HERBALİFE ANTALYA SARKMAYI ÖNLEYECEK 5 PRATİK YÖNTEM

 


HERBALİFE ANTALYA SARKMAYI ÖNLEYECEK 5 PRATİK YÖNTEM 05314079994
Herbalife yaşam koçu olarak en iyi bildiğimiz gerçek; hızlı kilo vermek deride beklenmeyen sarkmalara neden olabilir.Bu değişime ayak uydurmak acil çözüm gerektiren bir durum.Çoğu insan Herbalife çay için vücudunun heykeltıraşı olduğunu söyler,sıkılaşmanın en etkili hali olarak bahsediyor. Çünkü kilo vermek kadar Göbek ve bel kısmında oluşan sarkmaları önlemek de çok önemli sıkılaşmayı deride gerginliği artırmak için bir takım basit yöntemler ile muhteşem bir vücuda sahip olabilirsiniz.Diyet yapan İnsanların çoğunlukla şikayetidir kilo verdim göbeğim küçüldü ancak karnımdaki sarkmaları nasıl çözeceğim denilir. İnsanlar sırf bu nedenle diyetini değiştiriyor. Herbalife gibi bir beslenme alternatifini daha önce denememiş kadınlara tavsiyemiz bizim önceliğimiz beslenme ve egzersizi aynı program içerisinde uygulamaktır.Vücut yeterince desteklenirse muhteşem sonuçlar almak mümkün.Dengeli ve sağlıklı beslenmenin cilt sarkmalarını önlediği bilinmektedir.Günümüzde pilates gibi uygulamaları severek yapan bir sürü insan var. Tabii bunun yanında yağlı ve şekerli gıdalardan uzak durmak da gerekiyor.Çünkü vücuttaki temel sarkmalar  karın bölgesinde daha çok görülmekte.30'unu aşmış kadınlarda klasik olarak görülen karın sarkmaları ve bacak sarkmaları genelde beslenme kaynaklı problemlerdir.

Herbalife formül bir Shake
Herbalife Shake beslenme düzenini istediğiniz seviyeye getirmeniz için büyük bir yardımcıdır.Sabah kahvaltıları çoğunlukla insanlar için bazen eziyet bazen de çaresizlik yüzünden pas geçiliyor.Günün en önemli kısmı aslında sabah kahvaltısında besleyici ve dengeli bir kahvaltı ile güne başlamak.İnsan kilo vermek ister ama sabahları her gün yeterli enerjiyi ve besleyici bir kahvaltıyı hazırlamak da zorlanır.Bir kibrit kutusu peynir tüketmesi gerekirken taze ekmek ya da simitle olduğundan fazla yemeye devam eder.Doğal olarak bu da gereğinden fazla kalori alımına neden olur, fazladan alınan kaloriler yanlarda ve sırt kısmında fazladan yağ depolanmasına neden olur.Sabah kahvaltılarınızı HerbalifeShake ile değiştirmeniz fazladan kalori almayı ve vücudun sürekli yağ depolama alışkanlığını azaltmaya yardımcı olabilir.

Su içerek sarkmaya azaltın
Su vücuttaki bütün organların çalışmasını kolaylaştırın en doğal yöntem. Vücudunuzdaki istenmeyen sarkmalardan kurtulmak istiyorsanız onu susuz bırakmayın.Su diyet yapsın ya da yapmasın herkesin ihtiyacı olan en temel gereksinim, gün içinde çok farklı içecekleri su yerine koyan insanlarla karşılaşmak ve ne kadar az su içtiklerine şahit olmayanınız yoktur.Ofislerde tüketilen içeceklere bakınca bunlar da su ile hazırlanıyor diyebilirsiniz.Peki bir bardak kahve yada çayı suyun yerine koymak mümkün mü?Kesinlikle imkansız. Siz en iyisi günlük 2 litrenin altına düşmemek kaydı ile su içme alışkanlığını kazanmanın Göbekteki sarkmayı engelleyeceğini ve bu iyi alışkanlığı sürdürmeye devam etmek için kararlı olun.

Bisiklet kullanmak
Bilindiği gibi bisiklet sürmek eğlenceli ve bir o kadarda performans gerektiren bir etkinlik.Vücudun karın bölgesinin desteklenmesi, bacak kaslarının güçlenmesi, göbek ve sırt bölgesi'nin desteklenmesini basit yoldan sağlamak istiyorsanız gayet etkili bir tercih.Salon sporlarını açık havada yapılan sporlara tercih ediyorsanız farklı yöntemleri de tercih edebilirsiniz.Bisikletle her gün 30 dakika tempoyu düşürmeden 1 ay boyunca denemeye ne dersiniz?

Yürüyüş alternatif
İnsanlar kilo verirken hızlı sonuç almak ister.Hızlı kilo vermek sarkmalara neden olur, peki ne kadar yürüyüş yaptınız dediğimizde; sabahları vakit olmadığından ya da işe yetişme telaşı gibi nedenleri öne sürüyor.Düzenli uyku ve spor hayatın bir parçası olmadığı müddetçe yapılan diyetler başarısız sonuçlara neden olabilir. Yeteri miktarda hareket yapılan diyetin başarı oranını arttırır.Yürüyüş de bunlardan sadece bir tanesi, yürüyüşü küçümseyen insanlardan olmayın. Ortalama 45 dakika tempolu yürüyen bir insan ile hiç yürümeyen ve diyet yapmayan bir insan için kiloyu korumak pek mümkün olan bir durum değil.Çoğu insan sigara kullandığı için sigarayı bırakınca kilo alacağından şikayet eder. Oysa ki yürüyüş vücut postürünü istenilen seviyeye getirmek için kullanılan tüm kasların çalıştığı bir egzersiz.

Karın kaslarını geliştirmek

Kadın ya da erkek gözetmeksizin karın kaslarını geliştirmek tüm sarkmaların önüne geçebilecek etkili bir yöntem.Karın kaslarını geliştirmek denilince vücut geliştirmekten bahis etmiyoruz bu yöntemi spor salonunda, evinizde ve açık alanlarda rahatlıkla yapmanız mümkün.Spor aletleri kullanmadan karın kası geliştirebilir miyim? Derseniz; elbette mümkün.Karın bölgesini geliştirmenin en kolay yolu squat, mekik gibi vücut kaslarını bütünden etkileyen hareketler olabilir. İş çıkışı ya da sabah erken saatlerde toplamda yarım saat etkili bir çalışma mükemmel bir kombinasyon yakalamak için tavsiye edebileceğimiz etkinlikler arasında yer almaktadır.

Herbalife Yaşam Koçu-05314079994 

Yorum Gönder

0 Yorumlar