SERİK HERBALİFE YAŞAM KOÇU YORGUNLUKLA NASIL BAŞA ÇIKILIR

SERİK HERBALİFE YAŞAM KOÇU YORGUNLUKLA NASIL BAŞA ÇIKILIR


Serik ve çevresindeki yüksek tepelere kar yağdı. Bugün hava çok soğuk, kar soğuğu ve ayaz insanları epey zorluyor. Hava güneşli olmasına rağmen insanın içi buz tutuyor Dersek yanılmış olmayız. Bugün ve yarın hava Poyraz esintisi ile içinizi ısıtacak gibi gözükmüyor. Dikkatli olun diyoruz.Kış mevsiminde insanı rahatlatacak, gün boyunca Enerjisini hiç düşürmeyecek yöntemler Yelken Aktif Yaşam Kulübü üyelerine özel beslenme tavsiyeleri ile devam ediyor.Çınaraltı Meydanı'ndan hale doğru giden yolda Serik Belediyesi'nin çalışmaları devam ediyor. Burada bazen zaman zaman trafikte aksamalar yaşanabiliyor. Özellikle zemin bozuk olduğu için araç ile seyir halindeyken dikkatli olmanızı da hatırlatmış olalım. Serik’te vücut analizi yapmış olduğumuz insanların çoğunluğu sürekli olarak yorgun olmaktan şikayetçiler!İsteksiz olmak ve uyanmamak için hep kendileri ile mücadele ettiklerini, stres, günlük işler ve son ğünlerde trafikte yaşadıkları gerginliklerden bahsediyorlar. Sonuçta İnsan beslenmesine dikkat etmeli.Dikkat etme noktasında eksiklikleri varsa da Herbalife yaşam koçu desteğini almayı ihmal etmemeliler.
Tavsiyelerimizi beslenmenin kaynağı Herbalife beslenme uzmanları tarafından bizlere verilen beslenme ve aktif yaşam tiyoları ile destekliyor olacağız.Bu nedenle esas olarak Herbalife ürünlerini kilo kontrolü ya da zayıflama ilacı olarak gören insanların bir kez daha düşünmesini istiyoruz!Şayet beslenme düzeniniz içerisinde yeteri derecede Vitamin, mineral, Omega 3 ve protein gibi vücudu destekleyen, enerjisini yükselten gıdalar yok ise bu biraz düşündürücü ve Herbalife bu noktada önemli tavsiyeler ile sizleri bilgilendirmemizi tavsiye ediyor. Bizim görevimiz insanların Hayat kalitesini artırmak.

Kışın uyku düzeni nasıl olmalı?Kış mevsimi Güneş ile olan kısıtlı bağlantı nedeni ile daha yorgun ve daha gergin hissetmenizi sağlayan en büyük etkenlerden sadece bir tanesidir.Bunun yanında geceler uzun gündüzler kısa olduğundan genelde insanlar televizyon ve internet başında olduklarını ifade ediyorlar.Saatlerin farkını takip edemiyor olabilirsiniz çoğunlukla en iyisi gece en az 7-8 saat gibi bir süre istirahat ve uyku için idealdir. Ötesinde bir önerimiz daha var Yelken Aktif Yaşam Kulübü olarak yatmadan önce televizyon ve internet ortamından uzak durmak düşüncelerinizi uyku yönünde değiştirebilir. Daha çok yapay ışıktan etkilenmek hormon seviyenizide bozabilir.

Kışın beslenme enerjiyi nasıl etkiler?Havanın soğuk olması insanları daha çok tatlı Gıdalar ile vücudun ısınacağı konusunda ikna edebiliyor.Sabah kahvaltısında Reçel tüketenler, Öğle yemeğinde tatlı olarak helvayı tercih ediyor. Akşam evlerde ise pekmez ya da şıralı tatlılar ile vücudu sıcak tutmayı Düşünenler de yol değil.Bu daha çok insanın kolayca yağa çevirebileceği yiyecekler ile olan İmtihanı gibi gözüküyor. Aslında sabah kahvaltısında protein değerleri yüksek gıdalar, Öğle yemeğinde salata çorba kırmızı et gibi gıdalar tüketmek vücudun enerjisini yükseltebilir. Akşam yemeklerinde ise hafif ama besleyici gıdalar tüketmek hatta farklı tatlılar yerine sütlaç gibi hafif ama besleyici tatlılar tercih etmek işinize yarayabilir.

Serik'te egzersiz Enerjinizi artırır.Havanın soğuk olması Serik ve çevresinde yaşayan insanları fiziksel olarak zorluyor ağır işlerde çalışan insanların enerjisi çok daha çabuk tükeniyor şöyleki; hareketsiz insanların ise Egzersiz ile arasında uçurumlar var diyebiliriz.Havanın soğuk olması sizin bahaneniz olmamalı.Beslenme uzmanları da yeterli derecede hareket etmeyi ve fiziksel olarak enerji seviyenizi kontrol altına almayı bir kaç şarta bağlıyorlar.Düzenli egzersiz çalışmaları ile Kolay eğlenceli bir gün geçirmenizi tavsiye ediyoruz. Egzersizin vücut üzerindeki etkileri hormon ve duygusal yapıyı etkileyen Enzimlerin salgılanmasını kolaylaştırdığı denenmiş ve kanıtlanmış bir gerçek.Uzun süre hareketsiz kalmak yerine kısa bir egzersiz bile enerjinizi yükseltmeye yetebilir. En çokta Herbalife xtra-cal gibi yüksek D vitamini ve kalsiyum içeren gıda takviyelerinin enerji seviyelerini düzenleyen metabolizma etkenleri üzerinde doğrudan bir ayrıntı olduğunu da buradan paylaşmış olalım. Normalde herkes bir şeyler yemek içmek konusunda tereddüt etmezken kış boyunca D vitamini eksikliği gibi Müzmin yorgunluklara neden olan etkilerden arınmak gerekiyor.
Herbalife Serik Aktif Yaşam Koçu Gönül DEMİR-05314079994

Yorum Gönder

0 Yorumlar