KAHVALTI NEDEN ÖNEMLİ

 KAHVALTI NEDEN ÖNEMLİ 

HERBALİFE SHAKE KAHVALTISI FAYDALARI

Herbalife Antalya üyesi olarak kahvaltının önemini anlatmaya çalışacağım.Peki Herbalife Shake kahvaltısı faydaları nelerdir? Hiç düşündünüz mü ?İnsan tam anlamıyla gece boyunca uyku halinde herhangi bir besin almadan dinlenme moduna çekilir.Vücut gündüz yediklerinin bir kısmını enerjiye çevirir bir kısmını da vücuttan atar.Sabah kalktığınız zaman enerjik uyandığınız günler oluyor mu? Eğer böyle ise problem yok! Ancak sabah kalkınca enerjik hissetmiyorsanız ve vücudunuz şiddetle bir şeyler yeme içme isteği ile size mesajlar veriyorsa kahvaltı zamanı gelmiştir.Güne güzel başlamak temel besinleri yemek içmek gerekiyor.Günümüzde bu durum çok farklı bir yapıya kavuştu insanlar düzenli kahvaltı etmiyor.Kahvaltı diye yenilen şeyler de vücudun ihtiyaçlarını karşılamıyor.Bu durumda en önemli öğünü atlamak ve temel beslenme ihtiyaçlarını karşılamamak nelere sebep olur? Elbette kan şekerindeki düzensizlik gibi, kilo alma gibi ya da çok zayıf kalmak gibi birçok farklı olaylara sebep olmaktadır.

Herbalife Shake kahvaltısı ne yediğinizi ne kadar yediğinizi ölçmek açısından çok önemlidir. Örneğin hamur işi gibi bir kahvaltı ile güne başlamak her gün aynı kahvaltı alışkanlıkları ile devam etmek kas kitlenizin zaman içerisinde eriyip gitmesine neden olabilir.Daha çok protein içeren ve sağlıklı karbonhidratları vücuda sağlayabilen Herbalife Shake farkını burada gösteriyor.Açlık hissi yaşamak istemiyorsanız, her gün sabah kahvaltısında yemiş olmak için, mecburiyet yerini bulsun düşüncesiyle davranmaktansa; daha düzenli bir kahvaltıyla, hem de çok pratik şekilde günü karşılamak mümkün.

Herbalife Shake kahvaltısı size neler verebilir. Öncelikli olarak Herbalife Shake kahvaltısı protein açısından zengin, mükellef bir sofranın verdiği besleyici ve doyuruculuğu, hatta iştah kapatmayı bile sağlayabilir.İnsanların kahvaltı yapmaması veya geç saatlerde kahvaltı etmeyi alışkanlık edinmesi nasıl bir şey?. Bu İnsanlara kulak verdiğiniz zaman aşırı kilolu ya da çok zayıf olduklarını görürsünüz. Herbalife shake ile kilo almak ve kilo vermek konusunda yanlış bilinenleri de burada düzeltmiş olalım.Kahvaltı alışkanlıklarınızı düzene koymanız bir ay içerisinde enerji ve performans açısından kayda değer değişikliklere neden olabilir.İlk üç gün neler değişiyor test edebilirsiniz.Artan obezite ve kronik hastalıkları düşünürsek kahvaltı yapmamanın vücuda verdiği zarar sadece görsel değişimden ibaret değil.İnsan sağlık kalitesini yitirdikçe; daha fazla kilo almaya ve bir noktadan sonra yerinden hareket edemeyecek kadar yorgun ve bitkin yaşamaya mahkum olabiliyor. Güllük caddesinde veya Cuma pazarında gezen her 10 kişiden 6 kişinin obez olduğunu biliyor muydunuz? Ne tesadüftür ki bu insanların % 99’u sabah kahvaltısını ihmal eden insanlar.İhmal etmiyorsa bile sadece kötü kahvaltı alışkanlıklarına sahipler.

Kolesterol ve kan şekeri düzeylerinin yüksek ölçüldüğü bu insanlarda hem sağlık açısından hem de hareket etme açısından büyük problemler ortaya çıkıyor.Artık daha fazla kilo almak istemiyorsanız size dengeli bir kahvaltı önerimiz var. Herbalife Shake hedeflerinize ulaşmanız için size yardımcı olacak bütün besin maddelerini hem de doyurucu lezzetli bir şekilde sizlere sunuyor.

Herbalife Antalya Yaşam Koçu -05314079994Formun Üstü

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar