektiren bir durum.Hızlı karar Almak kolay ama bunları uygulamak zordur, gelin Yelken Aktif Yaşam kulübünde birlikte uygulanabilir programlar hazırlayalım.Beslenme ve kilo kontrolü sizin olduğu kadar, Çevrenizdeki Bütün kadınların da problemi komşunuzu, kardeşinizi, ya da kuzeninizi birlikte getirin.Birlikte Başar'ın unutmayın kilo verme mücadelesi istikrar olduğu ve sizi destekleyen bir ekip arkadaşı olduğu zaman daha güzel kilo verebilirsiniz.
Hem bu eğlenceli bir yolculuk olacak,sizin için Sağlıklı kilo vermek her şeyden daha önemli.Bunu başarmak için ihtiyacınız olan bir kaç gün vücudun toparlanmasını bebeklemek,beklerken'de hareketli bir yaşam tarzına doğru ilerlemek zaten beslenme şekli ile alakalı olarak toplum hızla kilo almaya devam eediyor.Kilo vermek istiyorsanız kısa sürede karar verip birkaç gün sonra havluyu bir kenara atmak yok!. Yelken Aktif Yaşam Kulübü Herbalife kilo kontrolü ürünlerini sizlerin sonuç alması için en ideal şekli ile kişisel programlar oluşturarak kilo vermenizi kolaylaştırıyor.Aceleci olmanıza gerek yok şu anda olduğunuz kiloları bir hafta ya da 10 gün de almadınız o zaman bizimle birlikte yola çıkacak bütün arkadaşlarımıza birkaç kilo verme taktiği ile yol gösterelim.

Beslenme Kulübü bir ayrıcalıktır.
İnsan tek başına yaptığı hataları bazen görmezden gelir.Kilo vermeye çalışırken kaçamakları umursamaz, beslenme Kulübü'nde Herbalife yaşam koçu sayesinde bir gün öncesinden ya da birkaç gün öncesinden Olup bitenleri birlikte gözden geçirmek, ufak tefek olarak gözüken kilo verme hatalarının önüne geçmeyi kolaylaştırır.Kendinize dair bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız kötü alışkanlıklardan kurtulmak için herbalife yaşam koçu desteği ile yolunuza devam edebilirsiniz.

Kaç kilo vermek istiyorsunuz?
Çoğu zaman insanlar kilo vermek ister ama kaç kilo verip vermeyeceği konusunda bilgisi yoktur.Bu nedenle 2020 yılı sizin için daha güzel gitsin istiyoruz. Gerçekçi kararlar alırsak güzel kilo sonuçlarımız olur. Bunun dışında Herbalife ürünleri tek başına kullanıldığı zaman etraftan gelen tepkileri karşılamak çok daha zor olur. Düşünsenize aynı ortamda ya da aynı apartmanda 10-15 komşunuz var hepsinin ayrı ayrı kilo problemleri var ama sadece siz kilo vermeye çalışıyorsunuz işte bu gibi durumlarda çevreden etkilenmemek neredeyse imkansız. Şimdi Çevrenizdeki insanların kötü beslenme alışkanlıklarını bırakmasını beklemek, Siz kilo vermeye çalışırken çok zor, ama sizin kendi alışkanlıklarınızı değiştirmeniz nelere kadir olacak bir bilseniz. Çevrenizdeki insanların dengeli kilo vermek için sizden bilgi talep etmesini kolaylaştırır.Peki siz kararlarınıza sahip çıkmaya Hazır mısınız? kilo vermek istiyor musunuz, vücut analizi yaptırdınız mı? bizi ziyaret edin. Mükemmel sonuçlar sizi bekliyor olacak.


Kadınlar kilo vermede erkeklere göre daha başarılı
Bu zamana kadar birçok insan ile kilo verme,kilo alma konusunda birlikte çalıştık. İnsanlar bizimle kilo vermeye çalışırken kendi hedeflerinin çabuk, elde edilebilir olmasını istiyor. Elbette mümkün! 1 ayda 15 kilo vermek 100 kilonun üzerinde bir insan için normaldir, ama 100 kilonun altında bir insan için 1 ayda 15 kilo vermek belli başlı sıkıntılar içerebilir, kadınlarda kilo vermek erkeklere göre daha hızlı ilerliyor, daha fazla hedefe odaklanan kadınlar hızlı kilo veriyor. Erkeklerde zaman zaman işler yolunda gitmeye biliyor ama yine de kadın erkek demeden sizde başarı için kendi planınıza Sadık kalmaya Hazır mısınız?

Sağlıklı beslenme herkesin hakkıdır
Çoğu insan sağlıklı beslendiğini düşünür... Özünde beslenme alışkanlıklarımızın o derece sağlıklı bir diyet oluşturup oluşturmadığı konusunda; sağlıktan sorumlu kuruluşlarda çalışan Uzmanlar bile artık beslenme konusunu tartışır durumdalar. Diyetisyenler bile kendi başına kilo vermenin çok daha zor olduğunu kabul ediyorlar. Basmakalıp diyet listeleri ile sonuç almanın daha zor olduğunu söylüyorlar. Dengeli beslenme; Makro besin ve mikro besin ögeleri ile oluşturulmalı diyorlar. Peki siz bu karmaşık listeleri uygulayan ve Başaran kişileri gördünüz mü?Elbette az da olsa başarılı insan sayısı çok denemez. Sağlıklı beslenmek herkesin hakkıdır Yelken Aktif Yaşam Kulübü insanlara sağlıklı beslenmenin nasıl olması gerektiğini adım adım öğretiyor.Sizde öğrenmek ister misiniz?


Kontrollü beslenme nasıl olur
Kilo vermek isteyen kadınların çoğunluğu beslenme tarzı ve Disiplin konusunda kafa karışıklığı yaşıyorlar.Ben bunu yapabilirim demek başka,beslenme kulübüne gelip orada bütün detayları ile kontrollü beslenme nasıl olur öğrenmek başka!İnsan tek başına diyet yaptığı zaman birçok şeyi unutuyor, ama her gün programlı olarak beslenme kulübüne gelirseniz tükettiğimiz gıdaların sizin için faydalı ya da gereksiz olduğunu birlikte tespit ededebiliyoruKontrolü elden bırakmadığınız müddetçe kilo vermek eğlenceli,yüz güldüren basit bir aktivite.

Acemi işi kilo verme 3 günde pes ettirir
İnsan kendi hataları ile yüzleşmek istemez bugüne kadar belki defalarca diyet yapmak için kendi kendinizi yıyıprattınıAcemice kilo vermek için çaba sarf etmenize gerek yok, artık işinin uzmanı Herbalife yaşam koçluğu sayesinde, Siz değil Pes eden kilolarınız oolsun.3 günde pes etmeniz değil 3 günde kilolarınızı tuş etmeniz için Start verelim.

                                                                                        Bizim farkımız nedir?

Zayıflamak ya da kilo almak vücudun doğasında olan bir şey. Birçok zaman Kendi kendinize sosyal ve sizi anlayan bir uzman aradınız, artık aradığınız uzman Yelken Aktif Yaşam kulübünde sizlere destek olmak için hazır. Bir de Kilo verirken sosyal desteğin ve etkileşimin büyük faydaları da vardır.Kuvvet ayrılığı değil kuvvetlerin birleşmesi gerekiyor. Bir elin nesi var iki elin sesi var bildikleriniz ve bilmedikleriniz ne varsa burada sıcak bir bardak Herbalife çay içerken hepsini enine boyuna konuşuyor ve daha iyisi için yeni yol haritası çiziyoruz. Kadınların kilo vermesi sağlıklı beslenmesi aile boyu mutluluk ve enerji katıyor ailenin bütün bireylerine.
Gönül & Hayati DEMİR
Yelken aktif yaşam kulübü

Yorum Gönder

0 Yorumlar