SERİK HERBALİFE KADINLARDA KİLO VERMEYE ENGEL 5 NEDEN


SERİK HERBALİFE KADINLARDA KİLO VERMEYE ENGEL 5 NEDEN


Malumunuz olduğu üzere Serik her geçen gün göç almaya devam ediyor, her geçen gün farklı kültürlerden ve farklı şehirlerden gelen insanların Damak Tadı ve yemek kültürleri ile tanışıyoruz. Serik Herbalife olarak kadınlarda KİLO VERMEYE ENGEL 5 Temel neden ile yüzleşmek gerektiğini daha iyi anlıyoruz.Bu vesileyle çalışan,üreten ve evlerinde anne olarak hizmet etmeye devam eden tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz.
Bu sadece kadınların problemi de sayılmaz. Geçenlerde Tahtakale alışveriş merkezinde sohbetine misafir olduğumuz bayanlar gençlik yıllarında bu kadar kilolu olmadıklarını, evlendikten sonra doğum sonrası gelişen kilo problemlerinin şu anki durumlarında çok fazla etkisi olduğunu söylüyorlar. Kadınlar genelde birbirleri ile iletişime geçtikleri zaman ilk önce eş,dost,konu komşu sohbeti, akraba muhabbeti ederken konu bir anda kilo kontrolü ve kilo problemine geliverir.Biz de Antalya Serik ve çevresinde yaşayan insanlara doğru beslenme ile sağlıklı kilo kontrolü nasıl yapılır bu konuda yardımcı oluyoruz.O zaman en çok rastladığımız 5 temel kilo problemi konusunda sizleri de bilgilendirelim.

1- Metabolizma denildiği zaman vücudun bütün organları akla gelmelidir. Nasıl ki çalışan ve hareket eden bir küçük ev aleti bile birçok parçadan oluşmaktadır.İnsan vücudu da mükemmel bir kombinasyona sahiptir.Birçok kadının metabolizma hızı çok yavaş olduğundan çok hızlı kilo alır, ancak söz konusu aldığı kiloları vermek olduğu zaman metabolizma yavaşlığı kilo vermesini engeller.Peki bunu nasıl aşabiliriz diyorsanız aslında çok basit, metabolizma hızınızı hiç ölçtürdünüz mü bu çok önemli! 0533 691 72 96 numaralı telefondan bizzat benimle iletişime geçerek bunu çok kolay öğrenebilirsiniz.Öğrendikten sonra dengeli kilo verme taktiklerimizi çok daha kolay ve onaylayarak kabul edersiniz.Takdir edersiniz ki çalışan ya da ev hanımı Bütün kadınların şikayeti hareketsiz yaşam sizi ve metabolizmanızı yavaşlatan bu engellilerden sadece birisidir gerisini yüz yüze iletişim ile çözebiliriz.

2- Bunalım kadınların en çok şikayet ettiği konudur hele bir de kilo vermeyi isteyip de başaramadığı zaman ilk önce saçını boyar, kıyafetlerini değiştirir, alışverişe gider, kimi zaman eşiyle ya da nişanlısı ile tartışır.Sonuç değişmediği zaman daha fazla bunalıma girer.Çevresinde gördüğü zayıf insanların neşesine ortak olmak ister ama aynaya baktığı zaman hep bir suçluluk duygusu içerisinde davranmaya devam eder.Bu insanın doğasında olan bir duygu O zaman bu atalet duygusunu ve aynadaki suçluluk ifadesini, çeşitli bunalım sebeplerine bağlamak yerine çözüme odaklanmak gerekiyor.Kadın güçlüdür bir adım atarsa her şey değişir. Bunalım ile yüzleşip beslenme ve yemek alışkanlıklarını birkaç gün bile değiştirmek kilo vermenin en önemli anahtarlarından sadece bir tanesidir.

3- Etrafımızda yaşayan 5 kişinin ortalaması bir hayat sürdüğümüzü bilmeniz gerekiyor.Haliyle kadınlar sosyal yaşam içerisinde anne, baba, eş, komşu ve arkadaşlar gibi sınırlı bir çevrede hayatlarını sürdürürler.Etrafınızdaki insanlar nasıl besleniyor biraz gözlemlemenizi istiyoruz.Çünkü bu kişiler dengeli besleniyor ise bakış açıları pozitif olacaktır,tabi sizin de bakış açınız pozitif olur.İnsan en yakınındaki kişilerden çok etkilenir, bu tamamen bilim tarafından Onaylanmış bir konudur. Çevrenizdeki insanların kötü besleniyor olması sizin üzerinizde olası baskılara neden olması yüksek ihtimaldir.Bir diyet yapmaya çalışırken hadi canım sendeler hiç bitmez.Bunu tamamen ortadan kaldırmak için çevreden gelen negatifi pozitif enerjiye çevirmek, beslenme koçluğu sayesinde daha etkili kilo verme taktiklerinin yolunu açar.

4- Kalori kontrollü bir diyet yaptınız mı? Eğer yapmışsanız kesinlikle başarı ile kilo vermek zor değildir. Peki kalori kontrollü Diyet ne demek? Kadınlar genelde erkeklere göre daha fazla sosyal ve geniş açıdan görebilir.Doğaçlama bir örnek verecek olursak yağcılar fırınından bir kaç simit almak üzere evden çıkan bir kadının yolda yaşadığı olumsuz bir durum o anda rahatlama ve kendini iyi hissetme duygularını tavan yaptırabilir.Birkaç simit alıp gidecekken tezgahta duran baklavadan satın almadan oradan ayrılmaz.Bu tamamen insani olaylara karşı verilen tepkinin sadece bir küçük örneği.Günlük hayatımızın her saatini düşünürsek bir şeylere sinirlendiğimiz zaman, bir şeylere kızdığımız zaman en kolay ulaşılabilir gofret, bisküvi, bir tutam taze ekmek ya da ne bileyim şekerli bir kahve gibi liste uzar gider.Bu gerilmeler bizim kalori kontrollü bir diyet yapmamıza engel olur. Dilerseniz 3 günlük kilo verme deneyimi için ÜCRETSİZ olarak beslenme koçluğu hizmetinden faydalanarak 3 günde neleri değiştirebiliriz, bir de bunu düşünün.Hatta hemen harekete geçin.
5- İnsanların hakkınızda ne düşündükleri değil, Sizin ne yaptığınız çok önemlidir. Keşkeler ile kilo verilseydi 40 yaş üstü insanların veya 20'li yaşlarda olan insanların bulunduğu konumda psikolojik olarak çok da farklı durumda olmadıklarını görürdünüz.Daha çok insanların birbirini gizliden gizliye eleştirmesi olarak görülen bir bakış bir TAVIR sizin bütün pozitif enerjinizi alır gider.Burada beslenme koçluğu tam etkili kilo kontrolü için ideal davranış tarzını kazanmanızı kolaylaştırır.Etkilenmiyorum, görmüyorum, ben böyle hareketleri takmam diye devam eden cümlelerle aslında Çevrenizden ne kadar fazla etkilendiğimizi ifşa etmiş oluyoruz.Sosyal ve psikolojik baskının insanın kilo vermesini, diyetin tam ortasında kaçamak yaptırmayı ne kadar kolay hale getirdiğini bilseydiniz kilo vermenin aslında çok basit ve eğlenceli bir oyun olduğunu daha iyi anlardınız.Peki siz kilo vermek istiyor musunuz? Gelin birlikte başaralım.


Yorum Gönder

0 Yorumlar