Herbalife Kepez Etkili Kilo Verme

 

Herbalife Kepez Etkili Kilo Verme

ETKİN KİLO KONTROLÜ İÇİN YAPILACAKLAR -05314079994

 

Kepez Antalya merkezinde bir ilçe olmasına rağmen etkin kilo kontrolü için mücadele eden insanların spor salonu ya da uyguladıkları egzersizler ve alternatif yöntemleri, denedikleri diyetler konusunda anlatılandan daha fazla bilgiye ihtiyacımız olduğu belirtmek isteriz. Etkili bir şekilde kilo vermek ve kilosunu korumak kalori dengesine endekslenmiş bir konudur, sadece diyetle  kilo veren insanlarda muhtemel kas kayıpları yaşamak olasıdır.Bu gibi durumları engellemek için herbalife shake ile daha etkili kilo vermek ve kas kaybını engellemek mümkün olabilir.Spordan medet umanlar için  egzersizden ziyade bahsetmemiz gereken konu beslenme olması daha mantıklıdır.

Sadece spor yoluyla ve aktivite artırmakla kilo vermeye çalışmak nasıl yapılır.

Haftada bir kilo vermek için yoğun bir tempo şart peki kasları korumak için ne yapacaksınız elbet yemek planı olmadan olmaz.Şişmansanız spor kesinlikle kilo vermenize fayda edebilir.Kesinlikle egzersiz yoluyla kilo vermeyi mevcut aktivite durumunuzun daha ötesinde yapmak lazım yok öyle 30 dakikada ben yaptım oldu.Her gün ekstra ekstra  artan bir şekilde kalori yakmanız 100-200-300-400-500 kalori gibi yükselişte olmalısınız. Bu küçük bir atılım gibi değil sistemli bir çalışma. 10 kiloluk bir fazlam var diyen bir insan için sırt çantasıyla bir saat boyunca yokuş yukarı temposu ayarlı yürüyüş yapmak demek, eksradan 90 dakika boyunca hiç durmadan yüzmek ciddi efor gerektirir. Yalnız başına kilo vermeye çalışmak yel değirmenine plansız saldıran masal kahramanı gibi can sıkıcı siz de farkındasınız. Giderek artan tempo yoluyla veya acımasızca aç kalarak kalorilerinizi azaltarak yapılan diyetler vücudu yorar.Kilo vermeye çalışmayı planlı yapalım başarı elde etme şansınızı yükseltelim,herbalife diyet ve egzersiz çalışmaları bir arada yürütmeyi tavsiye eder etkili olanı da bu yöntemdir.

Metabolizmanızı zayıflatan yöntemleri asla önermiyoruz

Metabolizma hızı kilo verirken rehber ve yol gösterenimizdir. Bir kişinin metabolizmasına yapılacak doğal katkılar geri dönüşü yüksek ve başarılı bir diyet anlamına gelmektedir. Kadınlarda kilo verme temel adımları devamlı hale getirmek anlamına geliyor.Fazla yağ yaktığı için hızlı kilo verenler kervanına siz de dahil olabilirsiniz.Kalori miktarını iyi ayarlamak birikmiş yağların yakılmasını kolaylaştırır.Ancak yemek yemeyi tamamen kısmak veya azalttığınızda kilo verme hızınız biraz düşebilir. Siz yeniden kilo verme hızım düştü diye düşünürken herbalife yaşam koçluğu desteğinin neden önemli olduğunu görün istiyoruz. Zaman gelir herbalife kalori miktarı düşük gıdalarla beslenmeniz gerekir zamanı gelince metabolizma hızınız ile orantılı yiyecekleri de tüketmeniz gerekebilir bu tamamen kişisel beslenme planı ile ilgili bir gerçek.

Daha Fazlası Kuvvet antrenmanı gerektiriyor

Kuvvet antrenmanı denilince insanlar biraz çekimsen kalıyor.Egzersiz beslenme yemek sırasıyla düşündüğünüzden daha fazlasını verebilir peki siz hazır hissediyormusunuz.Kepez ve çevresi mevsim gereği sıcak olabilir genellikle bisiklet, yüzme veya koşu gibi yöntemler hangisi sizin tarzınızı yansıtan egzersiz. Antalya da epey spor salonu var elbet kuvvet antrenmanı da önemlidir bazen salonda çalışmayı tercih ederseniz dışarıda tercih ettiğiniz Herbalife 24 sporcu beslenmesi ürünleri salon antrenmanları içinde güzel bir destek.Basen ve göbek kısmi fazlalıklar  metabolizma hızınız ile orantılı buz tanesi gibi eriyebilir. Herbalife kalori kontrollü diyetinizde size hangi katkıları sağlayabilir bunu birlikte keşfedelim.Dengeli beslenme size katkı sağlar, katı diyetler sizi memnun etmez sadece bir ayda kaç kilo verebileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz.

 Yemek için bir plan yoksa hata yapmak kaçınılmaz

İnsanlar diyet yaptıklarını ve egzersizin kilo vermekte ne kadar etkili olduğu söylerler ama herbalife gibi etkili bir yöntemi tek başına uygulamak bilgi eksikliği yüzünden ev yada dışarda daha fazla kilo aldıran yemek yeme hatalarını yapmanıza neden olabilir.Kalori hesabı ve abartılan kaçamaklar maliyeti size ağır olabilir.Yedikleriniz kalori dengenizi bozmadan siz en iyisimi bir herbalife yaşam koçu ile işinizi garantiye almalısınız.

Var ile yok arası bir diyet mi asla vazgeçme

İnsanlar aldığı kilolarını kontrol etmekte zorlanıyor diyetten vazgeçmek için çok sebeb değil ama mazeret üretiyorlar siz onlardan farklı olabilirsiniz. Sözünü tutmak herbalife ile mümkün çoğu insan aç kalacağım endişesiyle yemek tüketir.Günde bir kaç defa fazladan yemek yer ama farkına bile varmaz sıradanlaşma denilen şey bu olsa gerek.

Saat zaman gözetmeden var ile yok arası bir diyet mi asla böyle bir şey olamaz.Gerekli egzersize ihtiyaç var ise yoğunluğunu yaş boy kilo durumuna göre birlikte adım adım uygulayabiliriz.

Baskül yada tartıda tartım sayıları cesaretinizi kırmasın, izin vermeyin bu hayat sizin hayatınız ise, elinizden gelenin en iyisi için birlikte çalışalım denemeye değer.

Gönül DEMİR Herbalife Yaşam Koçu-05314079994

Yorum Gönder

0 Yorumlar