HERBALİFE DİYET İPUÇLARI 3 ADIMDA NASIL KİLO VERİLİR-05314079994


HERBALİFE DİYET İPUÇLARI 3 ADIMDA NASIL KİLO VERİLİR

HERBALİFE DİYET İPUÇLARI 3 ADIMDA NASIL KİLO VERİLİR?

 

 

Herbalife diyet ipuçları 3 adımda nasıl kilo verilir?.Kıymetli arkadaşlar herbalife yaşam koçu olarak sizlere bugün Herbalife diyet ipuçlarından bahsetmek istiyorum.

 

Sizler için not aldığım temel bilgiler var bu temel bilgileri siz de not ederek daha aktif bir yaşamın kapısını arayabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi pandemi sürecinde herkes belli başlı kilo problemleri ile karşılaştı.Ancak kilo problemi dönemsel bir problem değil.

 

Genel anlamda bütün hayatı kapsayan bir beslenme planına ihtiyacımız olmalı,bunu olduğu gibi kabul edersek daha hızlı bir sonuç almak mümkün.

 

Böylece vermiş olduğumuz kiloları da almadan rutin günlük yaşantımızda herhangi bir şikayet ile karşı karşıya kalma durumumuzu minimize edecek Herbalife diyet ipuçlarını buradan sizlerle paylaşıyor olacağım.

 

Almış olduğum notlar çok basit aslında. Hepimizin bildiği fakat uygulamakta zorlandığı konular var.Bunlar nelerdir?.Hızlıca göz atalım.

 

HERBALİFE DİYET İPUÇLARI 3 ADIMDA NASIL KİLO VERİLİR SUYUN VUCUDUMUZA NE GIBI FAYDALARI VARDIR

Herbalife diyet ipuçları suyla barışık olun

 

Bildiğiniz gibi malum havalar soğuduğu zaman insanlar daha az su içme eğiliminde oluyor.Bu da şu anlama geliyor suyu ne kadar az tüketiyor isek onun yerine ikame edeceğimiz onun yerine koyacağımız ya katı yada sıvı bir şeyler arayışına giriyoruz.

 

Bu arayış içerisinde şeker tuzaklarına kapılıyoruz.Bundan ötürü günlük 2 litre su içmeyi mutlaka planlamak gerekiyor.Benim yaptığım gibi sizlerde Herbalife çay ile sıvı miktarını arttırabilirsiniz.

 

 

Herbalife diyet ipuçları yaz kış demeden Herbal Aloe içecek gibi sıvılardan da faydalanabileceğiniz kriterlerden oluşur.Şimdi burada temel birkaç detay var.

 

Herbalife diyet ipuçları günü nasıl değerlendiriyoruz?.

 

 

Bu detayları sizler için kısa kısa açıklamaya çalışıyorum.Birincisi su dedik.İkincisi kahvaltı alışkanlıkları söz konusu olduğu zaman insanlar evden erken çıkıyor veya çocuğu okula bırakma telaşı var gibi gibi.

 

Kahvaltıyı erteleyebiliyor.Vücut bu durumda kilo alma eğiliminde oluyor.Kahvaltıyı pas geçtiğimiz zaman,gece boyu tükettiğimiz stokları yerine koymayı istiyor.

HERBALİFE SHAKE FİYAT VE KULLANIMI

Ne ile başlayabiliriz herbalife shake ile başlayabiliriz.Herbalife Shake aynı zamanda kalorisi kısıtlı yüksek besleyici değerlere sahip gıda bileşenlerinden oluşur.

 

Detaylı bilgiler için youtube kanalımızdaki bilgileri takip edebilirsiniz.Gün içerisinde kışın yaz meyveleri tüketmeyi tavsiye etmiyoruz.Yazın yaz meyveleri,kışın kış meyvelerini tüketmenizi istiyoruz.

 

Doğal kriter ise Profesör Dr.İsmet Tamer’in söylediği gibi renkli ve çeşitli beslenmek .Malum olduğu gibi kış günlerinde bol çeşitli yeşillik ve turunçgiller tüketilebilir.

 

Herbalife diyet ipuçları bitmedi tabi ki her şeyin fazlası yine kiloya sebep olabilir.Bu planı yaparken herbalife yaşam koçundan yardım almanız gerekiyor. 

 

Herbalife yaşam koçunuz yoksa da birebir bizimle iletişime geçebilirsiniz.Dönemsel olarak yaz günü kış günü hiç fark etmiyor. Kızartmalar da bir imtihan veriyoruz.Onlara karşı da bir alternatif üretmek gerekiyor.

 

Mesela Herbalife domates çorbası yeni bir alternatif ideal bir yardımcı olabilir.Herbalife Shake tarifleri olduğu gibi Herbalife ürünleri ile farklı tarifler elde etmek mümkün.

 

Kızartma hayatımızın büyük bir alanını kapsıyor.Kilo problemi olsun ya da olmasın bütün danışan insanlara şunu söylüyorum; çocuklarınıza kesinlikle ödül olarak kızartmayı sunmayın.

 

kızartma

Siz nasıl kaçınmaya çalışıyor iseniz çocuklarınıza da bilinçli bir Ebeveyn olarak örnek olabilirsiniz.Kış döneminde bildiğiniz gibi suyu az içiyoruz.Suyu az içme alışkanlığından ötürü tuzlu yeme alışkanlıklarımız da var.

 

Tuzu çok tükettiğimiz zaman ne oluyor?.Biliyorsunuz bir diyete başlama telaşı ya da heyecanı ile başladığımız zaman tuz ne oluyor?.Vücutta su tutulmasına neden oluyor.

 

Vücut suyu normal yollardan almadığı zaman meyvelerden,yediğiniz yemeklerden,içtiğimiz içeceklerden karşılamaya çalışıyor.Bazen de ödem oluşuyor.

 

Ödemden de kurtulmak istiyorsanız Tuzla aranızdaki bağların zayıflaması gerekiyor.Yani azaltmamız gerekiyor.

 

Herbalife beslenmesinde atıştırmalıklar var. Ara öğünler var,ara öğün atıştırmalıklarında kesinlikle şunu yapmıyoruz;market rafındaki atıştırmalıklar da yani şekerli yada tuzlu atıştırmalıklar ondan bahsetmiyorum.

 

Çalışan ya da çalışmayan bir insan için bir sürü alternatif var.Atıştırmalık konusunu ciddiye almanız gerekiyor.

 

Bildiğiniz gibi kış günleri gün kısa ancak gecelerin uzun olması nedeniyle telefon,televizyon,bilgisayar,tablet başında daha fazla vakit geçiren insanların buna dikkat etmesi gerekiyor.Okumaya devam edin

Yorum Gönder

0 Yorumlar