SERİK'TE DOYURUCU DİYET YEMEKLERİ

SERİK'TE DOYURUCU DİYET YEMEKLERİ
Burası Serik, meyve ve taze sebze cenneti gibi bir yer.Nasıl zayıflayacağım? düğünüm var, nişanım var. Siz sadece Herbalife ürünlerini mi satıyorsunuz? Siz ne yer ne içersiniz diye birçok soru ile karşılaşmanız gayet normal. Çoğumuz için gerçekte olan kilo vermek için yeterli özeni göstermiyor olmamız, yediğimiz gıdaları ölçülü bir şekilde tüketmemiz gerekiyor. Diyet öğle yemeği hazırlamaya ne dersiniz?
İlginç değil mi Herbalife üyesi diyet yemeğinden bahsediyor. Evet yanlış duymadınız az kalorili yemekler yapmak mümkün.Tabii gurme diyet yemekleri yapmamızı bizden beklemeyin.Gerçek kabul edilebilir nefis yemek tarifleri sunmamız ancak kilo vermeyi isteyen insanlar için işe yarayabilir.Birçok insanın evde kapalı kaldığı günler boyunca kilo aldığının farkındayız.Hafif yemekler ve basit hazırlanabilir tarifler Herbalife ürünlerini kullanan insanlar için de mümkün. Sadece yemek yemeyi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.Burada daha fazlası protein ve sebze var umarım sebzeyi seviyorsunuz.Herbalife shake ile yapılan tarifler mükemmel doyurucu bir yemek deneyimi yaşatıyor.

30 dakikada hazır az kalorili yemek
*5 porsiyon için malzemeler;

-3 yemek kaşığı Herbalife vanilyalı Shake.


-2 yemek kaşığı Herbalife heartwell.

-125 gram yağsız yoğurt.

-4 adet yumurta akı.


-2 yemek kaşığı ılık su.

-Yarım çay bardağı un.

- 60 gram taze doğranmış ıspanak.

 

-2 yemek kaşığı Ciya tohumu.


-1 çay kaşığı tuz.



Pratik diyet yemeği hazırlanışı
Yoğurt, yumurta akı ve suyu bir robotta karıştırıp unu ekleyin.Ardından Herbalife Shake 3 kaşık eklemeyi unutmayın.Ispanak, Ciya ve tuzu ekleyin.Hamurunuz tam krep kıvamını bulana kadar karıştırın.

Yapışmayan sıradan bir tavayı hafifçe yağlayın.Yüksek ateşte pişirmeye hazır hale getirin.

Tavanız sıcakken 3 çorba kaşığı krep karışımını tavaya dökün.Omletiniz yavaşça şekillenmeye başlıyor değil mi ? Kimi kısımları kahverengiye döndü bile iki tarafını da eşit bir şekilde pişirin.

Pratik tarifiniz piştikçe yenisini yapmak için soğumaya bırakabilirsiniz.Yapışmayı önlemek için tavanızı hafifçe yağlayın.

Diyet yemeği hazırlarken püf noktalar;
Hazır diyet omletiniz için malzemeleri önceden hazırlayıp ıspanağı sudan arındırın, hamurunuz koyu olursa hafif su ile seyreltebilirsiniz, doğru kıvamı yakalamak için birkaç sefer deneme yapabilirsiniz. Neticede pratik tarifler Serik'te kilo vermeye çalışan İnsanların işine yarayabilir. Sadece bir porsiyon diyet yemeğiniz 90 kalori civarında, besleyici, kan şekerini zıplatmayan bir yemek.Afiyet olsun.

Herbalife Serik Bağımsız Üyesi.05314079994

 


 


Yorum Gönder

0 Yorumlar