5 ETKİLİ DETOKS YÖNTEMİ HEPSİ DOĞADAN

5  ETKİLİ DETOKS YÖNTEMİ HEPSİ DOĞADAN


Detoks denildiği zaman kadınlar için; 3 günlük Detoks renkli sebzeler ile yapılan karışımlar ya da farklı metotlar akla gelebilir.Bizim için Detoks denildiği zaman daha farklı bir yaklaşım söz konusu. Çünkü insan bedeni sürekli çalışan 7/24 hizmet veren bir yapıya sahip peki sizce bir günlük Detoks ya da 3 günlük Detoks uygulayan bir insan için tüm vücudu temizlemiş sayılır mıyız? Aynı Kür de ısrarcı olun demiyoruz. Ancak şu bilinci bütün insanlara alternatif bir fikir olarak söylemek istiyoruz.Vücudunuzu temizleyen ,iyileştiren yiyecekler ile sürekli temizlemeniz mümkün.İnsan yaşadığı evi temiz tutmak için çabalarken, Neden vücudunu istenmeyen atıklarla baş başa bırakır.Doğru değil mi? Sağlıklı yiyeceklerle ve düzenli olarak istikrarı koruyan bir temizliğe ihtiyacı olmayan insan yok.

Mevsiminde Enginar

Ege Bölgesi'nde yaygın olarak tüketilen enginar gerçekten mucize bir bitki. Çoğu zaman etli yemeklerin bir parçası olarak görülüyor ancak Herbalife diyetisyeni Berrin Yiğit bütün renkli ve farklı meyve sebzelerden yapılan diyeti ve beslenme düzenini daha mantıklı görüyor.Bu arada enginarı duymayan yoktur herhalde.Çünkü vücut temizliği ve Detoks denildiği zaman ilk akla gelen bitkilerden bir tanesi, özellikle sindirim sisteminde Probiyotik yapıyı destekleyen bir bitki derseniz evet enginar deriz.Çok doğru bir tespit olur. Bütünüyle diyetinizde yer etmesi gereken, taze tüketilmesi daha fazla detoks’a sebep olan bir bitki.

Tohumun Gücü Keten


Keten pantolonları bilmeyen yoktur. Herkes severek kullanır. Peki keten tohumunun faydalarını duymayan var mı? Elbette yoktur ancak duymak başka, yapmak başka.Keten tohumu müthiş bir lif kaynağı olarak görülür ve onun yanında müsli etkisi yarattığı için çoğu insan bağırsak sağlığını desteklemek için keten tohumu tercih eder.Vejeteryan beslenmenin bir parçası olarak keten tohumunu kullanan insanlara baktığımız zaman; sabahları güçlü, enerjik ve pozitif bir yansıma ile karşılaşırız. Bunun nedeni keten Tohumunda bulunan omega  3 gibi değerli yağların vermiş olduğu pozitif etki de denilebilir.Genelde salatalara, keklere, böreklere ve pastalara kullanan insanları duymuşsunuzdur bunun yanında her gün sabah kahvaltısında birkaç farklı yöntem de kullanılabilir .Mesela meyve tanecikleri ve keten tohumunu yoğurdun içine karıştırıp tüketebilirsiniz.

Herbalife Çay 


Sosyal medyada birçok farklı tepkiyi alan yeşil çayları duymayan kalmamıştır. Çünkü tek bir ürün ile bütün hastalıkları tedavi ettiğini düşünen insanlar da yok değil. Yeşilçay denildiği zaman Herbalife çay üzerine çok fazla konuşmaya gerek kalmıyor.Aktar usulü hazırlanan karışımların vücuda yapacağı etkiden çok fazla emin değiliz. Bu nedenle Herbalife beslenme uzmanları tarafından hazırlanan Herbalife çay kilo vermeye yardım ederken aynı zamanda vücudun sürekli olarak temizlenmesini, yağ yakılmasını destekleyen, kalorisi düşük şekersiz de tüketilebilen bir içecektir. Detoks etkisini Herbalife çay ile keşfedebilirsiniz.

Sossuz Salatalar Yeşil ve Renkli


Çoğu insan salata tercihlerini soslarla daha çok lezzetli olacağı fikrine sahiptir. Oysa ki renkli yeşil kimi zaman mor lahana, kimi zaman yeşil lahana, kimi zaman marul, kimi zaman da maydanoz, rezene, dereotu gibi farklı yöntemleri karmaşık görebilirsiniz.Öğle yemeklerinde tüketilen salatalar yeşil yapraklı bitkilerden ve antioksidan etkiye sahip sebzelerden hazırlandığı zaman daha fazla etki gösteriyor. Hücresel olarak beslenme Herbalife sayesinde bir yaşam biçimi haline geliyor.

Limonda Şifa Var


Limonu doğal yöntemlerle yetiştirilmiş saf hali ile kabuklu olarak tüketmek mümkündür.Diyet yapanlar için tüketilmesi tavsiye edilir, ama kilo vermeye ya da kilo almaya çalışan insanlar da limonu düzenli olarak tükettikleri zaman şuna şahit olabilirler; su içmeyi başaramıyorum nasıl su tüketimini çoğaltırım gibi endişelere sahipseniz büyük bir bardak suyun içerisine bir kaç damla limon damlatarak suyun tadını değiştirmek mümkündür.Mide hassasiyeti yaşayan insanların limon tüketirken ölçüyü kaçırmamaları gerekmektedir. Sindirim sistemini rahatlatan ve Ferah tadıyla limonda bulunan C vitamini etkisini vücut temizliğine yansıtabilir.

 

Herbalife Antalya Bağımsız Üyesi -05314079994

 


Yorum Gönder

0 Yorumlar