HERBAL ALOE VERA MANGO-05314079994

 

HERBAL ALOE VERA MANGO-05314079994

 

 

 

HERBAL ALOE VERA MANGO

Herbalife ürünleri muhteşem lezzetleri ile insanları şaşırtmaya devam ediyor.Bugün sizlere Herbal Aloe Vera Mango tadı ile tanışma fırsatını veriyor.

 

 

Gün içinde insanların belli zamanlarda içtiği içecekler vardır.Herbalife mango aroması ile damağınıza muhteşem bir lezzeti getiriyor.

 

 

 

 

Düşünsenize yaz günlerinde soğuk bir şeyler istiyor insan.İşin enteresan tarafı içine ilave küçük eklemeler yaparak lezzet dolu tarifler yaratmakta mümkün.

 

 

 

 

Herbalife herbal aloe konsantre içecek mango aroması ile karşımızda.Doktor Luigi Gratton bize bu yeni ürünü detayları ile anlattı.Gerçekten muhteşem bir sunum yaptı.

 

 

 

 

Hem sıcak hem soğuk olarak tüketebileceğiniz bu yeni ürün,günlük tüketim için aloe vera bitkisi ile hazırlanmış.

 

 

 

 

İnsanlar beslenme ile alakalı birçok araştırma yapıyor.Herbalife ise bu konuda bilimsel çalışmalar yürütüyor.

 

 

 

İnsanların günlük yaşantısında kendilerini daha iyi hissetmeleri için bu araştırmalarının meyvelerinden faydalanmalarını kolaylaştırıyor.

 

 

İster ofiste ister sahilde ister evinizde mutlaka yeterince su tükettiğinizden emin olmanız gerekiyor.Herkes günlük en az 2-3 litre su tüketmelidir.

 

 

 

 

Su ihtiyacınızı yeterince karşıladığınız zaman,Herbal Aloe Vera Mango ve hidrasyon verimliliğini daha iyi anlayacaksınız.

 

 

 

 

Şimdi Aloe Vera‘nın nasıl bir hikayesi var bunlara bakalım.

 

 

 

 

Bu ürünü aileniz ile birlikte deneyimleyenler gibi herbalife çayınıza karıştırabilirsiniz.Bizler de yardımcı olduğumuz insanlara en doğru bilgiyi ve en doğru Herbalife kullanım şeklini vermek için çalışıyoruz.

 

 

 

 

Umarım siz de bu yeni alternatif ile daha fazla su tüketme alışkanlığı,davranış değişimi yolunda hızlı bir şekilde ilerlersiniz.

 

 

 

 

Herbalife aloe verayı tarif etmek gerekirse sırrı aloe bitkisinden geliyor.Aloe vera neredeyse 6.000 yıllık bir hikayeye dayanıyor.

 

 

 

Antik Mısır‘dan bugüne bilinen bir bitki. Tarih boyunca Aloe Vera‘nın faydalarından bahseden insanlar olmuş.

 

 

 

Genellikle sarı sabır,mucize bitki olarak bahsediyor insanlar.Çoğunlukla içecek olarak tüketiliyor.Herbal Aloe Vera Mango içecekte bu mucize bitkinin eseridir.

 

 

 

İşlenmiş aloe vera jelinin ciltte muhteşem etkisini de fark etmek mümkün.Akdeniz iklimine sahip Meksika gibi sıcak ve kuru iklimlerde yetişip büyüyen bir bitki.

 

herbal aloe mango

 

 

Vücudu içeriden ve dışarıdan beslemek gerekiyor.Doktor Luigi Gratton herbalife ürünlerini tam 17 yıldır kullandığından bahsediyor.

 

 

 

 

Akdeniz mutfağının bir parçası olarak sebze ve meyve tüketimi insanların antioksidan bitkilerden daha fazla faydalanmasını kolaylaştırıyor.

 

 

 

 

Tabi bunun yanında günlük 2-3 litre su içmek mükemmel bir kombinasyona neden olabilir.

 

 

 

Bilirsiniz fiziksel olarak hareketli olduğumuz dönemlerde ve özellikle sıcak havalarda su tüketiminin biraz daha arttırılması gerekir.

 

 

 

Su içmenin faydaları düşünülür ise her şeye değer.Su Herbal Aloe Vera Mango ile tatlı bir deneyim olarak karşımıza çıkar.

 

 

 

Normalde fiziksel ve zihinsel fonksiyonların geliştirilmesi ve sürdürülebilir bir düzen için insan vücudunun neredeyse 4/3 oranında sudan oluştuğunu unutmamak gerekiyor.

 

 

 

Evet yanlış duymadınız!.Vücudumuz büyük bir miktarda su ihtiva etmektedir.Suyun tazeliği ve dansitesi çok önemlidir.

 

 

 

 

Aloe Vera bitkisi susuz topraklarda yetişebilen kaktüs gibi gözüken bir bitki. Ancak içindeki koyu jel işlenmeden tüketilemiyor.

 

 

 

Toprakta kalsiyum çinko gibi birçok vitamin bulunur.Bitkiler toprakla bir aradayken birçok minerali ve vitamini bünyesinde toplar.Yani hayatın kaynağı toprakta başlıyor.Bitkiler sayesinde doğayı daha iyi anlıyoruz.

 

 

 

 

Evet bir de toprakta çeşitli zararlı toksinler de bulunmaktadır.Aloe Vera bitkisi de toprakta bulunan bazı zararlıları temizlemek üzere bünyesine alıyor.

 

 

 

Herbalife aloe vera bitkisini işlemek için kömür filtresi kullanıyor.Herbal Aloe Vera Mango bu şekilde ortaya çıkıyor.

 

 

 

 

Odun kömürü tabii olarak ağır metalleri ve toksinleri toplamak üzere kullanıyor.Ayrıca bu bir avantaj ve aloe vera jel hazırlanırken bu kömür filtresi toksin ve kötü atıklardan temizliyor. 

 

 

 

 

Kısacası aloe vera bitkisi aminoasit,vitaminler,mineraller ve faydalı kısmını bu kömür filtresi işleminden sonra en doğal haliyle ortaya koyuyor.

 

 

 

 

HERBAL ALOE VERA MANGO NEDİR?..

 

 

 

Herbalife konsantre içecek mango sıvı ihtiyacınızı desteklemek için düşük kalorili ve mango aromalı bir içecektir.

 

 

 

Herbal aloe vera konsantre içecek ürününde toprağın mineral zenginliği ve vitaminleri korunur.

 

 

herbalife herbal aloe vera mango

 

Ancak herbalife en iyi aloe vera jelini elde etmek için güvenilir kaynaklardan sağlanan hammaddeyi kullanıyor olması güven ve kalitenin bir parçası.Neden mi?. Doğada yaklaşık 300 çeşit aloe vera bitkisi var.

 

 

 

 

Aloe vera yapraklarına zarar vermeden, bakteri oluşumunu engellemek gerekiyor. Makina ile hasat edilen bir ürün değil,herhangi bir kayba uğramaması için aloe vera yaprakları klasik tarımda olduğu gibi elle toplanıyor.

 

 

 

 

Kaliteli Aloe Vera suyu elde etmek için de soğuk sıkım tekniği kullanılarak Herbal Aloe Vera Mango içecek hazırlanıyor.

 

 

 

 

Kalite asla tesadüf değildir.Bilim ve klasik teknikler kullanılarak aloe vera bitkisi yapraklarından muhteşem bir ürün ortaya çıkıyor.

 

 

 

 

Bu özel içecek renksiz ve güvenilir kaynaktan elde edilmiş aloe vera yapraklarından hazırlanan,% 40 aloe vera jeli içermektedir.Bu yaprağın özel suyu mango aromalı lezzeti ile sizlerle buluşuyor.

 

 

 

 

  • Düşük kalorili

 

 

 

 

  •  Şekersizdir

 

 

 

 

Herbalife gdo’suz ürünler ile Türkiye’de fark yaratıyor.Temiz etiket,düşük kalori, şekersiz ve diyetinizde fark yaratacak birçok gıda takviyesi ile hayatınıza renk katıyor.

 

 

 

Amino asit içeren Herbal Aloe Vera Mango içecek,mango aroması ile Herbalife kahvaltısı bir araya geliyor.

 

 

 

 

Herbal aloe konsantre içecek mango aroması ile yüksek kalorili ve ilave şeker içeren birçok içeceğe göre yeni bir alternatiftir.

 

 

 

 

Günlük sıvı alımını en uygun seviyede destekler.

 

 

 

 

Bir bardak soğuk suyun içerisine 3 kapak Mango aromalı aloe vera konsantre içecekten ekleyerek ferahlamak mümkün.

 

 

 

 

Normalde çay hazırlarken Herbalife çay ile mango aromasını bir araya getirmek mümkün.

 

 

 

 

Herbalife kahvaltısı için yeterli miktarda protein lif ve temel vitaminleri karşılayan Herbalife Shake içerisine Herbal Aloe Vera Mango içeceğinden de ilave edebilirsiniz.

 

 

 

 

İnsanlar sabah kahvaltıları için yeni arayışlar içinde olur.Bazen diyete başlar bazen de neredeyse sabahları bir gün boyunca alınması gereken kaloriyi alıyorlar. 

 

 

 

Tabii bu da kilo kontrolünde problem yaratıyor.

 

 

 

 

Sabah kahvaltılarında Herbalife Shake tüketerek kendinizi yeniden ihtiyacınız olan Gıdalara yöneltebilirsiniz.

 

 

 

Tabi ki bunu yaparken mutlaka Herbalife yaşam koçunuzla bir program yaptığınızdan emin olmanız gerekiyor.

 

 

 

Herbalife shake içerisinde 24 temel vitamin ve mineral bulunmaktadır.Bu günlük ihtiyacı karşılamak için önerilen beslenme tavsiyelerinde geçen birçok vitamin ve mineralden oluşur.

 

 

 

Şu anlama geliyor yeterli miktarda protein yeterli miktarda lif yeterli miktarda sıvı kontrolü ve mükemmel bir kombin ortaya çıkıyor.

 

 

 

 

Herbalife kahvaltısının bir parçası olarak Herbalife yeşil çay kullanmayı düşünebilir ve farklı aromaları ile kendinizi destekleyebilirsiniz.

 

 

herbali̇fe çay ne i̇şe yarar bu 5 i̇pucu her şeyi̇ anlatiyor

Bilirsiniz gece uyurken vücudumuz çalışmaya devam eder.Çalışırken besin stoklarını tüketiyor.

 

 

 

Sabahleyin günün ilk ışıkları ile beraber uyandığımız zaman,vücudumuz bizden besin stoklarını yerine koymak için bir şeyler ister. 

 

 

 

Peki bu durumda ne yapmalıyız?..Okumaya devam et

Yorum Gönder

0 Yorumlar