HERBALİFE ANTALYA MERAK EDİLEN KONULAR

 

HERBALİFE ANTALYA MERAK EDİLEN KONULAR 05314079994


Antalya'da Herbalife bağımsız üyesi olarak çalışan birçok insan var.Dolayısıyla kilo problemi yaşayan insanlar Herbalife Antalya bağımsız üyelerine herbalife hakkında merak ettikleri soruları sosyal medya ve internet üzerinden sormaya çalışıyor. Bilgiye erişmek her zaman kolay olmuyor ancak artık iletişim çağının bize vermiş olduğu imkanlar daha fazla insana ulaşmamız için bizleri teşvik ediyor. Peki o zaman kısa kısa açıklamalarımıza başlayalım.

Herbalife nedir?
Herbalife firması 1980 yılında kurulmuş bir beslenme firmasıdır.Adından da anlaşılacağı üzere doğal ve yaşam kelimelerinin bir araya gelmesi ile “Herbalife” İngilizce olarak isimlendirilmiş. Herbalife Nutrıtıon , beslenme firması genelde zayıflama ürünleri ya da sporcu beslenmesi ürünlerinin de ve yanında ek gıda takviyelerini ;Dünyanın çeşitli yerlerinden yüksek üretim standartlarına uygun olarak topladığı gıdaları insan bedeninin ihtiyaçlarını karşılamak üzere her gün tüketilebilen yemeklerin yerine geçen Herbalife formül 1 Shake ve Herbalife bitkisel konsantre çay, Herbalife Thermo Complete tablet, Herbalife protein bar gibi çok geniş ve çoklu ürün sistemi ile insanların mutfaklarına getiren bir beslenme şirketidir.Dahası iyi beslenme konusunda yardımcı gıdalar ile tam 40 yıldır sizlere hizmet veren işinde başarılı Herbalife yaşam koçları ile yüz yüze satışın yapıldığı bir sistemden bahsetmek sizlere yeterince açıklama yapmış olmak için yeterli bir cevap sayılabilir.

Herbalife Ürünleri
Herbalife ürünleri; kişinin beslenme düzeni içerisinde yer alması gereken gıdaların bütünüdür desek yanılmış sayılmayız.Hemen hemen daha iyi beslenmeye ihtiyacı olmayan hiçbir insanın kalmadığı bir dünyada yaşamaktayız. Bunun nedeni bütün tükettiğimiz gıdaların tarladan sofraya geldiği süreç ve bu süreçte yaşanan birçok karmaşık işlem olabilir.Eskiden herkes Ata tohumu ile kendi yetiştirdiği gıdaları tüketiyordu ancak günümüz söz konusu olduğunda her yerde artık bu imkana sahip insanları görmek ve kendi gıdasını kendi yetiştiren bir toplumdan bahsetmek kendi kendimizi kandırmak anlamına gelmektedir.Bugün köyde yaşayan bir insan bile yumurtayı şehirdeki bakkaldan ya da marketten karşılamak durumunda kalmıştır.Peki bu durumda kendi elimizle üretmediğimiz bir gıdanın ne kadar besleyici ya da vitamin ve mineral değerlerine sahip olduğunu bilmek imkanımız var mı ? Elbette yok, hazır yiyecek sektörü artık hiç bir kimsenin inkar edemeyeceği kadar büyümüş bir sektör haline geldi. İnsanların saf doğal gıdaya olan ihtiyacı her geçen gün daha fazla artıyor. Peki bu durumda Herbalife ürünleri ne işe yarıyor? Elbette çevrede bu kadar olumsuz gelişmeler varken sokakta gezen her 10 kişiden 6 kişinin OBEZ sınıfında sayıldığı bir sürecin içindeyiz. Herbalife ürünleri tekdüze yaşamın içerisinde bulunduğumuz konumdan sıyrılıp çıkabilmek için bize yardım eden Herbalife yaşam koçlarının size tavsiye ettiği bir şekilde tükettikleri zaman etkili olan ürünlerdir.

Herbalife shake
Bugün saçların dökülmesinden tutun da sindirim problemleri, bağırsak problemleri ve kalp, Şeker, tansiyon hastalıkları gibi birçok farklı şikayetler genelde insanın genetik yapısı ile alakalı olarak görülmüyor.Hastalıklar ve kaynakları araştırılır ise daha çok her bir insanın nasıl yaşadığı, neler tükettiği, neler yediği, ne kadar su içtiği gibi birçok farklı etkenin bir araya gelmesi sonucu ortaya çıkıyorlar.Bu değerlendirme bize ait bir tespit değildir tüm beslenme ve sağlık otoritelerinin kabul ettiği bir durumdan ibaret.Peki Herbalife Shake bir ilaç mıdır? Kesinlikle ilaç değildir. Bizler de doktor değiliz! O zaman Herbalife Shake nedir? Kısaca yanıtlayalım, her bir kutuda 21 porsiyon ile O mucize değişimi ortaya koyabileceğiniz bir yemektir.Herbalife Shake her şeyden önce yemeklerin yerine konulabilecek besleyici ,tok tutan,iştahı bastırmayı ve daha fazla yemek yemeyi engelleyebileceğiniz bir yiyecektir.Beslenme düzeni denildiğinde sadece Herbalife Shake akla gelmiyor. Çünkü Herbalife yaşam koçu demek; sadece ürün satan bir insan değildir. Herbalife yaşam koçu insanların sonuç almasını ve daha fazla bilgi sahibi olmasını amaçlayan kişidir.Herbalife Shake nedir? diye bir soruyla karşılaşırsak 22 temel vitamin ve mineral içeren ,18 gram net protein, kompleks karbonhidrat içeren bir yemektir dedik varsayalım.İnsan yediği yemeğin ne kadar faydalı olduğunu ya da olmadığını yemeden anlayabilir mi? Evet anlayamaz, o zaman Herbalife Shake nedir? demeden önce; en azından üç gün denemek gerekiyor.

Herbalife Kullananlar
Siz de şahit olmuşsunuzdur, kadın bloglarında bir çok yazı kaleme alan, bazen karşı karşıya gelen gruplar vardır. Bir tarafta Herbalife kullandım sonuç alamadım, Herbalife kullandım mükemmel hissediyorum! Bir tarafta işte eğer herbalife ürünleri şu işe yarar, bu işe yarar.Herbalife Shake nedir? ne değildir? bunu açıklamaya çalışır.Bunlar bütünüyle sizin hayatınızı birinici derece de şekil veremye yetecek faktörler olmamalıdır.Çünkü siz bu ürünü denediniz mi? ya da bir yaşam koçundan yardım aldınız mı? sorusunu yöneltmeden.Biz insanlarla beslenme programı yapmıyoruz.Düşünsenize Herbalife kullananlar neden sonuç alıyor, neden sonuç alamıyor? Çünkü insan tek başına hiç bilmediği bir yemeği nasıl pişirilir, nasıl sofraya getirilir önce araştırır.Elbette internet üzerinden araştırıyor ve tarif nasıl pişirilecek ona bakıyor, ancak doğru bir danışman sonuç almanız ve yemeği yapmanıza yardımcı olabilir.

Herbalife Yaşam Koçu Gönül Demir

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar