HERBALİFE İLE ZAYIFLAYANLAR VE 5 TEMEL ÜRÜN

 

HERBALİFE İLE ZAYIFLAYANLAR VE 5 TEMEL ÜRÜN

 

 

 

Herbalife ile zayıflayanlar yine Trend konular arasına girdi.Bilirsiniz kilo vermek denildiği zaman basitçe bir tanımlama gerekir.Hani kuralcı teyzeler vardır bilirsiniz her yerde vardır.Benim kayının oğlu da bununla zayıfladı.Ama tekrar kilo aldı.Falan gibisinden fikir beyan eden.

 

 

Kilo vermek denildiği zaman; az yemek, çok spor yapmak gibi akıl veren çok olur.İş başa düştüğü zaman ne doktor kalır ne akıl veren. Herkes bir kenara çekilir.Senin düşüncelerini duyguların nedir? diye soran bulunmaz.

 

 

Hadi şimdi çık işin içinden çıkabilirsen.Ama bu tavsiyeler seni incitir. Çevredekiler diyet yapanların çoğunu eleştirir.Ama bu başarı değil.Zaman hep haklı çıkar değil mi?.İşte o zaman ben senin başaracağını biliyordum.Herbalife ile zayıflayanlara kilo verince daha güzel oldun derler.

 

 

Evet inanıyorum.Siz de yapabilirsiniz!.Çünkü Herbalife ile hayatı değişen insanlar tanıyorum.Siz de birçok diyeti denemiş olabilirsiniz.Diyet yapmaktan sıkılıp;aman ne olursa olsun diye hayata küsenlerden de olabilirsiniz!.

 

Geçmişte ne yaşadıklarınız değil,gelecekte ne yaptığınız önemlidir.Bugün ne yaptığın daha da önemlidir.Bugün yaptıklarınız;yarın için bir yatırım olacaktır.İşte size gerçek bilgi.Şu dakikadan sonra Herbalife ile zayıflayanlar için en iyi kilo verme takip yöntemi ile oluşuyor.

 

 

Herbalife’yi hiç bilmeyen insanlar için takip nedir?. Kısaca açıklayalım;

 

 

Takip demek; Herbalife yaşam koçunun danışan insanlara daha az yemek ve yemek tavsiyesinden çok, daha doğru beslenme tavsiyeleri ile oluşan bir hikayenin başlangıcıdır.

 

 

Herbalife yaşam koçları Herbalife ile zayıflayanlar Instagram grubu gibi çalışmıyor.Biliyorsunuz Instagram’da birçok farklı grup zayıflama metotları üzerine tek bir liste ile herkes aynı diyeti uyguluyor.

 

 

Bana çok saçma ve tutarsız geldi.Çünkü Herbalife ile zayıflayan insanlar aslında zayıflama değil doğru beslenme yönünde ilerliyor.Siz de bu yöntemleri kullanmak istiyor musunuz?.

 

 

Evet belki daha az kalori almak,daha az yemek yemekten daha faydalıdır.Başarı şansınızı arttırabilir.İnsanın güçlü nedenleri varsa güçlü cevapları da oluşacaktır.Şişmanlık sadece bir zamana kadar taşınabilecek bir yüktür.

 

Ancak belli bir yaştan sonra gereksiz bir yükten daha çok sağlık kalitesini düşürüyor.Mesela merdivenlerden çıkarken nefes nefese kalan insanları görüyorum.

 

 

Her gün iş yerine gitmek yerine haftanın birkaç günü hastane koridorlarında geçirmek,öksürerek,tıkanarak yürüme güçlüğü yaşayan insanlar görüyorum.Hem de öyle yaşlı insanlar değil.Daha genç ve hormon dengesini tamamen kaybetmiş insanlar.Eminim sizde etrafınızdaki insanları gözlemliyorsunuz.Sizde Herbalife ile zayıflayanlar neler yapıyor merak ettiniz mi?

 

 

Bu bilgiler vapurda martılara simit atan amcadan, metroda simit satan simitçiye kadar herkesin ortak problemidir.Yani artık bu işin zengini fakiri diye bir ayırt da yok.Daha bugün 27 yaşında obezite cerrahisi ile 30 kilo zayıflayıp 45 kilo geri alan bir genç ile tanıştım.İnanılmaz bir hikayesi vardı.

 

 

Kendisi anlatırken;resmen büyük ekran sinema tv gibi o kadar içten anlattı ki!.Her şey gözlerimin önünde canlanıverdi.Hayretler içinde kaldım.Herbalife ile zayıflayanlar tekrar kilo alıyor mu?.Ben obezite cerrahisi ile 22 yaşında tanıştım.Bu bana çok ağır geldi dedi.

 

Yaşanmış hikayeler çok.İnsan kalorinin sözlükteki anlamını değil de günlük hayattaki anlamını çok iyi kavradığı zaman Herbalife ürünleri her şeye kafi geliyor.Evet hepimiz yemek yemeyi çok seviyoruz.

 

 

Aslında bizi bizden alıp götüren yağlı,şekerli yiyecekler vücudumuzu tamamen hantallaştırır.Dikkatimiz de darmaduman oluyor.Yetmiyor kilo almaya devam ediyoruz.Ancak gerçekçi olmak gerekiyor.Obezite yani şişmanlık sadece Amerikan kültürünü yaşayan ülkeleri değil Uzakdoğu’dan,Arap yarımadasına,Afrika’ya kısacası dünyaya yayılmış bir şekilde.

 

 

Bir salgın gibi insanların Hayat kalitesini düşürmeye, sağlık harcamalarını da arttırmaya geliyor.Biliyorum aslında bu yazıda başınıza gelen olayların benzerlerini anlatıyorum.Belki de sıkıldınız.Peki hayatın gerçeklerini görmeden doğru yöntemleri nasıl öğreniriz?.

 

 

Bilirsiniz kilo vermek isteyenler birçok farklı strateji uyguladıktan sonra belli bir noktaya gelirler.Hayat öyle sihirlidir ki!.Herbalife ile zayıflayanlar sadece kararlı ve yardım alan insanlar yani sihir falan yok.Kimse zayıfladı diye hasta falan da olmuyor.

 

 

Kendinize vermiş olduğunuz değer.Doymak duygusu ile başlar.Daha iyi anlamak,hayatı anlamlı hale getirmek istiyorsanız geçmişte kilo verememenin yenikliği,bugün aynı başarısızlık ile karşı karşıya kaldığınız anlamına gelmemektedir.

 

herbali̇fe çay ne i̇şe yarar bu 5 i̇pucu her şeyi̇ anlatiyor

Doğrusu bu sizin suçunuz değil.Buna inanabilirsiniz. Sadece Herbalife gibi güçlü bir sisteme entegre olmadığınız için;birkaç vitamin tablet,Eczaneden alınan diyet hapları ile diyete niyet edip başaramayan birçok insan gibi soluğu aktarda almış olabilirsiniz.

 

 

Toplumun genelinde birbirini takip etmek her zaman modadır.Herbalife ile zayıflayanlar makus talihi değiştirmek için önce tamamen teslim oluyorlar.

 

 

Nereye teslim oluyorlar sizce?.Evet kendi gerçeklerine teslim oluyorlar.Her gün ne yemek yiyor ise hepsini bir liste haline getiriyorlar.

 

 

Bütün bilgileri Herbalife yaşam koçu ile paylaşıyorlar. Belki de siz de duymuşsunuzdur.Herbalife 21 günlük değişim programı var.3 Haftada insanların 30 senede almış olduğu kiloyu kaybetmesi mümkün değil.Biraz önce söylediğim gibi bu sizin gerçeğiniz. Hazırsanız devam edelim.

 

 

Herbalife 21 gün programı,Herbalife zayıflayanlar için önemi büyüktür.Bu süre boyunca insan kendi vücudunu tanıyor.Yetmedi içtiği suyun çetelesini tutuyor.

 

 

Bütün bunları yaparken de eğlenerek kilo kontrolü yapıyor.Enteresan değil mi?.İnanması güç ama bu gerçek.

 

 

  • Herbalife ile zayıflayanlar;kalori kontrolü,dengeli beslenme,sağlıklı ve düzgün çalışma koşullarını yaratıyor.

 

  • Vücudun temel besinlerle desteklenmesi daha fazla yağ yakma potansiyeli ortaya çıkarıyor.

 

 

  • Şaşırtıcı ama birçok diyet insanın bütün dengesini alt üst ediyor.Programsız beslenme diyetten kaçışı hızlandırıyor.Burada ayrıntılı anlatıyoruz.Lütfen vücudunuzu kasmayın.Çünkü aç kalmadan kilo vermek mümkündür.

 

 

  • Çoğu program açlık kampı gibi kötü beslenme hikayelerini barındırıyor.

 

 

Türkiye’de faaliyet gösteren gıda takviyesi alanında yeni bir firma pandemi boyunca insanların sağlıklı beslenmeye doğru yöneldiğini keşfetmiş.

 

 

Yapılan açıklamada;sağlıklı kalabilmek için kilo almaya neden olan sağlıksız yiyeceklerden daha önemli bir konuya işaret edilmiş.

 

 

Yiyecek içecek tüketirken yapılan tercihlerin ve alışılagelmiş davranış kalıplarından bahsedilmiş.Herbalife ile zayıflayanlar bu tarz konulara önem veriyor peki siz?.Gerçekten bu çok ilgimi çekti.

 

 

Herbalife kendi alanında tam 40 yıldır bilim insanları ile çalışıyor.

 

 

Farmakoloji,insan kimyası üzerine,doğal gıdalar ve gıda takviyeleri için en yüksek düzeyde deneyler gerçekleştiriyor.

 

 

Kilo verme;sağlıklı kalmak,yağ yakmak,metabolizmayı hızlandırmak,vücut yağını ortadan kaldırmak gibi önemli çalışmalara imza atıyor.

 

kilo vermek

Yani Herbalife ile zayıflayanlar sadece bir ürünü satın almış olmuyor.Aslında bütün bir hayatın mükemmel kalitesini satın alıyor.

 

 

Evet Vehbi Koç ne diyordu?.Ucuz ürünleri alacak kadar zengin değilim!.Ne de güzel söylemiş.

 

 

Hani bazen insanlar soruyor herbalife aloe vera suyu ile kilo verenler var mı?.Herbalife ile zayıflayanlar sadece bu ürünlemi sonuç alıyor gibi.

 

 

Evet yanlış duymadınız!.Aloe Vera suyu vücudu tepeden tırnağa destekleyen hızlı sonuç almanıza yardımcı olan,lezzetli kalorisi düşük,kendinizi iyi hissetmeniz için tavsiye edilen bir içecek.

 

 

Ama tek başına yeterli midir?.Elbette sıkı bir takip gerektiren bir durum.Nasıl mı diyorsunuz?.Tekrar tekrar deneyerek diyet yapmak yerine;

 

 

Herbalife ile zayıflayanlar için kademeli Herbalife set oluşturuyoruz.

 

 

Böylece insanlar sıkılmadan çok rahatlıkla kilo vermeye başlıyor.

 

 

Herbalife ürünleri ile kaç kilo vermek isterseniz?. Sınırsız opsiyon mümkündür.Sahada operasyon yapan bir şef gibi size de yardımcı olabiliriz.

 

 

Yapmanız gerekenleri sizin adınıza plan yaparak filmin başından sonuna senaryoyu biz takip ediyoruz.

 

 

Size iyi bir takip gerekiyor.Hedefiniz ile uygun.Herbalife ürünlerini seçiyor birlikte başlıyoruz.

 

 

Geçenlerde bir beyefendi sormuştu;siz kimyacı mısınız?.Siz ne anlarsınız beslenmeden.Evet saygı duyuyoruz. Hem fikirlere,hem de insanlara.Eleştiriye kapalı bir topluluk değiliz.

 

 

Neticede hepimiz insanız birbirimize yardımcı olmak ve daha fazla insanın sonuç almasını garantilemek istiyoruz.

 

 

Herbalife ile zayıflayanlar nasıl başarıyor

 

 

Hayatın gerçekleri üzerine çalışıyoruz.Hayalci değil gerçekçi yaşıyoruz.Herbalife ile insanların hayatlarına dokunuyoruz.

 

 

Ürünlerin mükemmel olduğunu biliyoruz.Her yeni başlayan insana Herbalife kilo verme programları oluşturuyoruz.

 

 

Sahada her yeri karış karış hesap eden bir teknik direktör gibi deneme yanılma yöntemleri ile değil,her bir insanın farklı yönlerini öğrenmeye,onları dinlemeye çalışıyoruz.OKUMAYA DEVAM ET

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar