HERBALİFE NEDİR NASIL KULLANILIR


 

 

 

Herbalife nedir nasıl kullanılır araştırmaya başladınız ve karşınıza birçok farklı açıklama gelmiş olabilir.

 

 

Herbalife kilo yönetimi konusunda başarılı bir beslenme şirketi.Birbirinden farklı hızlı ve besleyici pratik yemekler sunan,başarılı sonuçlar elde etmeyi kolaylaştıran,bir diyet ve sürdürülebilir kilo kontrolü anlayışını benimseten bir yaşam tarzı bütünüdür herbalife.

 

 

İnsanların diyet yapmak için birbirinden farklı birçok sebebi ile birlikte bizlere geliyor.Herbalife nedir nasıl kullanılır bu konuda çok aceleci davranıyorlar.

 

 

Evet keyifli bir diyetin nasıl yapılacağını,hayatınızın nasıl değişeceğini,en basit yöntemleri kullanarak sizler de aramıza katılabilirsiniz.

 

 

Günlük yaşantınızda performansınız düşüyor mu?. Yaşadığınız hayattan zevk almıyor musunuz?.

Önce beslenmenize odaklanmanız gerekiyor.Herbalife diyetini uygulamak için birbirinden farklı Herbalife ürünlerini ve aynı zamanda;dengeli beslenmeyi tavsiye ederiz.Sonrasında zaten Herbalife nedir nasıl kullanılır öğrenmek daha basit olacaktır.

 

 

Öyle hemen karamsar olmayın!.Bir ayda şu kadar sonuç alınır bu kadar sonuç alırım gibi git geller yaşamanıza da gerek yok.

 

 

Çünkü burada herkese hitap edebilen bir sabah kahvaltısı var.Gönülleri hoş tutan bir öğle yemeği var.Akşam ağır olmayacak kadar besleyici ve sizi akşam yemeğinden sonra televizyon karşısında uyutmayacak kadar dengeli bir yemek var.

herbali̇fe shake

 

Evet nedir bu yemek?.Bu yemeğin adı Herbalife shake.

 

 

Herbalife nedir nasıl kullanılır uzakta aramayın. Herbalife Shake ürün etiketinde yazıldığı gibi iki kaşık Shake tozu ve 250 mililitre yarım yağlı süt ile karıştırıldığı zaman bir porsiyon besleyici yemek haline geliyor.

 

 

Herbalife nedir nasıl kullanılır en etkili yöntem nedir

 

 

Herbalife Shake ile güne başlayanlar için 250 mililitre yarım yağlı süt,sütle arası olmayanlar için ise biraz meyve blenderda çekilerek 250 mililitre su ilave edilerek sadece 30 saniye karıştırıp hemen kullanıma hazır edebilirsiniz.

 

herbali̇fe shake fi̇yat ve kullanimi 

Şayet Herbalife yaşam koçunuz size farklı bir Herbalife Shake tarifi önermiş ise ve yaptığınız programda,birlikte hareket ediyorsanız,binlerce farklı Herbalife tarifi elde etmeniz çok daha kolay olacaktır.

 

 

Şayet benim fikrimi sorarsanız;biz Kadınlar daha yaratıcı bir şekilde tarifler ortaya koyuyoruz.Mesela Herbalife Shake ile kek yapıyorum.

 

Bazen sporcu beslenmesi ürünleri kullanıyorum. Meyveler ile harmanlayıp lezzetli proteinli atıştırmalıklar bile hazırlıyorum.

 

 

Unutmayın Herbalife Shake hazırlarken Shake tozundan yani sizlere göre mama diyorsunuz ya; hazırladığınız porsiyon asla 2 kaşıktan az olmamalı.

 

Şayet size göre kıvam koyu ise sütle yapıyorsunuz süt, su ile yapıyorsanız su ilave edebilirsiniz.

 

 

Bunlar benim tavsiyelerim.Bugüne kadar gözlemlediğim kadarıyla yüksek yağ oranına sahip kadınlarda ve erkeklerde protein ihtiyacı normal diyet yapan insanlara göre biraz daha fazla oluyor.

 

herbalife pro-boost yüksek proteinli aromalı içecek tozu

Bu nedenle Herbalife Shake hazırlarken ilave herbalife pro boost  Protein tozunu kullanmanız daha fazla süre tokluk hissi yaşamanıza neden olabilir.

 

 

Herbalife nedir nasıl kullanılır biraz daha detaylandıralım.Mesela günlük yaşamda hepimiz birbirine yakın şeyler tüketiyoruz.Evet genelde tükettiğimiz gıdalarda çok fazla lifli gıdalar olmuyor.

 

herbalife heartwell

Ben şahsen Herbalife shake yaparken içerisine bir miktar Heartwell ekliyorum.Tabi gün boyunca genellikle sebze ve protein ağırlıklı beslenerek hem protein ihtiyacımı hem de sebzeler gibi posalı yiyecekleri tercih ederek lifli beslenme ihtiyacımı da karşılamış oluyorum.

 

 

Kilonuzu kontrol etmek istiyorsanız;Herbalife nedir nasıl kullanılır yaşam koçunuzla öğrenin.Lifli beslenmenin,protein ağırlıklı beslenmenin,aynı zamanda dengeli beslenme ile uyumlu olduğunu bilmeniz gerekiyor.

 

 

Evet ilk başta lifli beslendiğiniz için alışmakta zorluk çekebilirsiniz.Ama bu fazla sürmeyecektir.En fazla 2-3 gün içerisinde sürece adapte olabilirsiniz.

 

 

Sizler için biraz hızlı bir başlangıç gibi gözükebilir.Birlikte yaptıklarımız bu kadar basit.Zaten hayatın akışı içinde normal şeyler.Mesela suyun tadını değiştirmek için muhteşem bir önerim var.

 

 

Çoğu insan meyve tüketmiyor.Hatta sebzelerden uzak yaşıyor.Bu nedenle günübirlik diyetler işe yaramıyor. Herbalife multifiber benim için hem suyun lezzetini artırıyor,hem de yüksek lif oranı ile sindirimi tetikliyor.

 

Birkaç gün önce Türkiye’nin Duayen doktorlarından saygıdeğer bir profesörün Türkiye’deki gizli pandeminin halk arasında yaşanan kabızlık olduğunu açıkladığını gördüm.Gerçekten kabız olan insanların kilo ile başa çıkması zor.

 

 

Bu noktada mutlaka dengeli beslenmemiz gerekiyor. Aynı zamanda Herbalife kullanımı yaparken mutlaka bir yaşam koçu ile hareket etmeniz bu gizli problemin de ortadan kaldırılmasına yol açabilir.

 

Hazırladığınız Herbalife shake karışımına yüzlerce farklı deneyim ekleyebilirsiniz.Ben buradan hatırlatayım. Kendim ve ailem için hazırladığım Herbalife shake karışımını mevsim meyveleri ile renklendiriyorum.Bu aynı zamanda her bir Herbalife shake aroması için geçerli.

 

 

Siz ne yapıyorsunuz derseniz;Herbalife nedir nasıl kullanılır Herbalife çikolatalı shake,Herbalife fındıklı shake,Herbalife vanilyalı shake,Herbalife ahududu ve beyaz çikolatalı shake,bu 4 lezzet karışımının hepsini tüketiyoruz.

 

 

Umarım Herbalife shake ile ilgili aktardığım bilgiler sizlerin de işine yarar.

 

Ancak bazen insanlar unutuyor.Biz buradan tekrar hatırlatmış olalım.Herbalife Shake hazırlandıktan sonra mutlaka tüketilmesi gerekiyor.

 

Çünkü içerisinde lifler bulunur.Bu lifler bekledikçe içindeki sütse süt veya su ise suyu emmeye başlar ve katılaşır.Katılaştığı zaman da birçok insan tüketemiyor. 

 

Hazırlamış olduğunuz Herbalife shake karışımını mutlaka zamanında tüketmelisiniz.

 

 

Şimdi de sizlere Herbalife Çay nasıl kullanılır,nasıl hazırlanır bunu kısaca anlatayım.

 

 

Herbalife çay 4 farklı tadı olan mükemmel bir sıvı kaynağıdır.Şeftali,limon,klasik ve ahududu aroması bulunmaktadır.

herbalife bitkisel konsantre çay ahududu 50 g

Biz genellikle Herbalife çay hazırlarken yarım çay kaşığı bitkisel konsantre çay dan ekliyoruz.Evet bir kahve kupası kadar sıcak ya da soğuk suya karıştırıp hazırlıyoruz.

 

 

Normalde Herbalife çay içmek sıvı alımınızı destekleyebilir.Fakat Herbalife Çay içerken de su içmeyi ihmal etmemeniz gerekiyor.

 

Herbalife Çayın en önemli özelliği;Herbalife beslenme planlarını %100 destekliyor olmasıdır.

 

 

Son olarak da Herbalife diyetinin en önemli 3 parçasını tarif edeceğim.İnsanlar genellikle sudan uzak yaşıyor. Yani kısacası günlük hayatta pek su içmiyoruz.

 

 

Benim genellikle danışanlarım da en önemli gördüğüm noktalardan bir tanesi de su tüketimidir. 

 

Arkadaşlar su içmenin diyetle de bir alakası yok. Vücudumuzun büyük bir bölümü sudan oluşuyor.Su içmekten korkmayın.

 

Herbalife nedir nasıl kullanılır yaşarken birlikte öğrenelim,süreci birlikte takip edelim.

 

 

Suyunuzu kaliteli bir şekilde içmeye hazır etmek için herbalife aloe vera suyunu deneyebilirsiniz.İki farklı aroması var.

herbal aloe mango

Bir tanesi klasik,ikincisi ise benim çok hoşuma giden Herbalife aloe vera mango inanılmaz bir keyif alıyorum aloe vera mango’yu tüketirken.

 

 

Aloe vera suyunu hazırlamak çok basit.1 litre suyun içerisine kendi kapağı ile 4 ya da altı kapak aloe vera suyu ilave ediyorum.

 

Gün boyunca en az 2 litre su içmeye gayret gösteriyorum.Sizlere de tavsiyem suyunuzu kaliteli bir şekilde Aloe Vera suyu ile tatlandırıp kalitesini arttırarak tüketmenizdir.

 

 

Hayat sadece diyetten ibaret değildir.İnsanlar bizlere soruyor;Herbalife diyeti yaparken hiçbir şey yemeyecek ve içemeyecek miyim?.Hayır öyle bir dünya yok....Okumaya devam et

Yorum Gönder

0 Yorumlar