5 ADIMDA HERBALİFE FAYDALARI

 

5 ADIMDA HERBALİFE FAYDALARI

 

Merhabalar bugün size 5 adımda Herbalife faydalarını tek tek anlatıyor olacağım.Birincil temel unsurumuz nedir?.

 

 

Herbalife faydaları ya da Herbalife zararlarından bahsedecek olursak.Kesinlikle zarar kısmını çöpe atıyoruz.Faydalarına odaklanıyoruz.Nasıl zarar?.Herbalife zararlı mı?.

 

Hayır.Bilinçsiz kullanan insanlar.Elbette internet beyaz bir tahta.Arkamda gördüğünüz beyaz bir zemin gibi.Bembeyaz bir tahta. Herkes istediğini yazıyor.

 

 

Ama 1 Herbalife yaşam koçu ile çalıştığınız zaman ne değişiyor?.Hemen bunu videonun içerisinde anlatacağım.Ne ile başlıyoruz?.

 

HERBALİFE FAYDALARI PROTEİN AÇLIĞI BASTIRIR

 

 

Herbalife temel beslenme programlarının,ana öğün yemeği Shake tir.Protein denildiği zaman;protein açlığı bastırır.Bu bir kesin bilgi.

 

 

Proteini nereden alıyoruz?. Baklagillerden,etten,sütten,yumurtadan,süt ürünlerinden gibi gibi.Ama hepsinin amino asit zinciri dediğimiz,tam protein dediğimiz.Gıdalara eşimimiz çok kolay olmuyor. 

 

 

Hayır kesinlikle çok kolay olmuyor.Hörbilayf faydaları dediğimiz zaman.Herbalife faydaları 1.Temel protein. Günlük almamız gereken proteini tam karşılıyor.Tam proteini karşıladığı zaman;yıkıma uğrayan kasların yeniden inşa edilmesi,açlığı daha uzun sürelerde hissedecek şekilde,daha tok tutacak şekilde bir protein kaynağı var mı?.

Herbalife çikolatalı shake

 

Evet Herbalife bir porsiyon Shake içerisinde bir kişinin günlük protein ihtiyacının,bir öğünde alması gereken ihtiyacını karşılıyor.İkinci temel  adım nedir?.

 

 

HERBALİFE FAYDALARI LİFLİ BESLENME

 

 

2.Temel adımda lifli beslenme.Herbalife faydalarından bahsediyorsak;lifli beslenmeyi pas geçemeyiz.Neden Lifli beslenmeyi pas geçemeyiz?.

 

 

Elimizde lif kaynağı bir ürün var.İkincisi multifiber.Ama ben asıl liflerin ne işe yaradığını söylüyorum.Lifler ne işinize yarayacak?.

 

 

Herbalife heartwell faydalarından bahsederken;lifleri kesinlikle pas geçemeyiz.Lifleri yeterince hayatımıza entegre ettiğimiz zaman.Beslenme programımıza aldığımız zaman.Neler değişecek?.

 

 

Birincisi kan şekerimiz yerine oturuyor.İkincisi kesinlikle ve kesinlikle tokluk süresi çoğalıyor.Yani açlıkla mücadele eden bir insan kilo veremez.

 

 

Heartwell ne işe yarıyor?.Sadece kabızlığa çare değil.Heartwell aynı zamanda tokluğa da çare.Çünkü neden?.

 

 

Biz bu ürünün vücudumuzda hissettiğimiz yansımalarını anlatıyoruz.Neden heartwell’ı Herbalife shake ile hazırlıyoruz?.Shake ile içtiğimiz de Heartwell midemizde ve bağırsaklarımızda şişme yapıyor.Şişme yapınca ne oluyor?.Tabii ki üçüncü adımı anlatıyorum.

 

 

HERBALİFE FAYDALARI SU İÇME ALIŞKANLIĞI

 

 

3.Adım nedir biliyor musunuz?.3.Adımda şu; Su.Herbalife faydaları diyoruz.Herbalife yaşam koçunun tavsiyeleri diyoruz.Herbalife yaşam koçunun sizin hayatınızdaki yaptığı değişikliği de burada anlatıyorum.

5 ADIMDA HERBALİFE FAYDALARI herbalife aloe verali su lider beslenme

 

Anlattığım bilgiler aslında hayatımızın vazgeçilmezi.Yani Herbalife sadece ürün odaklı çalışmıyor.Herbalifenin faydaları ya da zararları diye; internette arattığınızda milyonlarca sayfa çıkar karşınıza. 

 

 

Asıl bilginin ana kaynağı nedir?.Herbalife yaşam koçları.  Peki su,su ne yapıyor?.Hani lif’ten bahsettik ya.Şişiyor dedik ya.Biz yeterince herbalifenin faydalarına odaklanmışsak.

 

 

Bir kere hayatımıza suyu entegre etmemiz gerekiyor.Suyu entegre ettiğimiz zaman ne oluyor?.

 

 

Zaten lifli beslenmeye alıştık.Kepekli işte İşlenmemiş Tahıllar yiyoruz.Su ile kendimizi destekliyoruz.3.Bonus nedir biliyor musunuz?.3.Bonus kesinlikle suyu içen insanların tokluk süresi artıyor.

 

 

Ne dedik?.Açlıkla mücadele eden,kendini doğru besleyemeyen insanlar kesinlikle kilo veremez.

 

 

Ama Herbalife faydalarından bahsedecek olursak.Biz hayatınıza suyu entegre ediyoruz.Ne kadar suya ihtiyacınız varsa o kadar tavsiye ediyoruz.

 

 

Peki enteresandır şimdi asıl diğer bir konu.Lifli beslenme dedik,su dedik ve şeye geçelim alışkanlıklara geçelim. Şimdi alışkanlıklar dediğimiz zaman hemen insanlar şunu soruyor.Ya neyi değiştireceğiz?.

 

 

Neyi değiştiriyoruz?.Su içme alışkanlığını değiştiriyoruz.Ne ile değiştiriyoruz?.Tabii ki Herbal Aloe içecek gibi tadı ferah,vücudu temizleyen,Detoks etkisi yaratan bir ürün. 

5 ADIMDA HERBALİFE FAYDALARI herbalife aloe vera suyu nedir 1

 

Ne yapıyoruz?.Herbalifenin faydalarını anlatırken.Çayı anlatmamak elde değil.Herbalife çayını soruyor çoğu insan.

 

 

Herbalife 100 gram çay ne işe yarar?.Sevgili arkadaşlar;100 gram da olsa 50 gram da olsa şu kesin bir bilgidir.Sizlerle de paylaşıyorum.

 

 

Vücudumuzun hidrasyonu,alışkanlıklar dedik, suya alıştırmak dedik.Bu ürünler zaten 0 kalori.Lifte çok düşük 1 kalori var. Heartwell içerisinde,şimdi aloe veranın kalorisi dediğiniz zaman neredeyse sıfır.Şimdi bunun üstüne ne yapıyoruz?.4.Adıma geçiyoruz.

 

 

 

HERBALİFE FAYDALARI ARA ÖĞÜNLER AÇLIĞI YATIŞTIRIR

 

 

4.Adım hayatımıza suyu katıyoruz.Proteini katıyoruz.Alışkanlıkları değiştiriyoruz.4.Adımda Ara öğünler.Ara öğünler açlığı yatıştırır.

 

 

Ara öğünler açlığı nasıl yatıştırır?.Şimdi doğru besin,doğru Gıda.Herbalife yaşam koçu size neler katabilir biliyor musunuz?.

 

Herbalife yaşam koçu size Herbalife faydalarını sindire sindire öğretecek.Öğrenmediğiniz bir şeyi yapabilir misiniz?. 

 

 

Kesinlikle yapamazsınız.Hayatımızda dedik;4.adım, Herbalife faydası dedik,Ara öğün dedik.Şimdi ara öğün dediğimiz zaman;Herbalife Shake yorumları devreye giriyor.

 

 

Bakın bir kişide birebir şahit olduğum şey. Akşama kadar 6 porsiyon Shake içti ve hiçbir zaman şunu söylemedi.Yahu ben 120 kiloydum,nasıl olduda bugün aç kaldım?.

5 ADIMDA HERBALİFE FAYDALARI Protein tri blend herbalife

 

İşte bu ara öğün olarak tüketilebilir.Bunun yanında Tri blend var.Tri Blend tüketebiliyoruz. Sporcu beslenmesi var.Bunu ayrıca bir videoda anlatalım.Şimdi diğer bir konu Herbalife ürünleri hakkında bilgi istiyorsunuz.

 

 

Bunu kişinin günlük yaşantısına adapte etmeden.Yani proteinin açlığı giderdiğini,suyun;mutlaka hidrasyonun yükseltilmesi gerektiğini,lifli beslenmeyi.Herbalifenin faydalarından bahsedeceksek.

 

 

Biraz da genel beslenmeden bahsedelim.Genel beslenmemizin parçası olarak ne yapıyoruz?.Son adımda.

 

 

HERBALİFE FAYDALARI EGZERSİZ

 

 

5.Adımda yani her bir adımı tek tek yineledim.Bu da Egzersiz.Egzersizde Herbalife ürünleri hakkında bilgi istiyorsunuz ya!.Hangi ürünü tavsiye edersiniz?.Sizin yaptığınız spora,sizin yaptığınız antrenmana karşı bizim bilgimiz olmazsa.

 

 

Artı bir Herbalife yaşam koçunun desteğini almaktan kaçınıyor sanız.Yerinizde bocalamaya devam edersiniz.

 

 

Bir kere aç kalan insan ne kadar spor yaparsa yapsın kilo veremez.Kilo vermesi için yöntemleri,Herbalife ürünleri hakkında bilgi alabileceğimiz bir kaynak var.Kim?.

 

 

Size en yakın Herbalife yaşam koçu.Eğer ki o arkadaşımız yeni başlamışsa illaki etrafında tecrübeli bir Herbalife yaşam koçu vardır.Ona mentörlük eden bir Herbalife yaşam koçu vardır.

Herbalife Bitkisel Konsantre Çay Ahududu 50 g

 

Yani bu fırsatları kaçırdıktan sonra Herbalife nin faydası nedir?.Ne değildir?.Bunu çok fazla düşünmemek gerekiyor.Sadece şuna odaklanın.Şayet Hörbilayf faydalarını biliyorsak;sonucu şuraya bağlıyoruz.

 

 

Birincisi Protein Temelli Beslenme,ikincisi lifli beslenme,üçüncüsü suyu beslenmenize kazandırıyor.4.Alışkanlıkları değiştiriyor.5’incisi hiç egzersiz yapmayan insanlara bile kendi çapında yapabileceği hareketleri sunma yetisini kazandırıyor.

 

 

Sevgili arkadaşlar beni dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum.Kanalıma abone olup diğer videoları da takip edebilirsiniz.Umarım anlattıklarım size bir fikir edinmeniz için faydalı olur.

 

 

Herbalife ile dengeli bir diyet çok basit adımları öğren uygula!.

 

Boşvermişlikten kurtulmuş bir beslenme önerisi sunmaya çalışıyoruz.Asla panik olmayın.Burada basit herbalife hileleri veriyoruz.

 

Herbalife yaşam koçu olarak deneyimlerimizi paylaşıyoruz.Meyve bu kadar göz önünde ama porsiyon çok önemli.Diyette meyve bağırsakları çalıştırır.

 

Sadece 1 meyve yemek gerekiyor,her porsiyon için.Kahvaltıda herbalife shake için bir küçük elma ile başlayın.Hazırlamak çok kolay.

 

Herbalife shake faydaları eşsiz bir buluş.Günlük beslenme değerlerini istenilen değerlere taşıyalım. 

 

Öğle yemekleri tam vaktidir;metabolizma hızlı çalışır.Bir porsiyon mevsim salata düşük kalori verir.Sınırsız bir diyet deneyimi böyle başlar.

 

Ara öğünleri kişinin sevdiği meyveler ile yaparız.Akşam yemekleri sade bir nohut veya bezelye yemek herbalife kullananlar için öğün atlamadan kilo vermeyi kolaylaştırıyor.

 

Güne meyve ile başlamak tam olarak lif ihtiyacının büyük bir kısmını karşılıyor.

 

Ana yemek olarak öğle yemekleri sizi bir adım öne taşır.Bu herbalife faydaları için not tutun.Söz uçar yazı kalır.Beden kaloriyi her gıdadan almaktadır.Ancak beslenmeyi bir bütün olarak ele almalıyız.

 

Günlük kalorinin % 40 oranında besleyici karbonhidratlardan gelmesini isteriz.Bu sayede iştah kapatmak mümkün oluyor.Lifli ve posalı karbonhidratlar her mevsim tok tutar.

 

Bu nedenle her gün bulgur,makarna gibi yiyecekleri tüketirken salata ile birlikte tüketin.İşlenmiş gıdalardan uzak kalmanız kilo verme hızını artırır.

 

Bildiğiniz gibi yoğurt bakteriler üretir ve bağırsak bu bakterilerden beslenir.Kalsiyum gibi değerli bir gıda kaynağıdır.Kalsiyum vücut faaliyetleri için faydalıdır.

 

 

Günlük diyetiniz de yeterince kalsiyum alamıyor iseniz x-tra cal gibi gıda takviyeleri de tercih edilebilir.

 

Olduda öğünleri dengelemek de zorlandınız diyelim.Bu durumu da çözelim.Herbalife shake bir porsiyon kullanımda tam 18 gr protein sağlamaktadır.Herbalife faydaları bununla kalmıyor.

 

Herbalife sayesinde kilo problemlerin de çığır açabilirsiniz.Yaz aylarını beklemenize gerek yok.Kilo vermek her mevsim mümkün.Dengeli bir diyetin parçası olarak ücretsiz destek alabilirsiniz.

 

Herbalife kadın vitamini her kadının işini kolaylaştırıyor.Bilginiz olsun bedenimiz vitaminler ile kilo almaz.Vitaminlerin bulunduğu bir çok gıda var.Ancak önerilen vitamini almak için çok tüketmek gerekiyor.

 

Peki bu durumda ne oluyor?.Sadece c vitamini için kilolar dolusu mandalina yada portakal ne yapar insana!.Kilo almaya devam edersiniz.

 

Bilirsiniz turunçgiller bolca şeker içerir.Eğer fiziksel olarak yorulmuyor ve hiç hareket yoksa kontrolü elden kaçırmanız an meselesidir.Kilonuzu kontrol etmenin birçok yolu var. 

 

 

Kahvaltınızı herbalife shake ile değiştirin.Sabah bedeni şarj edin.Zayıflamak isteyenler için kalori kontrolü önemlidir.Shake ideal bir kahvaltı yapmayı kolaylaştırır.Çeşitleri damak tadınıza uyduralım.Okumaya devam et.

Yorum Gönder

0 Yorumlar