SERİK HERBALİFE ÜYESİ CİLDİNİZ SARKMADAN KİLO VERMEYİ ÖĞRETİR


SERİK HERBALİFE ÜYESİ CİLDİNİZ SARKMADAN KİLO VERMEYİ ÖĞRETİR

KİLO VERMEK İSTİYORUM AMA CİLDİM DE SARKMASIN !!!

Kadınlar bazen bizim Minik Serçe Sezen Aksu gibi hazır cevap çok pratik cevaplar vermemiz üzerine şakalar yapıyor.Çok doğal ve içten samimi sohbetler gerçekleştiriyoruz. Serik Herbalife Yelken Aktif Yaşam Kulübü olarak; Kilo verirken en çok şikayet konusu olarak belirtilen karın ve vücudun simit tabir edilen bel kıvrımlarını oluşturan bölgelerinde sarkma ve kötü görünüm hakkında yapılan yorumlar ve merakla sorularını cevaplamamız üzerine odaklanmış insanlara; şunları söyleyebiliriz,bazen insan ne kadar çabalarsa vücut bölümleri aynı orantıda kilo vermez.

Özellikle Bel ve çevresinde oluşan katı yağlar inatçıdır ve bunları elimine etmek öyle çok kolay olmaz.Herbalife Aktif Yaşam Kulübümüzde bizimle kilo veren kadınlarda cilt sarkmaları oluşmadan kilo verdiklerine rahatlıkla şahit oluyoruz.Herbalife yaşam koçu eşliğinde program yürüten kadınlarda inanılmaz sonuçlar elde etmek kadınları daha çok mutlu ediyor.
Erkekler için durum biraz daha vahim gözüküyor. Neden derseniz erkeklerde de göğüste sarkma gerçekten kötü bir görünüm, bu noktada Herbalife beslenme programları ile alışmış olduğunuz düzenin dışına çıkmanızı kolaylaştırıyoruz. Vücut enerjisinin bir kısmını karbonhidrat, protein ve yağlardan karşılar.Bu dengeyi korumak ve sabit şekilde yola devam etmek kısa sürede hem kilo vermeyi hem de özellikle Göbek ve bel çevresindeki deri sarkmalarının önüne geçmeyi kolaylaştırıyor. Bütün kadınlar egzersiz konusunda gelgitler yaşayabilir. Doğrusu belki sizler için biraz zahmetli olabilir ama Serik merkezde bir uçtan bir Uca yürüyüş yapmak mükemmel bir kombinasyon tutturmak için gayet kolay ve zahmetsiz bir AKTİVİTE.Adı üstünde Yelken Aktif Yaşam Kulübü olarak biz insanların oturduğu yerden kilo vermesini değil sağlıklı kilo vermesini istiyoruz. Biraz da hareket insanı mutlu eder.

Kilo veremiyorum verdiğim zaman da; Göbeğim sarkıyor.
İnsanlar her gün değişik diyet şekillerini denemekten yoruldular. Aslında hızlı kilo veren insanlar da şikayet edilen konuların başında vücutta meydana gelen sarkmalardır.Bu tarzda şikayetler Herbalife dengeli beslenme programları sayesinde tarihe karışabilir.Buna göre her kişiye ayrı ayrı program uygulanması bizim işimizin bir parçası.Ne kadar karbonhidrat, ne kadar protein, ne kadar yürüyüş, ne kadar su içilmesi gerekli bunlara hep birlikte karar veriyoruz.

Herhangi bir Herbalife yaşam koçu gibi insanların tekdüze yaşamasını kabul edemeyiz. Zayıflamak isteyen kadınların hırs yapmasını ya da çabuk vazgeçmesini önlemek bizim işimizin bir parçası.Neden mi dersiniz? Vücudunuzda hızlıca kas yıkılması daha fazla kilo almanıza sebep olur ve dengeli bir şekilde zayıflamanız, özellikle Göbek ve basen bölgesindeki katılaşmış yağlardan kurtulmanız en az sizin kadar bizim için de daha önemli.Bu sayede vücudunuzdaki genel yağlanma minimize değerlere düşer.Böylece sarkmaların önüne geçebiliriz.

Geçen hafta Antalya'dan Manavgat'a giden bir hanımefendi bizleri ziyaret etti. Ziyareti esnasında çok çabuk kilo vermek istediğini ve halihazırdaki kilosuna da 3-4 Ay gibi bir sürede ulaştığını söyledi. Çünkü kendisi bir takım ilaçlar kullandığını ve istemese de kilo almaya devam ettiğini bu durumdan bir an evvel kurtulmak istediğini söyledi. Elbette yoğun çalışan bir kadın olarak pazarlama sektöründe çalışıyordu, yüksek oranda hazır yiyeceklerle besleniyordu. Vücudundaki sarkmalardan ve genelde hep dile getirdiğimiz bariz hatalardan birçoğunu Her gün istemese de yaptığını belirtti. Eğer gerçekten. Vücudumuz sarkmadan kilo vermek istiyorsanız daha çok profesyonel gibi düşünmek yerine kilo vermeyi eğlenceli bir hale getirelim dedik. Kendisine bir program başlattık. Temelde vücudu sarkmadan kilo verdirmek öncelikli beslenme üzerine odaklanmak sayesinde gerçekleşen bir durum.Çeşitli sihirli formüllerimiz yok, ama en azından şunu çok iyi biliyoruz vücudu sarsmadan kilo verdirmek istiyorsanız; Önce beslenmeyi düzenlemek gerekiyor.



Yorum Gönder

0 Yorumlar