DİYETİSYEN NEDİR? NE İŞ YAPAR?

DİYETİSYEN NEDİR? NE İŞ YAPAR?


Serik merkezinde ofisimize gelip bizlere kilo verme ve kilo alma ile ilgili merak ettikleri soruları yanıtlamamızı bekleyen kadınlar çoğu zaman, diyetisyen nedir ne iş yapar?. Sorusu ile bizim dışımızda bir alandan soru sorarlar. Herbalife üyeleri bir diyetisyen değildir!Temel beslenme gerçekleri ile ilgili bilgilerini ve daha çok deneyimlerini aktaran insanlardır.Zaten hayatta deneyimler üzerine kurulu değil midir?.Siz de bir eşya yada hizmet alırken her defasında olumlu bir alışveriş veya hizmet aldığınız kişinin pozitif yönlerini aktararak sonuçta deneyiminizi paylaşırsınız değil mi?

Diyetisyenlik, bizim dışımızda uzmanlık alanı olarak beslenme ve insan alışkanlıklarını değerlendiren, eğitim almış kimselerin Serik devlet hastanesi diyetisyen doktorları tarafından mesleki çalışmaları ve tecrübeleri üzerine kurulu çok geniş bir alanı kapsıyor. Biz bireysel olarak her insanın beslenme ve diyet hakkında ikna edilmesi gibi bir iddiaya sahip değiliz.Kişisel ihtiyaçlara göre şekil alan, ihtiyaçları tam karşılayan beslenme yöntemleri olduğunu düşünüyoruz.Bu daha çok insanın kilo verirken başarı yüzdesini artırmaya yetecek kanıtlanmış bir çalışma.Nasıl yapılacağı konusu ise herbalife diyetisyen ve beslenme uzmanları tarafından yapılan bir çok araştırmayla ortaya çıkan bir durum.

Türkiye Avrupanın aksine en aktif ve genç nüfusa sahip bir ülke.Tarım üretimi ile kendine yeten bir ülke idi zamanla toprak ve tarım konusunda yapılan hatalar insanlarımızı yüksek kilo ve obeziteye taşıdı. Obezite kayıtlı bir rakam listesinden daha fazlasını, insan hayatlarını etkiliyor. Yaşıyoruz ve öğreniyoruz fazla kilolu insanların % 10 oranında zayıflaması diz ve eklem ağrılarını, kalp damar hastalıklarını,kronik rahatsızlıkları yaşayan insanların hayat kalitesini artırmaya yardımcı olabiliyor.Hedef sadece zayıf olmak yada kilo almak değildir,daha çok sağlıklı ve dengeli beslenmek olmalıdır.


Herbalife Diyetisyeni Berrin YİĞİT beslenme ve yaz aylarına fit girmek  ile ilgili o kadar çok şaşırtıcı bilgi paylaştı ki biz de kendi  belleğimizde kalanları bir yazı ile sizlere de duyuralım istedik. Diyetisyen önerilerini okumak için Linke Tıklayınız

Herbalife Serik Bağımsız Üyesi-05314079994

 


Yorum Gönder

0 Yorumlar