SERİK HERBALİFE ÜYESİ DİYET YAPMAK İÇİN DEĞİŞİME AÇIK OLMALISIN


SERİK HERBALİFE ÜYESİ DİYET YAPMAK İÇİN DEĞİŞİME AÇIK OLMALISIN

Her kadının bir planı vardır ve zaman zaman komik duruma düşme pahasına bile olsa kendisine olan güveninden bir an olsun taviz vermez. Çevresindeki olumsuz insanların kendisine yaptığı eleştirileri ve uyarıları dikkate almaz. Sonuç ne mi oldu dersiniz elbette değişime açık insanlar her zaman olduğu gibi yine kazanan olur.Kilo vermek birisinden etkilenmeyi gerektiriyor diye düşünen insan sayısı da azımsanacak kadar az değil yani!.Yeni yılda diyet yapmayı mı düşünüyorsunuz, yoksa bahar gelmeden içinizde bir kıpırtı mı var, yada içiniz bu kilolardan ürperiyor mu? Bize göre panik yapmaya gerek yok Yelken Aktif Yaşam Kulübü size dengeli kilo vermek için ne varsa öğretiyor.Siz sadece kendinize ve değişime odaklanın.
Sizin Herbalife hakkında bilginiz nedir?Ona biz karar veremeyiz ancak şu an insanlara Herhangi bir tavsiyemiz olur mu derseniz elbet birkaç adımda değişimi bizlerde onaylıyoruz.Kadınların her dakika diyet diyerek her şeyi bir günde yapmasını beklemiyoruz elbette.Serik gibi bir yerde yaşamak bir çok insanın dediği gibi şans olsa gerek.Bir kaç kişisel eşya ve bir kulaklık yola çıkıp yürümek bu iklimde mümkün ancak birde doğu vilayetlerini düşünün.Oralar kar ve buz olmasına rağmen kadınlar herbalife aktif yaşam kulüplerini dolduruyor ve kilo vermek konusunda da ısrarcılar, sayıları da hiç azımsanacak kadar değil elbette.Evet biz dönelim Antalya ve Serik civarında yaşayan insanlara.Tamam değişim başlasın o zaman nasıl mı?
Bir ömür biriktirdiğiniz alışkanlıklar var hepsini bir günde kontrol altına almak ve beslenme tarzını değiştirmek kolay değil.Birinci adım hep pozitif olsun bir aya yayılan ve sindire sindire 1-2-3 sayarak bir program yapalım.Böylece sizlerde zor anlar yaşamadan kilo vermeye başlayabileceğiniz konusunda inancınızı da test etme şansına sahip olabilir ve sayı saymak kadar kolay olduğuna şahit olun istiyoruz. 

İlk on gün şuna odaklanabilirsiniz Şeker benim doğuştan aldığım bir gıda değil sonradan girdi hayatıma!
Kadınlar çoğu zaman diyet konusunda akılcı karar alabilen bir yapıya sahiptir.Eminim ki bizimle çalışmaya başladıktan sonra siz de kendinize inanacaksınız.Birinci adımda kilo verirken önceliğimiz şeker konusunda insanların bilincini açmak ve birlikte başarı için çalışmak.Şeker ve şekerden üretilen bir çok yiyecek var bir düşünün hangilerini yemiyoruz elbet hepsi hayatımızda öyle yada böyle yer etmiş değil mi?
 Tarzınıza uygun olarak birlikte neleri yapabiliriz ilk on günde;

•Şekerli gıdalar yerine lif ve vitamin dengesine yardımcı olan meyveler ile ara öğün yapabiliriz.Bu harika!

• Şerbetle hazırlanmış asitli içeceklere artık bir dur demek için herbalife çay içerek kendinizi iyi hissetmeniz ilk on günde sizi büyük oranda destekler.
•Gece geç saatlerde yemek yeme gibi bir alışkanlığınız mı var? Bu duruma bir dur demek için gece size özel bir program ile kalori kısıtlamasına gidebiliriz ve böylece kilo vermeniz hızlanır.

Tarzınıza uygun olarak fazla yağ içeren bir diyet mi? birlikte neleri yapabiliriz ikinci on günde;

• Karanlık çağlardan kalmış gibi gözüken ve tüm trans yağları karın ve basen bölgenize hapis eden Cipsler mi? Yoksa size hafiflik ve enerji verecek salataların tarifi mi heyacan veriyor, elbet heyecan nasıl olur birlikte görelim.

• Ah bu tostların ya da dürümlerin içine dökülen soslar ne kadar masum duruyor değil mi? elbette masum değiller tüketimin esiri olmamak ve beslenmenizde sizi kendine bağımlı yapan ama faydası tartışılan yiyeceklerden arındırmak için yola çıktık yiyelim ama yerken zayıflayalım değimli?

• Glisemik indeksi alt üst eden gıdaların sizin hayatınızda yaptıkları ortada iken; iyi şeyleri ve pozitif alışkanlıkları ikinci adımla tamamlamak daha kolay,çünkü siz sütün insan üzerindeki gaz,ve şikinlik hissini yaşamadan biz size değişik çözümler ile yol gösteriyor olacağız.

Ayın son on gününde neler yapıyoruz? İnsana yapılan yatırım her zaman kendini gösterir biz inandık ve yola çıktık siz de inanın!
• İnsan vücudu yeterince beslendiği zaman restoran ya da evde olmanız size bir dezavantaj vermez. Bir porsiyon yemeğin ya da bir porsiyon meyvenin anlamını bilen bir insan her yerde kontrolü yapabilir. Bu sizin farkınız olsun.
• Misafirperver bir milletiz ve her insana aynı şekilde yemek ve tatlı ikram ederiz. Siz de Herbalife yelken aktif yaşam kulübümüz sayesinde yiyeceklerin kalorisi konusunda bilgi sahibi olarak beslenmeniz de gereksiz kalorilere yer vermeyecek kadar karlı olabilirsiniz.


Kendinize vakit ayırdığınız bir bahar mevsimi geldi kapıda hadi her şeyi birlikte yapalım .Gitsin kilolar...



Yorum Gönder

0 Yorumlar