Myherbalife Size Uygun Bir Kilo Verme Planı

Myherbalife Size Uygun Bir Kilo Verme Planı

Herbalife Antalya Bağımsız üyesi -05314079994

Myherbalife Size Uygun Bir Kilo Verme Planı

 


Çoğu insan için Antalya bir Cazibe merkezidir.Son dönemde il çapında her yıl için yeni bir okul ihtiyacı ile dışarıdan göç almaya devam eden bu büyük şehirde; herkesin bir yaşam tarzı ve sorumlulukları var.Bu noktada My Herbalife size uygun bir yaşam tarzı planı oluşturmak için uygun bir adım olabilir.My Herbalife size uygun bir kilo verme planı ile çalışan anneler ev hanımı bayanlar ve yüksek standart peşinde vakit harcayan birçok insan umduğundan fazlası ile karşılaşabilir.Herbalife ürünleri ve Herbalife nedir? ,Ne işe yarar? gibi sorularla karşılaşmamıza da neden olmaktadır bu arayışlar.Formda kalma, kilosunu korumak, ya da kilo verme mücadelesini tek başına başarmak genelde insan vücudunun ve duyguların bütünü anlamına gelmektedir. Eğer moral motivasyon ve vücut kombinasyonları aynı eşdeğer de hareket ederse mükemmel bir kombinasyon yaratmak mümkün.Beslenme, dinlenme, stres seviyesini ve çalışma telaşınız içinde günlük bütün işleri takip daha kolay olur. Çoğu insan için anadan babadan genetik faktörler ve çoğu zaman farklı durumlar kilo vermenin önünde engel olarak duran ve beton setler gibi gözükür.Tabii bunun yanında Herbalife denildiği zaman ilk akla gelen soru Herbalife yorumları ve Herbalife kullananlar ilk etapta soruşturulur.

Çünkü bunun nedeni Herbalife ürünleri markette, bakkalda satılan basit sıradan bir ürün gibi uluorta satışı yapılan ürünler değildir. Çünkü deneyimler ve deneyimleri kazanan insanların yorumları çok önemlidir. Herbalife yorumları ve Herbalife kullananların sorgulama gerekçesi de daha çok; Herbalife üyelik ya da Herbalife ayrıcalıklı müşteri olmak isteyen insanların kafasında ki soruları bir deneyenden,bir kullanandan yorum alarak yola devam etmek ihtiyacı üzerine doğmuştur.

Herbalife Antalya bağımsız üyesi olarak daha çok İnsanların sağlıklı ve aktif olmaları için çalışmalar yapmaktayız.Son günlerde Fit maraton ile günlük sorumluluklarını yerine getiren ve sağlıklı dengeli bir düzeni oturtmak için çalışan insanlara kolaylık tanıyoruz.

Günlük hayatımızın neresinde olursa olsun bir kaç kaçamak diyeti bozar mı? bozmaz mı? sorusunu illaki sizlerde düşünmüşsünüz dür.Kaçamaklardan çok, biz hedefe odaklı çalıştığımız için sizin başarmanız da yüksek oranda katkı sağlayacak birkaç ipucunu sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Aslında her şey bir denge üzerine kuruludur.

İnsanlar sıcakta çok fazla hareket halinde olamıyor.Kendini dinlemek ve yeniden kilo verme serüveni yaşamak çoğu insan için gerçekten korku ve bilinmeyen bir Muamma.Dahası bu muamma ortada dururken; bu sıcakta susuz kalmak , dengesiz beslenmek,çoğu zaman kötü atıştırmalıklar ile günü bitirmek. Sizin için de gerçekten dengesiz bir ruh hali oluşmasını kolaylaştırır.Her gün yeniden beslenme adına yapılan yenilikleri takip eden Herbalife ,My Herbalife bilgi kaynağı ile sizlerin daha iyi sonuçlar alması için çalışmalarını sürdürmektedir. MyHerbalife denildiği zaman bir hayat stili yani yaşamınızda yapacağınız her bir adımdan bahsedilmektedir.Ne kadar su içilmesi gerekiyor, ne kadar protein tüketilmeli, vitaminler ne işe yarıyor gibi daha birçok sorunun yanıtı MyHerbalife sayfanızda bulabileceğiniz yalnızca size özel bilgilerdir.

Düzenli uyku kilo vermenin önündeki engelleri kaldırıyor
Siz de paylaştığımız bilgileri umarım ciddiye alırsınız.Ciddi kelimesi gerçekten sizin için bir uyarı ya da otobandan çıkış işaretini veren son levha kadar önemli olmalı.Çünkü kilo vermek istiyorsanız,formunuzu korumak istiyorsanız ;düzenli uyku olmazsa olmaz.Yapmamız gereken günlük rutin bir eylem haline gelmeli.Her insan için günde ortalama 6 ila 8 saat uyumak müthiş bir uyku düzeni sağlamak için etkili bir yöntem.Zaten Herbalife Shake içen insanlar genelde uyku düzenini birkaç günde oturtmayı başarıyorlar. Çünkü Herbalife yaşam koçluğu sizlere bütün Herbalife kullananlar gibi deneyimlerimizi aktarmamızı daha kolay hale getiriyor.

Kötü atıştırmalık var mı?
İnsan kendi bedenini terbiye etmek isterken çoğu zaman basit Karbonhidratlar ile seviyesini düşürmeyi istemez.Ancak kalorisi yüksek yiyecekleri tüketen insanlar da gözlemlediğiniz bir durum var ki o da kötü alışkanlıkların başında kötü atıştırmalıklar geliyor.Ben hiçbir şey yemedim ki dediği anda konuşmaya başlayan birkaç kişiden hiç umulmadık yiyecekler ile günü tamamladıklarını öğrenebiliyoruz.İşte bu arada iletişimin gücünü sizler için kullanmaya devam edeceğiz.

Alışveriş düzeni kilo verdirir
Her bir diyetisyenin söylediği gibi aç karına alışverişe gitmeme alışkanlığı edinmek belki birkaç haftanızı alabilir. Kesinlikle denemesi bedava.Aç karna herhangi bir markete gittiğiniz zaman daha çok yiyecek satın aldığınızı da hiç fark ettiniz mi? Bunu denemek size hem maddi hem de Fazla kilolar olarak geri dönebilir.Siz en iyisi mi deneme aşamasını pas geçin.

 

Sıcak Diye mi Erteledin Sporunu

Gündemde son sıcaklar var ve sıcaklarda birçok insan egzersiz için vakit ayıramıyor.Eğer sıcaktan şikayet eden bir kişi olarak egzersiz ve kondisyon konusunda eksiğiniz olduğunu düşünüyorsanız, akşam serin saatlerde 45 dakikaya kadar tempolu yürüyüş yapmak bile sizin en iyi halinizi oluşturmak için bir yöntem olabilir.



My Herbalife size özel bir tarz
Herbalife ürünlerini ve Herbalife kilo verme setlerini alan İnsanların en çok şikayet ettiği konulardan bir tanesi; Ali'ye göre mi? veliye göre mi? yoksa Ayşe'nin mi? Fatma'nın diyeti mi? bana göre diyerek tek başına kilo vermeye çalışmaları olmaktadır.My Herbalife size özel bir Yaşam tarzını ve daha çok kilo kontrolü başarılarını yaratmanız için temel bilgileri kazanacağınız bir kaynaktır.Aktif yaşam tarzının fitness ile birleştiği noktada sizin Herbalife yaşam koçunuzla yapacağınız çalışmalar değerlidir.Kendinizi ertelemeniz sonucunuzu ertelemeniz anlamına geliyor.

Kilo Verirken Gerçekçi Ol
Son 5 kilom var, benim 10 kilo fazlam var diyen bir çok insan ile konuşuyoruz. Konuşmalar neticesinde enerji seviyelerinin düşük olduğunu, verdikleri çaba ve gayretin sonuca yansımadığını görüyoruz.Bunun tek nedeni var insanın kendisiyle yüzleşmesi ve gerçeklerle hareket etmesi.Şimdi 10 kilo fazlası olan bir insanın ayda 4 kilo sonuç alması mükemmel. Ama 10 kilo fazlası olan bir insan için hızlı kilo vermek denildiği zaman daha fazla karamsar olmak içten bile değildir.

Korkutelin de Komşum Vardı
Karşı apartmanda oturan kişinin vermiş olduğu diyet size ne kadar yarayacak onu biz bilemeyiz.Ama şu bir gerçek ki kendinizi sürekli olarak başkaları ile karşılaştırmak sizi bir adım geriden başlamaya neden olan sebepsiz bir karmaşadır.Sevdiğiniz arkadaşınızın 10 kilo vermiş olması, bir diğer insanın 8 ayda 35 kilo sonuç alması sizi cesaretlendirir.Ancak sizin aynı zamanda aynı sonucu alacağınız anlamına gelmemektedir.Çünkü her bir insanın metabolizma hızı farklı ve yaş grubuna göre de ayrı ayrı bir düzen gerektirir. Her insan için kişiselleştirilen bir beslenme planı Herbalife sayesinde mümkündür.Zaten Herbalife Shake kullanırken bizlere danışmadan konuşmadan hareket eden insanların çok çabuk vazgeçtiklerini görüyoruz.

 

Herbalife Yaşam Koçu Gönül DEMİR


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar