ANTALYA,SERİK, MANAVGATTA ZAYIFLATAN YEMEK

ANTALYA SERİK, MANAVGATTA ZAYIFLATAN YEMEK

Antalya ilinde yaşıyorum. Sakıncası yoksa biraz öz eleştiri yapalım.Yemek konusu buralarda çok önemli. Serik,Manavgat,Göynük,Aksu,Alanya ve Side gibi sıcak ve yemek kültürünün genelde  sebze yemeği ve et ağırlıklı sevildiği değişik mekanların bolluğu dikkatinizden kaçmaz. Antalya genelinde seracılık yaygındır.Çoğu gıda direkt seradan toplanır ve pazarlara gelir. Ancak toprak analizleri ve kullanılan yöntemler giderek sağlıksız beslendiğimizi gösteriyor.


Eminim sizlerinde dikkatini çekmiştir.Antalya ve ilçelerini gezip görenler, insanların hızla kilo almaya devam ettiğini söylüyorlar.Aşırı kilo problemleri ile nasıl mücadele edilir bu konuyu konuşmak ve çözüm için harekete geçmek gerekiyor.

Ağırlık bir yana dursun şehrin her köşesi her adım başında aparatif, hazır yemek mekanı,zincir fastfood mağazaları artık her an karşımıza çıkıyor.Beslenme kalitemiz günden güne düşüyor tek neden bu değil. Her zaman söylediğimiz gibi yedikleriniz gibi yaşamaya devam edersiniz.
Birde merakından çok korkularına yenilen insanlar var ki kilo almaktan değil, ama diyet yapmaktan korkan her denemede yenilgiye uğrayan.Her fırsatta Serik herbalife üyesi olarak bizlere kaygılarını belirten.Neyi çok isterseniz o olur bu dünyanın en iyimser bakışı da diyebiliriz.

Merak etmeyin sadece kendi kaygılarınızı bir kenara bırakıp myherbalife yani kendi dünyanıza doğru yolculuğa çıkın istiyoruz.İnsan bakıp, görüp, düşünen bir varlık. Gözümle görmeden inanmam diyen kaç kişiyiz acaba?Manavgattan bize ulaşan Ayşe ablamız bizden yaşça büyük olmasına rağmen myherbalife de nedir dedi.Myherbalife kısaca Herbalife nutrıtıon alışveriş sayfasıdır.Herbalife üyeleri her hangi aracı ve komisyoncu olmadan bu sayfadan sipariş geçerler.Hayat bir bütündür ve myherbalife demek hayatımızın bir bütünü desek yeridir.

Herbalife Antalya denildiği zaman akla gelen bir çok Herbalife Beslenme Koçu var, her geçen gün sokaktaki vatandaşın da haberi oluyor Herbalife Antalya üyelerinden ve gelişmelerden. 2020 yılı sizin yılınız olabilir.Burada yaşayan tüm insanların beslenme adına yapacakları çok şey var sizde farkınızı gösterin.
Diyet denilmesi bazen bizleri olduğumuzdan daha fazla heyecanlandırıyor çünkü;diyet yapıp hüsranla kendi iç dünyasına kapanan o kadar çok insan var ki inanılmaz rakamlar ve bu insanların olduğundan daha fazla bizlere ihtiyacı var.Siz hiç merdivende nefes nefese kalan bir insan gördünüz mü?,hastane kuyruklarında beslenme kaynaklı bekleyen insanlara ne demeli?Bunlar bütünüyle bizleri de üzüyor elbette.Sağlıklı bir diyet oluşturmak için fırsat varken neden Herbalife Formül 1 Shake ile tanışmadınız.Hemen tanışın diyoruz çünkü bir öğün yemek insana ne kadar enerji veriyor bir bilseniz,onun içindir ki herbalife kullananlar bu kadar emin ve özgüven dolu.
Beslenme tüm yaşta insanların hayatına katkıda bulunan bir döngü.Narenciye bahçelerinden ürün toplayan insanlar var bir bakıyorsun sözde kilo problemi yaşaması gerekmiyor gibi yada Serik halinde çalışan indir bindir gibi ağır işlerde çalışan arkadaşlara bir bakın sadece hareket yetmiyor anlaşılan.Boğazdan kıstım mı zayıflarım deniliyor ama nedense bir gram ilerlemiyor, bu durum sizce de ilgi çekici değil mi?
Sabır kilo vermenin en büyük yardımcısı kendinize ne kadar sabır ederseniz o kadar kalıcı sonuçlarınız olur.Sabahleyin Serik Mogaz tüp bayisi ufuk ağabey ile konuştuk.Aktardan sarısabır ve baharat alıp içtiğini söylüyor ama pek işe yaramış gibi gözükmüyor kendi kendine kilo vermek inanın çok zor.Herbalife ayrıcalıklı bir dünyanın kapısını sizlere açmışken tek başına diyet yapmak ta nedir gelin birlikte başaralım.Kilo vermek için 3 yöntem;
 1-En basiti beslenme koçunuzu dinleyin.
2-Hep yaptığınızı yapmaya devam edin bol su tüketin.
3-Herbalife çay,termo gibi veya vitamin tablet gibi ürünlerle vücudunuzu destekleyin.
Yelken Aktif Yaşam Kulübü
Serik/Antalya 05314079994-05336917296



Yorum Gönder

0 Yorumlar