10 YENİ HERBALİFE KABIZLIK NASIL GEÇER TÜYOSU


10 YENİ HERBALİFE KABIZLIK NASIL GEÇER TÜYOSU

 

 

Türkiye’de kabızlık ile ilgili istatistik tutan bir çalışma var mıdır bilmiyorum.Ancak kabızlık nasıl geçer?.Sorgulayan insanların sayısı küçümsenecek kadar değil.

 

 

Neden 10 yeni herbalife kabızlık tüyosu veriyorum!.Çünkü insanlar kabızlık konusunda biraz ketum davranıyor.İçine kapanık olabiliyor.

 

 

İnsanlar neler yedikleri neler içtikleri konusunu hafife alırlar.Bir noktadan sonra bu yaşam tarzı haline alır.Yaşam tarzımız günlük rutinleri belirler.Rutinlerden bir taneside ilaçlardır.Bilinçsiz kullanılan ilaçlar kabızlık çözümü arayışına neden olabilir.

 

 

Bir insan günlük lavabo ihtiyacını karşılamıyor ise;altında yatan nedenler mutlaka araştırılmalıdır.Bir haftada 1-2 kez lavabo ihtiyacı çok normal değildir.

 

 

Katı ve parça parça dışkılama,zorlanma,adeta hasta gibi ağrılı durumlar ve bütünüyle bitmeden lavaboyu terk etmeniz müzmin kabızlık belirtileri göstergesidir.

 

 

İnanması zor ama büyük çoğunluk bu sorunla yüzleşiyor.Herbalife yaşam koçu olarak danışmanlık verdiğim insanlara ilk sorum kabız oluyor musunuz? sorusudur.

 

 

Çünkü kabızlık sadece bedensel olarak bir yük değildir.Aynı zamanda bir psikolojik baskı yaratır.Günlük yaşamda motivasyon eksikliği ve kilo verme çabalarını engeller.Okumayadevam et

 


Yorum Gönder

0 Yorumlar