HERBALİFE PROTEİN TOZU NEDİR NASIL KULLANILIR

 

HERBALİFE PROTEİN TOZU NEDİR NASIL KULLANILIR

 

 

 

 

Herbalife protein tozu hakkında;sosyal medyada çok farklı bilgiler paylaşılıyor.

 

 

 

 

Hayatınıza renk katın.Spor salonuna bile gitmemiş olmak önemli değil.İnsanların uzman olmasına da gerek yok.

 

 

 

 

Hem çok komik,hem de eğlenceli.Yeni başlayanlar için güzel bir macera.Beslenmeden uzak kalmayın.Olduğunuz noktadan ileri gidin.

 

 

 

Sadece bu amaç için bile;Herbalife protein tozu hakkında yüzlerce makale yazılabilir.

 

 

 

 

Beslenmenin temelinde Makro besinler bulunmaktadır.Konuya derin bir giriş yaptığımız zaman,karşımıza ne çıkıyor?

 

 

 

 

Mikro besinler ile karşılaşıyoruz.Protein tozu dediğimiz şey nedir?.Hayvansal ve bitkisel gıdalardan elde edilmektedir.

 

 

 

 

Ancak konuya ilişkin bilgisi olmayan insanlar da yok değil.Sanki uzaydan gelmiş bir şeyden bahsediyor muşuz gibi.Yanlış bilgileri aktarmaya devam ediyorlar.

 

 

 

 

Bugün sizlerle Herbalife Protein tozu hakkında konuşacağız. Yazımız birçok farklı detayı gözler önüne serecek.

 

 

 

 

Lider beslenme olarak çok özel bir markayı temsil ettiğimizin farkındayız.

 

 

 

 

Herbalife bir beslenme firmasıdır.Beslenme içerisinde neler varsa bağlantılı her konu bizim işimizin bir parçasıdır.

 

 

 

Genç bir arkadaşımız proteinin metabolizmayı hızlandırmak için faydasının olduğunu ifade ediyordu.

 

 

 

 

Ne var ki metabolizma hızlandırmak denildiği zaman,birçok farklı etkileşim söz konusudur.Bu aksiyonlar bile ayrı bir makalenin konusudur.

 

 

 

 

Madem ki;konuya girdik,kısaca bahsedelim.Metabolizma hızlandırmak için yapabilecek o kadar çok şey var ki!.

 

 

Su içmek,yürüyüş yapmak,düzenli uyku uyumak,dengeli beslenmek,lifli gıdalarla beslenmek…Evet emin olabilirsiniz.Bu liste uzar gider.Yani tek bir bileşen ile metabolizma hızlandırmak söz konusu değildir.

 

 

 

 

Öyle sanıldığı gibi protein tozu gözden uzak bir konu değildir. Protein tozu dediğimiz zaman;kilo kontrolünde, sporcu beslenmesinde ve dengeli tutarlı beslenmeyi sürdürmek için diyetimizin her anında yanımızda bulunabilecek birbirinden farklı Herbalife ürünlerinden söz edebiliriz.

 

 

 

 

Açıkçası bugün şehir efsanelerinden,spor salonlarından,ya da kulaktan duyma bilgilerden bahsetmeyeceğim.

 

 

herbalife pro-boost yüksek proteinli aromalı içecek tozu

 

Herbalife protein tozu nedir?.Genel bir bilgilendirme yapacağız.Protein tozunu nerelerde kullanıyoruz?.Bunlardan bahsedeceğiz.

 

 

 

İnsanlar Herbalife ürünleri ve herbalife protein tozu çeşitlerini hani herhangi bir reklam yapılmadığı için şaşırarak karşılıyor. Aslında durum böyle değil.

 

 

herbalife h24 rebuild strength promax

 

Herbalife ürünleri sadece protein ile ilişkilendirilmesi ürünlerin geneline yapılan bir haksızlık olurdu.

 

 

 

 

Evet günümüzde protein genel anlamda kilo kontrolünde, sporcu beslenmesinde ya da yukarı kontrol dediğimiz programlarda bir bütünün parçası olarak kullanılmaktadır.

 

 

 

 

Fakat Herbalife sonuç görsellerinin paylaşılması gibi yanıltıcı Herbalife yorumlarını bir kenara koyarak başlamak istiyoruz.

 

 

 

 

Protein tozu kaynakları

 

 

 

 

  • Günümüzde kaliteli proteinler,öncelikle hayvansal gıdalardan elde edilmektedir.Herbalife bazı ürünlerde Herbalife protein tozunu süt ve süt ürünlerinden elde etmektedir.

 

 

 

  • Artık beslenme bilimi protein kaynağı olarak bitkisel materyallerin de kullanılmasını doğru bulmaktadır.Hayvansal ürünlerden elde edilmiş Protein tozunu kullanmak istemeyenler için Herbalife protein tozu bitki kaynaklı olarak da hazırlanmaktadır.

 

 

 

 

  • Hayvansal gıdalardan özellikle sütten gelen proteinin tam protein olduğunu bilmenizi istiyoruz.Süt proteini elde ederken kullanılan yöntemler proteinin değer kaybına uğramasına sebep olmaktadır.Kaliteli tam proteini elde etmek için ciddi bir mücadele ve gıda bilimine ihtiyaç var.

 

 

protei̇n nedi̇r ne i̇şe yarar

 

  • Bitkilerin yetiştirilmesi;tarladan soframıza gelene kadar süreçte sıkı bir takipçi olmak gerekiyor.Herbalife protein tozu üretilen bitkilerin ülkelerden ülkeye farklılık gösterdiği doğrudur.Mesela bizim ülkemizde Herbalife Shake içerisinde bulunan protein saf bezelye proteinidir.

 

 

 

 

  • Herbalife ürünleri içerisinde farklı kaynaklardan protein elde edildiğini söyledik.Günümüzde keten tohumu,kinoa gibi bitkilerden gelen proteinin de en az hayvansal proteinler kadar kaliteli ve sağlıklı yağlar içerdiğini biliyoruz.

 

 

  • Herbalife protein tozu genel bir benzetmeden ileri gelmektedir.Kadın ve erkek vücudunda proteinin bize verdiği faydalar saymakla bitmiyor.Bu nedenle proteini ne amaçlı olarak tüketiyoruz?.Buna çok dikkat etmemiz gerekiyor.

 

 

 

 

Madde madde her ayrıntıyı paylaşıyor olmak ayrıca bizler için bir sevinç kaynağı.Çünkü sporcu beslenmesinin amacı farklı, yukarı kontrol programının amacı farklı,aşağı kilo kaybı programlarının amacı farklıdır.Yani burada bir değişkenlik söz konusu.

 

 

 

 

Herbalife protein tozlarından tam manası ile faydalanmak için;Herbalife yaşam koçlarının size büyük katkıları olacaktır.

 

Herbalife protein tozu çeşitleri

 

 

 

Evet Herbalife Protein tozu yorum herkes için amacına uygun kullanım yapıldığı zaman,sizler için de bir fayda sağlayacaktır.

 

herbalife formül 1 sport h24 vanilyalı

 

Herbalife amacına yönelik beslenme sağlamak için beslenme ürünlerinde farklı kaynaklardan elde edilmiş protein kullanmaktadır.

 

 

 

 

Amacına uygun beslenme dediğimiz şey çok basit.Mesele kilo kaybı ise ne yapıyoruz?.Herbalife Shake kullanmaya başlıyoruz.

 

 

 

Halk arasında bir nevi Protein tozu olarak görülen Herbalife shake asıl amacı kilo kaybı olan bir insan için kalori kontrollü bir diyeti ayağa kaldırmak olacaktır.

 

 

 

 

Söz konusu yukarı kontrol;yani kilonuzu yukarı taşımak istiyorsanız durum başka.Karma bir program gerekecektir.

 

 

 

Buna uygun Herbalife ürünleri ile protein tozu kavramını daha net bir şekilde anlayacaksınız.Bunlardan bir tanesi Herbalife probost hem hayvansal,hem de bitkisel proteinlerden faydalanarak hazırlanan karma bir Protein tozu kaynağıdır.

 

 

 

 

Sporcu beslenmesi denildiği zaman Herbalife protein tozu bir başka kimliğe bürünüyor.Nasıl mı oluyor?.

 

 

 

Elbette Herbalife formül 1 Sport ile spora başlamadan önce; düzenli ürün kullanımı yaparak,planlı spor çalışmalarınızı karbonhidrat-protein-vitaminlerden oluşan tam bir protein kaynağı ile desteklemiş olacaksınız.

 

 

 

 

Sporcu beslenmesi kendi içerisinde spor öncesi ve spor sırasında ve spor sonrası olarak 3’e ayrılır.

 

herbalife h24 rebuild strength promax

 

Burada kaliteli protein tozu devreye giriyor.Herbalife promax protein tozu kavramını tam anlamıyla karşılayan bir üründür.

 

Kaslarımız spor esnasında yorulur yıpranır.Promax ile spordan sonra hızlı bir şekilde;yorulan kasların,yıpranan kasların gerçek protein ile desteklenmesi gerekiyor.

 

 

 

Katı beslenme yaptığımız zaman ertesi gün biraz yorgun uyanabiliriz.Alternatif ne var derseniz de Pro Max tam size göre.

 

 

 

 

Spor yapanlar bilirler.Dayanıklı olabilmek için ağır sağlam beslenmek lazım.Yani tam hedefe odaklanmak istiyorsanız kullandığınız protein tozu ,Herbalife Protein tozu kadar hedefi tam 12’den vuracak.

 

 

 

Herbalife endurance gibi ağır antrenmanları destekleyen içeriklere sahip olmalıdır.

 

 

 

Uzun antrenmanlar,yeterince performans gerektiren zahmetli koşular için protein tozu alternatifi bitmemiştir.

herbalife h24 prolong

 

Herbalife Prolong adından da anlaşılacağı üzere profesyoneldir. Uzun çalışmalarınızın semeresini karşılamak için özel bir üründür.

 

 

 

Gördüğünüz gibi hedefe odaklı bir beslenme planı yapmak isteyenlere Herbalife beslenmesi detaylı ihtiyaçları karşılıyor.

 

 

 

Herbalife sporcu beslenmesi içerisinde özel bir üründen bahsetmek istiyoruz.

 

 

Tıpkı arap ferrarisi Ronaldo gibi ateşi içinizde hissetmek istiyorsanız da;CR7 Drive sporcular için hazırlanmış,sınıfının en üst limitlerini zorlamak isteyenlere özel bir sporcu içeceğidir.

 

 

 

Herbalife protein tozu ne işe yarıyor

 

 

 

  • Herbalife Shake kontrol mekanizmasını elinde tutmak isteyenler içindir.Sabah-akşam tüketilebilecek dengeli bir yemektir.Yeterli miktarda tam bir protein kombinasyonu sağlayan,kalorisi kısıtlanmış,diyetinizde rahatlıkla yer edecek kilo kontrol programlarının bir parçasıdır.

 

 

 

  • Herbalife pro boost diyetiniz de ortalama 70 gram protein almamız gerekiyor ise;pro boost bu ürünlerin içerisinde bir porsiyonunda 5 gram protein olan Herbalife protein tozu kavramını tam olarak karşılayan bir üründür.Üstelik bu ürünü herhangi bir karışıma ilave etmeden de tüketmek mümkün.Ek bir avantaj...Okumaya devam et

Yorum Gönder

0 Yorumlar