ANTALYA HERBALİFE; KİLO VERMEK İÇİN NE YAPMALIYIZ?

 

ANTALYA HERBALİFE; KİLO VERMEK İÇİN NE YAPMALIYIZ? 



Bir şarkının sözleri gibi ahenkli ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek için ne yapmalıyız? Vücut uyumu çok önemli,peki kilo vermek denildiği zaman birçok insanda olduğu gibi sizde oruç ayını mı bekliyorsunuz? Oruç ne zaman tutulur o zaman kilo veririm gibi bir düşünceye mi sahipsiniz? Keşke mümkün olsa da Oruç ayı boyunca istenilen kiloya kavuşmak mümkün olsa.Belki de yıllardır denediniz ama olmadı.İnsanlar genelde oruç tutunca oruç ile birlikte kilo verileceği fikrine sahiptir. Antalya, Manavgat ve Alanya da görüştüğümüz insanlar aralıklı oruç diyeti ile kilo verilebileceğini düşünüyor.Söylediğini yapmak denilince deneyen insanlarda uygulama konusunda zaman zaman problemler yaşadıklarını anlıyoruz.Elbette aralıklı oruç ya da oruç diyeti kilo verme konusunda bir kısım insanlara yardımcı olabilir.Asıl konu Sağlıklı kilo vermek için ne yapmalıyız? Bu soruyu cevaplamamız gerekiyor, vermek istediğimiz 5 kilo ya da 10 kilo hızlı kilo verme diyetleri sayesinde belki 1 ya da 2 ay içerisinde tamamen zorlanmadan hızlı kilo vermek mümkün olabilir.Sonuç almak güzel bir şey insan yaptığı diyetin karşılığını aldığı zaman bir daha kilo almaması gerçeği ile yüzleşiyor.Çünkü sağlıksız ama hızlı kilo verme insanın bütün dengesini altüst edebilir.Birkaç kilodan kurtulmak isterken işin sonunda daha fazla kilo almak hiç hoş bir durum değil.

Diyet yemekleri
Korkutucu gelebilir ama diyet kelimesi bir şeyin bedeli ,bir şeyin karşılığı gibi sevimsiz bir çağrışım yapan bir kelime.Belki de insanlar bu sebeple diyet kelimesini ya da rejim kelimesini duydukları zaman bir şeylerin bedelinin ödenme zamanı geldiğini düşünüyor olabilir.Kim bilir belki de diyet yemekleri denildiği zaman; hiç yemek yememek akla geliyor olması, tatlılardan, böreklerden ya da soğuk içeceklerden vazgeçmek akla geldiğinden midir? Bilinmez; kilo vermek isteyen insanlar bir anda U dönüşü yapabiliyorlar.Sizin de vazgeçme olasılığınız yüksek bir diyetten veya diyet yemeklerinden bahsetmek istemiyoruz.Daha çok, hızlı ve kontrolün sizde olacağı sevdiğiniz yemeklerle bir diyetten bahsetmek daha uygun olur diye düşünüyoruz. Antalya sıcak ve son yılların en sıcak Eylül ayı geldi ve gidiyor.Ertelemek kilo vermek isteyen insanların en son yapacağı işlem olması gerekiyor.Hava sıcak bu sıcakta yağlı yemekler yemek; hazımsızlık, problemleri, aşırı terleme, yorgunluk ve burada sıralayamayacağımız birçok şikayetlerin sebebi olabilir.Peki sihirli bir formül var mıdır kilo vermek için? Derseniz elbette sihirli bir formül henüz keşfedilmedi.Ancak akla ve mantığa yakın çözümler sunabiliriz.Örneğin Herbalife sabah kahvaltısı ile başlamak sihirli bir formül kadar etkili olmasa da 3 gün içerisinde etkisini gösteren denenmiş pratik bir yöntem.

Çünkü insan diyete başladığı zaman 3 gün içerisinde bir şeyleri gördüğü zaman daha fazla motive olabilir. Yıllarca kibrit kutusu ile ölçülen diyet ve diyetisyen tarifleri içerisinde bunalmış olan insanlar için diyet yemekleri denilince; akla artık ahududu ve beyaz çikolata ile muhteşem bir kombinasyon sağlayan Herbalife kilo verme amaçlı Shake akla gelmektedir. Sizler için farklı shake tarifleri denemek gerçekten eğlenceli bir kilo verme deneyimi olabilir.Mesela bizim favorimiz Herbalife vanilyalı Shake.İnsan bir porsiyonda güçlü bir sabah kahvaltısını nasıl elde eder? Akşam yemeklerinden sonra kestirmeden nasıl bir fincan kahve içer.Hafta sonu deniz piknik ve mangal keyfi yaparak kilo verebilir mi? Sürdürülebilir bir diyet ile mümkün olacağını söyleyebiliriz.

Herbalife Yaşam Koçu Gönül DEMİR-05314079994

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar