Antalya Herbalife Üyesinden Kilo Verme Neden Duraksar?

 

Antalya Herbalife Üyesinden Kilo Verme Neden Duraksar? 

Kilo Vermeniz Neden Durur Bu Önemli 5 İpucu ile Yeniden Kilo Vermeye Başlayın

 


Antalya sıcağında kilo vermeye çalışmak mı ?Evet kilo vermeniz durduysa, bu yazımızı gözden geçirmeniz de fayda var. Kilo vermek denilince ilk akla gelen marka herbalife international bir beslenme platformu ile daha iyi bir yaşam ve daha iyi bir sen için çalışan en büyüm beslenme firmasıdır. Kendinizden kaçınmanıza ve kilo verme ve diyet yolculuğunun sonucuna ulaşmanıza yardımcı olabiliriz.Kurallar hep vardı ancak uygulayan insanlarda olacak bu arada herbalife çay keyfini çıkartırken bu beş ipucuna iyice odaklanan insanlar kilo vermeye devam edebilirler.

Bu konu tam bir karmaşa gibi algılanmasına rağmen Antalya herbalife üyesi olarak ;Kilo vermenin en zor ve sinir bozucu kısımlarından biri olarak sayılan kilo vermenin bir anda durmasına yönelik tedbirler planımız var. Her gün kilo vermek için herbalife shake kullananlar gibi sizde her şey yolunda gidiyor derken ani bir şekilde kilo vermeniz durduysa bilinki bir şeyler yolunda gitmiyor olabilir.Terazi de ki ibrenin  kımıldamadığını görüyor olmak ne kadar sinir bozucu . Haftalık kilo verme ölçünüz bir anda durduysa ve siz de değişimi fark ettiğinizde sevindirici bir durum olmasa da hemen panik yapmayalım, haftalık bir kilo vermek normal . Ancak yeteri kadar su içtim,sabah erken uyandım düzenli uyku uyudum dediniz mi kendinize bir tavan vardır ve oraya ulaşırsanız bazen vücud kendini korumaya alır.Uzman diyetisyenler, hızlı kilo vermek çok hoş geliyor kulağa ama ilerleme durduğunda derinden bir dip dalgası gibi sinir bozucu bir vazgeçiş yada kendine küsme durumu yaşandığını belirtiyorlar. Kilo vermeye başlayınca , vücudunuz sanki hiç yemek yemeyecekmiş gibi tepkiler verir bu tamamen psikolojik bir tepki beden ihtiyacından fazla yemek alışkanlığından kurtulmak istemez. Bizim için alışıldık,sizler için garip bir durum, yapmaz dediğimiz insanlar bile bu süreçte bizi yanıltan hareketlerle kilo vermeyi yavaşlatan eski alışkanlıklarını tekrar edebiliyorlar.Bu herbalife programlarında kilo veren insanlar için daha fazla yağ yakmak için bir fırsat olarak görülmeli.Yağ yakma oranınızı yavaşlatacak hareketlerden kaçınırsak bu süreçte vücudunuzda depolanan yağları Herbalife Thermo tablet yardımıyla uzaklaştırmak ve yeniden kilo vermeye devam etmek mümkün olabilir.



Bir çok Antalya’lı için kilo vermek yüz güldürücü bir gelişme ancak metabolizma hızınız komşunuzun ya da herbalife sipariş vermiş ve yeni kullanan bir kişinin ki ile aynı olmaz.

Sizin için sadece birkaç günde mucize üretmek bizim elimizde değil vücudunuzun çalışmasını sağlamak ve kilo vermeniz için her gün yaptığınız günlük faaliyetler çok önemli.

Kilo verme hızınız biraz düşerse panik yok bir herbalife yaşam koçunuz var ise tüm bunların üstesinden gelebilirsiniz. Düşük hızda ilerlemek kötü bir şey değil çok kilo vermek değil dengeli kilo vermeniz daha önemli.

Kararlı insanlar; kilo vermeyi başaran bir çok insan gibi hızlı kilo kaybını beklemezler genellikle sakin ve bizimle birlikte yeterli adımları atarlar.

Dinlenmek,yeterli uyku,ara öğün,besleyici atıştırmalıklar gibi öneri tavsiyeler, metabolizma hızınız ve vücut ağırlığınıza  göre belirlenir ve her gün verilen 100 gr bile başarının artmasını sağlar. Bu nedenle, Antalya sıcağı falan yolunuzda engel olamaz her bir kilonuz eksi yönde düştükçe metabolizma  hızınızın da düştüğü daha az yeme ihtiyacı olduğunu görmek mümkün.

Herbalife’ye başlarken hızlı ve yüksek beklenti içinde olan insanlar orantısız kilo vermeye çalışırlar oysa ki kilo vermeye devam etmek için siz kalori hesabını bizimle gözden geçirin deriz.Çoğu insan gibi daha fazla kilo vermek için egzersiz yapmanız gerekiyor ise yapmalısınız ertelemek sonucu geciktirir. Sizler hedefinize yaklaştıkça kilo verme hızınızın düşüş göstermesi gayet normal bir durum. Bizler herbalife kullanmak isteyenler için kilo vermeye başlamanıza yardımcı olacak bazı ipuçlarını paylaşıyoruz; 




1. Kalori takip edilmesi gereken bir durum,ne anlamı var demeyen yediklerimizin karşılığı kalori olarak vücutta birikir.Günlük takip kilo verdirir.

 
Herbalife ile başlarken bizimle paylaştığınız bilgiler çok önemli,sizin sonuç için vereceğiniz küçük ayrıntılar her şeyi saklamadan paylaşmak gerekiyor. Günlük iletişim sizlerle daha tutarlı bir kilo verme süreci anlamına gelmektedir.


2. Herbalife shake için.

Size kalori sınırını aşmamanız için yardımcı olmak bizim işimiz.Her gün iki öğün yemek yerine Herbalife shake için yetmedi ben halen açım diyen pek rastlanan bir durum değil. Herbalife formül 1 hazırladığınızda, içine ne gibi ilaveler yapılır; herbalife formül 3 protein tozu, süt ve meyveler ne kadar besleyici bir yemek siz bile hayret edersiniz.

Bunlar,basit yöntemler kalori takip kilo vermenin altın kuralı. Herbalife shake'i günde iki öğün içmenin hiçbir zararı yok. Sağlıklı bir yemek yapın ve dışarıdan yemek tercih etmeyin ,az yağlı protein ve lif içeren dengeli yiyecekler var. Sebzeler ve su açlık hissini bastıran meyvelerden günlük tüketmek mümkün.

3. Aralıklı ve seyrek az a z yemek yiyin. 

Sizlere bunu yapmak zor gibi gelebilir ,bir değişiklik yaratabilir. Dışarıda yemek yemeye gittiğinizde ne kadar dikkatli olmaya çalışıyor bile olsanız illaki arkadaş grubu içinde kendinize hakim olmak iki kat zordur. Tek başına elde ettiğiniz başarıya karşı  o kadar çevresel tepki kalori, diyet ve çevreden gelen hadi canım sende ile yediğiniz yemekler arasında doğru bir orantı elde etmenizi beklemek açıkçası sizler için olduğu kadar bizim içinde lüks olurdu. Yemeklerin nasıl ve hangi şartlarda hazırlandığını ne sizler ne de bizler bilemiyoruz. Dışarıda ekstradan yağlı yiyecekler ve fazladan kilo almanıza neden olacak tüm yiyecekler pusuda beklemektedir. Dışarıda yemek yemek istiyorsanız, kilonuzu tekrar aynı hızda vermeyi beklemek biraz hayalcilik gibi olurdu.
4. Yüksek Beklentiyi Bırak Antrenmana Odaklan. 

İnsan kas kütlesini geliştirdikçe, kilo verme hızı artar. Bir aydır spor yapıyorsanız, daha iyi kilo vermek mümkün olabilir. Peki hiç spor yapmayan birisi kilo verebilir mi elbet verir ama bu,sizi yanıltmasın spor yapan var yapamayan var. Yoğun bir süreçten geçiyor olabilirsiniz, tempo artırmak ile kilo verme arasında ciddi bir bağlantı vardır.Eskiden spor yap zayıflarsın denilirdi ve bu öneri bugün yediğimiz yemekler sayesinde çoğu kişide işe yaramıyor.Bugünün kilo kontrolü ve zayıflatma yöntemleri içerisinde en çok gözde olan yöntem herbalife fit maraton ve herbalife ürünleriyle kilo vermek durumu özetliyor aslında. Egzersiz ve beslenme bir arada rutin önerileri destekliyor ancak; yeni bir diyete başlamadan mutlaka kulaktan duyma diyet listelerini uygulamak zorunda değilsiniz.
5. Vücut analizi sizi aydınlatabilir .
Bir Herbalife yaşam koçu ile kilo vermek için yola çıkmışsanız evet çok şanşlısınız ve arada bir herbalife yaşam koçu ile vücut analizi yapmanız daha uygun olur.Kendi vücudunuza göre normal ideal kiloya ulaşmış olup olmadığınızı tespik etmek bu yöntemle daha kolay olur.Mümkün olduğunca vücut analizini önemseyin bir gün önce ve sonra hep aynı değerlerde kalmanız sizi olduğu kadar bizleri de heyecanlandırıyor.Kontrol analizi kas gelişimini daha iyi takip etmenize ve göbek basen gibi yağ depolarını kontrol altına almaya ve daha etkili ve hızlı kilo vermeye neden olabilir.

Gönül DEMİR Herbalife Yaşam Koçu


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar