HERBALİFE SERİK KABIZLIK NASIL GEÇER TAVSİYELER


HERBALİFE SERİK KABIZLIK NASIL GEÇER TAVSİYELER



Diyet yapan insanların, kimi zaman da yaşlı insanların bazen de bebeklerin sık sık kabız olduğunu duymuşsunuzdur.Gerçekten zor bir durum bir insanın vücudunda biriken katı atıkların dışarıya atılmaması bir taraftan stres yaratırken, bir taraftan da bazı rahatsızlıklara yol açabilir. Aslında egzersiz yapmak bile vücudun dolayısıyla bağırsakların harekete geçmesini kolaylaştırabilir. Çoğu inanışa göre kahveyi tüketmek bağırsakları harekete geçiriyor deniliyor olsa bile fazla kahve tüketen Üniversite öğrencileri ile masa başı çalışan insanlar da sık sık karşılaştığımız bir durum var ki kabızlık ile sık sık karşılaştıklarını görüyoruz. Demek ki önce Kabızlığa neden olan faktörleri görmek gerekiyor.
Kabızlık neden olur
  • Yetersiz sıvı tüketimi ve sudan uzak bir yaşantı kabızlığı tetikleyen nedenlerdendir.
  • Tuvalete gitmeye üşeniyorsun desem yeridir derler ya evet üşengeçlik kabızlığı tetikleyen bir durum.
  • Gereksiz tüketilen bazı gıdalar kabız olmamıza neden olur,İnek sütü hassasiyeti olan insanlarda kabızlık sık karşılaşılan bir durumdur.Bu nedenle bazı bebeklerde doktor tavsiyesi ile ilaç bile kullanan anne babalar var.
  • Metabolizması yavaş insanların kabızlık ile karşılaşması bağırsak tembelliği olarak nitelemektedir.
  • Kullanılan Bazı ilaçlar insanların sık sık kabız olmasına neden olabilir.

Söz konusu olan kabızlık olduğu zaman Herbalife kullanan insanlarda; Herbalife Shake kabız yapar mı? sorusu ile sık sık karşılaşıyoruz. Kabızlığın nedenlerini öğrendiğiniz için Herbalife Shake kabız olmanıza Neden olmaz! Yeterli miktarda su tüketen ve diyet programına Uyan insanlarda kabızlık ile karşılaşılması muhtemel bir durum değildir.Olası kabızlık yaşayan insanlar için tavsiyelerimiz
de sıralayalım.


  • Çocuk yetişkin demeden kullanılabilecek en kolay tarif kuru kayısının sıcak suda ıslatılarak suyunun içilmesi, ıslanıp şişen kayısıların ise düzenli olarak tüketilmesi gerekmektedir.
  • Hareket metabolizmayı hızlandırdığı bilinen bir gerçektir. Bu nedenle Hareketli bir Yaşam tarzını benimsemek sık sık kabız olmanın önüne geçebilir.
  • Su ile yeterince temasta kalmak gün boyunca vücudunuzun hidrasyon dengesini korumak kabızlıkla mücadelede etkili bir yöntemdir.
  • Suda çözünen ve çözünmeyen lifler ile tanışmanın vakti gelmiştir, genelde meyve sebzeler ve bakliyatlar lif açısından zengin gıdalardır.Bu kadar,saydığımız gıdaları düzenli olarak diyet listenizde tüketmek Kabızlığa neden olan sebepleri ortadan kaldırabilir.
  • Genelde hızlı tüketiyor ve çok fazla çiğnemeden yiyoruz yemeklerimizi bu nedenle her lokmada en az 20 defa çiğnedikten sonra mideye göndermek kabızlık için enteresan ve doyurucu bir taktiktir.
  • Gün içinde Asitli içecekler olduğu kadar kahve tüketimini de kontrol altına almak hem dengeli beslenmenin hem de kabızlık ile mücadelenin Farklı bir yöntem biçimidir.
Kabızlığa neden olan yiyecekler nelerdir?
Sürekli makarna tüketen insanların kabız olması yüksek bir ihtimal olduğu unutulmamalı.Genelde lif yoksunu gıdalar ile beslenen insanların sık sık kabız olduğuna şahit olmuşuzdur. Bunlar nedir derseniz pirinç, süt, özellikle fastfood yiyecekten vazgeçemeyen İnsanların yazımızın bu bölümünü dikkate alması gerekiyor.Metabolizma kendisini sağlıklı,diri tutacak yiyecekler ile desteklenir ve uygun miktarda su tüketilirse bu gibi problemler kısa sürede yatıştırılabilir.


Herbalife Nutrıtıon, kabızlık için heartwell gibi çok önemli bir ürünü satışa sunulduğu günden bu yana bütün kullanıcılar stres yapmadan bağırsak problemi yaşamadan gün boyunca rahat ve enerjik bir durumda günü geçiriyor. Peki siz hangi Herbalife ürünleri ile kilo kontrolü sağlıyorsunuz?

Yorum Gönder

0 Yorumlar