HERBALİFE ÇAY NASIL KULLANILIR

HERBALİFE ÇAY NASIL KULLANILIR

Serik sabahları serin oluyor ama sıcak artık kendini hissettirmeye başladı.Sıcakların artması bize Herbalife Çay nasıl kullanılır?, daha lezzetli hali var mı? sorularını soran, merak eden insanlara Serik’te ferahlatan bir bardak herbalife çayını hazırlama zamanı geldi diyoruz. Buzlu bir Herbalife çayı yapsak sadece 6 kalori ile yağ yakmayı ve Ferah bir limonata tadında içecek ile kendinize odaklanmayı başarmak bu kadar kolay olabilir.Kilo vermek isteyenler tarifleri deneyebilir.
Herbalife çayları orijinal maydanoz, siyah çay, ye
şil çay, ebegümeci, gibi bilinen malzemelerin bir araya gelmesi sayesinde bir karışım haline getirilmiştir.Dahası istediğiniz kadar içmek serbest.

HERBAL
İFE ÇAY tarifi
-Bir dilim portakal neden mandalina olmasın diyenlere de bir parça biberiye ekleyebilirsiniz.
-2 Çilek ya da bir kaç parça muzu önceden hazırladı
ğınız 1,5 litre herbalife soğuk çayınıza ekleyebilirsiniz gün boyunca muz yada çilek tadında herbalife çay için.
-Herbalife Ahududu çayı bir dilim limon ile mükemmel olur.
-Klasik Herbalife çayı ile bir dilim karpuz buz gibi mükemmel olurdu.
-
Şeftalili herbalife çay için 4 küp buz ekleyiniz.
-Limonlu çay büyük bardakta bir dilim salatalık ile mükemmel olur.

Serik'te bayanların kilo vermek, daha kalıcı zayıflık ve incelme için bir adım atması gerekiyor güne ferah bir içecek ile ba
şlayıp; gün boyunca enerjisini düşürmeden, kilo verdiren yöntemleri birlikte keşfedebiliriz. Herbalife Serik Yelken Aktif Yaşam Kulübü orjinal Herbalife ürünlerini sunmaya devam ediyor. Bir porsiyonu 6 kalori olan Herbalife çayı denemenizi tavsiye ediyoruz.Hamile ve emziren annelerin merak ettiği soruları birlikte yanıtlıyoruz. Kilo vermek isteyenleri kulübümüze bekliyoruz.

Herbalife Yaşam Koçu Gönül-05336917296

 


Yorum Gönder

0 Yorumlar