HERBALİFE İŞE YARIYOR MU 99 CEVAP

 

HERBALİFE İŞE YARIYOR MU 99 CEVAP

 

Herbalife işe yarıyor mu;yeni başlayanlar,yeni başlamak isteyenler için bu yazıyı kaleme alıyoruz. Sitemiz editörleri tarafından herhangi bir yorum katmadan.Sitemize gelen ziyaretçiler tarafından merak edilen soruları yanıtlıyoruz.

 

Besin zincirinin en tepesinde bulunan insanoğlu her yaşta iyi olmak istiyor.Bize herbalife kilo alma işe yarıyor mu soruyor. 

Diğer tarafta ise en az bir aslan kadar hareketsiz yaşıyoruz.Bu sizce de bir çelişki değil mi?.

 

Beslenme düzenimiz değişti.Kurtuluşu ara sokaklarda, aktarlarda ya da bazen Obezite cerrahisinde arıyoruz.

 

Şöyle etrafımıza baktığımız zaman; sokakta gezen insanlar da her 10 kişiden 6 kişi kilolu veya mevcut durumundan memnun değil.

 

Kıymetli arkadaşlar internet dünyası alabildiğince bilgi kirliliği ile dolu bir yer haline geldi.İnsanlar merak içinde herbalife gerçekten işe yarıyor mu soruyorlar.

 

İnternet forumlarında alabildiğince bir çatışma ve kargaşa hakim.Gerçekten ihtiyacı olan insanların faydalanması için çalışıyoruz. 

 

Burada bir danışman olarak küçük bir hatırlatma yapmadan geçemeyeceğiz.Şimdi herbalife çay işe yarıyor mu,herbalife shake işe yarıyor mu,herbalife thermo işe yarıyor mu?.

 

Sorularınızın havada kalmaması için Herbalife yaşam koçu ile birlikte hareket etmeniz gerekiyor.Unutmayın takım çalışması her zaman işe yaramaktadır.

 

Herbalife işe yarıyor mu soru cevap

Herbalife program

Soru1-Eskişehir‘den İlker 4 ayda ne kadar kilo verebilirim demiş.

 

C- Sevgili İlker bizlere yaş boy ve kilo bilgilerini verseydin,daha hızlı yol alırdık.Genel anlamda yetişkin bireyler söz konusu olduğu zaman ayda 4-5 kilo arasında kilo vermek normaldir.

 

Ancak,Herbalife 90 günlük plan bitiminde yeniden bir plan yapmak gerekiyor.Ayrıca Herbalife program ile kilo kontrolü yaparken yeterli miktarda sıvı kontrolü yapman gerekiyor.

 

Toplamda 4 ayda yetişkin ve sağlıklı bir birey için 15 ile 20 kilo arasında bir kilo kaybı gayet normal bir rakamdır. 

kilo vermek

Soru 2-Bizlere Bilecik‘ten ulaşan genç arkadaşımız liftoff kullanıyorum Spor yapmadan önce içiyorum kilo vermek adına bir sakıncası olur mu acaba diye sormuş.

 

C-Kıymetli genç arkadaşım liftoff efervesan içecek, Herbalife  C vitamini,taurin ve yüksek antioksidan gıdalardan oluşur.

 

Bir nevi enerji içeceği gibidir,ancak liftoff kilo vermek için dengeli bir diyetin parçası olabilir.Fakat herhangi bir zararı olmaz.

 

Herbalife işe yarıyor mu evet dengeli beslendiğin müddetçe senin de işine yarayacaktır. 

Emziren anneler

Soru 3-Mersin Silifke’den bize ulaşan Emziren bir anne; Herbalife ne kadar faydalı ve içerisinde kimyasal bir şey var mı?, emzirirken kullanınca bebeğe zararı olur mu?.Demiş.

 

C-Herbalife sağlıklı yetişkin bireyler için farklı beslenme programları ile kilo kontrolü amaçlı besin takviyeleri üretmektedir.

 

Herbalife ürünleri temiz etiket mantığı ile üretilmektedir. Ürünler içerisinde herhangi bir kimyasal olup olmadığı konusunu bizzat etiketleri inceleyerek Siz de görebilirsiniz.

 

Emziren anneler herhangi bir Diyete başlamadan önce doktoru ile görüşerek doktorun vermiş olduğu yönlendirmeleri takip etmeli,yönlendirmeler ile kilo verme diyeti yapması uygundur. 

 

 

Herbalife kullanım konusunda bizimle birebir iletişim kurabilir.Herbalife ayrıcalıklı müşteri imkânlarından faydalanabilirsiniz. 

Herbalife Pro-Boost Yüksek proteinli aromalı içecek tozu
Herbalife Pro-Boost Yüksek proteinli aromalı içecek tozu

Soru 4-Antakya‘dan Özge Hanım; Herbalife Pro-boost ve heartwell kullanıyorum ancak ben yeniden kilo almaya başladım.Acaba neden olabilir demiş.

 

C- Özge Hanım ürünleri 3 aydır kullandığını belirtmiş.Herbalife Protein tozu ve lif deposu heartwell her bir porsiyon için minik denilecek kadar az kalori içermektedir. 

 

Daha öncesinde Herbalife Shake ve Herbalife çay kullanarak çok güzel bir sonuç aldığını belirtmiş.

 

Kendisinin bize aktardığı bilgilere göre kilo verme platosu dediğimiz olay gerçekleşmiş.Tam da bu nedenle Herbalife yaşam koçu kendisine 2 ilave yeni ürün ile destek olmuş. 

 

Verilen ürünlerin,herbalife işe yarıyor mu tarafından ziyade kilo verme platosu yani kilo vermem durdu dediğiniz anda yöntemi değiştirmek gerekiyor. Sıkılaşmak için hafif kardiyo çalışmaları yapabilirsiniz. Eminim bu yöntem sizin için de faydalı olacaktır. 

Herbalife nasıl kullanılır

Soru 5-Adana‘dan Gamze Hanım Herbalife nasıl kullanılır?.Demiş.

 

C-Herbalife kilo kontrolü için birçok farklı ürün tercihi sunmaktadır.Herbalife Shake ana öğün yemekleri yerine tüketilerek kolayca kilo kontrolü yapmanıza yardımcı olabilir.Okumaya devam et.

Yorum Gönder

0 Yorumlar