SERİK HERBALİFE FİTNESS SORU VE CEVAPLARI

SERİK HERBALİFE FİTNESS SORU VE CEVAPLARI

Yüzünüz spor konusunda gülmüyorsa mutlaka okumanızı tavsiye ediyoruz. Okumak bir özgürlüktür! İnsanın Dünya ile arasında en sıkı Bağları oluşturan aktiviteler nedir deseniz?Yelken Aktif Yaşam Kulübünde bizleri ziyaret eden insanlar sizlerden farklı düşünmüyor. Ağır şartlarda çalışan insanları yerinde ziyaret ettik. Serik meyve sebze halinde veya Serik Sanayi Sitesi'nde çalışan bir esnaf olmanız kendiniz için daha iyi bir yıl planlamak için şansınızın olduğunu söyleyebiliriz. Eskiden yediğimiz gıdalar yeterince hareket ile yakılırdı. Şimdi durum değişti insanlar üzerine para verip spor yapmaya gidiyorlar! Normal şartlarda egzersiz hareketlerini denemek kendini geliştirmek için zamana ihtiyacınız var. Ancak beslenme yerinde olmazsa yapılacak fazla da bir şey yoktur. Herbalife insanların gördüğü dergilerden ya da internetten araştırdığı sıradan beslenme firmalarından değildir. 2020 yılı için Serik'te birçok insan ile daha mutlu gülen yüzler olsun istiyoruz. Sorularınızı kısaca yanıtlıyoruz.

Egzersiz yapmak zor ne yapabilirim?

Elbette böyle kalmayacaksınız.Egzersiz yapmaya yeni başlayanlar için tavsiyelerimiz var. Kendinizi meydan okurcasına ileri doğru itmelisiniz. Risk almadan forma girmek olmaz. Basit eğlenceli bir fitness düzeni kuralım. Bütün Vücudunuzun çalıştığı 10-15 dakikalık ısınma antrenmanları, merdivene çıkmak, Serik gibi küçük bir yerde yaya olarak yürümek ne daha neler? Sadece harekete odaklanın yeter günlük 30 dakika mükemmel kombinasyon için aşılmaz tepelerin ardını sizlere gösterecek tempoyu size kazandırabilir. Sen başla dediğimiz gibi. Gerisi gelir. Ağırlıklı olarak direncinizi arttıralım.

Kimin ne kadar egzersize ihtiyacı var
Şimdi bir spor hocası gibi sen bunu al! Sen diğer yerde koş. Demiyoruz. Standart olarak günlük 30 dakika egzersiz bütün insanlar için şart! 7'den 77'ye bütün insanlar istisnasız yaşı ile orantılı olarak Spor yapıyorum DEMEK adına değil… sağlıklı yaşamak Adına spor yapmalı.
Çoğu insan egzersiz yapmadan önce ne yemesi gerektiğini bilmez bu noktada karbonhidrat, protein yüklü bir karışım hazırlamak için formül 1 Sport size yeterli performansı getirebilir.

Göbeğim gitsin istiyorum

Çok güzel bir temenni değil mi? Düz bir karına sahip olmak temennide bulunmaktan daha fazlasını gerektirir. Eğer öyleyse kilo vermek için biraz antrenman gerekiyor. En başta pilates minderi işinize yarayabilir. Sizin Karın bölgesinde yapacağınız hareketler; şınav, mekik ya da yatarak vücudu ve bacakları çalıştıracak pratik hareketler gerisi size kalmış.

Sporda yapılan hatalar
İnsanlar daha spora başlamadan 5-10 kilo verme hissi ile Spor aletlerine hücum ediyor. Tabii bu arada sakatlıklarda peşi sıra geliyor. Gücünüzü boşa harcamayın!!.Bırakın Herbalife yaşam koçu size nasıl sonuç alınacağı konusunu da spor ve aktif yaşamı da öğretmek için yardım etsin.

Yüksek kalori yakan antrenmanlar
Kulağa nasıl da hoş geliyor? 20 dakikada müthiş bir çıkış yapın ip atlayın,Zıplayın, Şınav, yükseltilere inip-çıkma hareketleri ,Hızlı deparlar. Yani kısacası vücuttaki yağları yakmak için elinizden gelenin en iyisini birlikte Bulalım.

Haftalık fitness planı nasıl olmalı?
İnsanlar Serik'te spor salonlarını dolduruyor. Çoğu salonda temelde vücut kombinasyonu üzerinde çalışılıyor. Kasların geliştirilmesi bazen ihmal edilebiliyor. Beslenme temelinde Spor yapmak kardiyovasküler yapının daha sağlıklı ve dinamik olmasını sağlıyor. Bizim için mühim olan yorgun zamanlarınızı dinlenerek ve Kendinize kaliteli zamanlar yaratarak geçirmenizdir.Alışıldığı gibi davranıp kas kütleniz den kayıp yaşamanızı ve gücünüzün gitmesini falan istemeyiz. Besin takviyeleri. Günümüz beslenme alışkanlıklarını değiştirmenize yardımcı oluyor. 2020 yılı da sadece 5 kilo vermek 10 kilo vermek üzerine sohbetler ile heba edilmesin. Asıl kalbiniz, ruhunuz ne istiyorsa ona göre davranın. Fitness planı her zaman işe yarar. Sizin için de egzersiz yapma konusunda sadece size özel bir program oluşturabiliriz. Bu sayede haftada en az 5 gün çalışma yapma şansına sahipsiniz, ancak mutlaka Haftanın 2 günü rahatça istirahat etmek Gerekiyor. Unutmayın kaslar her zaman istirahat halinde gelişir. Sonuç mu elbette zaman içinde kaslarınızla birlikte vücudunuzda gürbüz bir yapıya kavuşur.



Yorum Gönder

0 Yorumlar