HERBALİFE SERİK; NASIL KİLO VEREBİLİRİM?

 

HERBALİFE SERİK; NASIL KİLO VEREBİLİRİM? 05314079994


Serik şu ana kadar en uzun evde kalma süreçlerini ve kapalı kalma süresi boyunca aldığı fazla kiloları ve sosyal yaşamdan uzaklaşmanın şikayetlerini dile getiren insanların yeni normal sürecinde sosyal yaşam ve günlük rutin işlerin düzeldiği günlere kavuşmanın özlemi içerisinde.Tabii ki hayat devam ediyor ve çok fazla boş zamanımız oldu ve bir çok şey yedik içtik ama damak tadı ile gelen lezzetler genelde stresle tüketilen gıdalardı.Artık bundan sonrası için Serik ve Belek, Kadriye, Akçaalan, Kökez gibi yerlerde oturan insanlar için çarşıya inip alışveriş yapmak ve ihtiyaçları karşılamaktan daha fazla önem arz eden bir konuya gelmek istiyoruz.Fazla kilolardan kurtulmak Düzenli egzersiz için kendinize vakit ayırmak gerekiyor.Bu süreçte herkes kardiyo çalışması yapsın demedik,egzersizler insanın kilo vermesini kolaylaştıran basit yöntemlerden sadece bir tanesidir.Peki beslenmenize ne kadar dikkat ediyorsunuz? Kardiyo gibi bir spor yapmak için etkili ve hızlı bir yöntem var mıdır?

Herbalife Shake, Herbalife protein bar, Herbalife formül 1 Sport ve Herbalife Pro Max gibi ürünlere sahip olmanız etkili kilo verme yöntemlerinize katkıda bulunabilir. Bu yüzden rutin fitness salonuna giden insanlara ya da evde çocukları ile ilgilenen ev hanımlarına farklı farklı yöntemlerle kilo vermekten bahsedeceğiz

Ev hanımları için hep ideal yöntem Herbalife Maraton gibi koşucu olmanız yani bir maraton koşucusu kadar hızlı pratik ve düzenli olmayı gerektiren kurallara uymak dengeli ve sağlıklı kilo vermek için sizin için işe yarayabilir.Peki bu mevsimde koşu olur mu? Demeyin.

Koşu yapmak isteyenler için hedeflerine güvenle ulaşmalarını kolaylaştırabilir. Güvenlik çok önemli spor yapayım derken sakatlanmak var işin ucunda. Düzenli egzersiz için yürümeyi tercih ettiniz mi? Günler geçtikçe insan formda kalmanın eğlenceli ve farklı yollarını keşfediyor.Evde egzersiz yapmak ve bir sürü yöntem varken beslenme konusunu pas geçmek olmazdı. Yemeden içmeden kilo vermek zor.Peki gün boyunca ne kadar su içeceğinizi nasıl belirliyorsunuz? Hiç vücut analizi yaptırdınız mı? Ya da bir yoga hocasından nasıl rahatlanır ile ilgili bir ders mi aldınız? Elbette kilo vermek sadece bedensel  ihtiyaçları karşılamak değildir. Aynı zamanda Ruhi ihtiyaçları da karşılamak anlamına geliyor. Evde kilo vermek, iş yerinde kilo vermek destek alarak daha kolay.
Spor yaparken kaslarını kaybeden birçok insan tanıyoruz. Tabi haliyle kasları yerine getirmek için günde 1,5 kilo tavuk göğsü yiyen insanları da biliyoruz.İyi her şey güzel ama koşmak, formda kalmak için güzel sıkı bir vücuda sahip olmak için, enteresan bir yöntem değil mi tavuk göğsü yemek.Sadece kilo kaybetmek için kendini yıpratmak ne kadar akılcı olur?


Serik'te kilo vermek için basit yöntemlerden bahsedeceğiz. Herbalife sadece fitness yapan insanlar için uygun Beslenme Ürünleri anlamına gelmiyor. Deneyimli ve işini iyi yapan bir Herbalife yaşam koçu birebir koçluk hizmetini verdiği zaman mükemmel bir kombinasyon yakalamak mümkün.Çoğu insan ofislerde kapalı ortamlarda gün boyu oturduğu yerde bir şeyler yiyip içmekten şikayet ediyor. Peki spor ve beslenme nasıl olur birlikte ikisini birden nasıl götürebiliriz onlardan biraz bahsedelim;

• Rahat konfor alanınızı terkedin.Bir kere kararlı kişi kolay kilo verir.Tabanı rahat bir çift ayakkabı ve yürüyüşle başlayabiliriz.
• Besleyici atırtırmalıklar
• Her gün ayrı bir etkinlik ve daha fazla su tüketerek devam ederiz.

Koşmak için yürümek yürümek için beslenmek gerekiyor.
Kendinizi zorlamadan kilo vermeyi düşünüyorsanız birkaç Herbalife tavsiyesinde bulunalım. Evet Herbalife bir yaşam stili ve herhangi bir sorun yaşamadan hedefe ulaşmak için önce beslenme diyoruz.Çünki koşu yapmadan yürümek gerekiyor, koşu yapmadan yürümek gerekiyor sa koşuyu yapmak ya da yürüyüş yapmak için önce beslenmeye dikkat etmek gerekiyor. Herbalife formül 1 Sport yada Herbalife besleyici Shake karışımı gibi ürünler ile önce yemek düzenini yerine koymak lazım. Bu ürünler tamamen normal beslenme tarzımızın yanında doyurucu, iştahınızı baskılayıcı ve tok tutucu özelliği ile önce beslenme düzenlemeye gayret ediyoruz. Kalorisi az besleyici değerleri yüksek bir şeyler yemeden ne koşmak ne de yürümek mümkündür
.

Zamanlama ve destek önemli
İnsan zorlama ile hiçbir şeyi yapmak istemez ama kendi istediği, kendi enerjisini yükselttiği zaman rahatlıkla yapabildiği şeyleri her gün rutin olarak çoğaltarak istediği hedefe ulaşabilir.En azından yarım saatlik bir yürüyüş ya da Tırıs koşu Mükemmel olurdu.Hava sıcak demeyin akşam saatleri ve sabah serin saatlerde yürüyüş yapan insanları gördükçe teşvik ediyoruz.Çünkü beslenmesini düzene koymuş spor zamanını iyi ayarlamış İnsanlar bir ay içerisinde Herbalife yaşam koçluğu hizmetini tam ve eksiksiz alarak kendi metabolizma hızlarına göre destek almadan kilo vermeye çalışan insanlara göre daha hızlı kilo verebiliyor.Biliyor musunuz ?Herbalife yaşam koçluğu hizmetini ücretsiz olarak sunuyoruz.

Kendini Tanı Yeter

Yüksek beklenti içinde olan insanlar yola çıkmadan psikolojik olarak yenilmiş ve omuzları düşük vaziyette olduğu yerde kala kalıyor.Üç beş sene önceki resimlere bakarak kilo vermek mümkün değil! Haliyle yoğun antrenman yapmak insanı gerçekten zorluyor olabilir.Vücuttaki katı yağları yakmaya yönelik beslenme programı ve sporu aktif hale getirmek sizin kendinizi tanımanıza, gerçekleri kabul etmenize daha faydalı olacaktır.


Kendine İyi Gelen Şeyler



Biraz olsun kendinizi geliştirmek ve daha dikkatli bir adım atmak istiyorsanız birlikte yola çıkabiliriz.Ayrıntılar ile kafayı karıştırmanın büyüsüne kapılmayalım.Sağlam bir gövde için sağlam bir bacak olmalı. Egzersiz elbette bacak kaslarını ve ayakları, bilekleri, dolayısıyla vücudu istediğimiz sıkılık için hazırlamaya yardımcıdır.Ancak duruşunuza da iyi gelen, kendinize iyi gelen şeyleri yapmanız daha önemli. İnsanlar için Serik bir tatil bölgesi ya da sera olarak görünüyor.Herkes ne iş yaptığını anlatıyor.Aslında kendisi için ne yaptığını çok fazla anlatmıyor.Dolayısıyla sizin hoşunuza gidecek faaliyetler, kimi zaman kilo verirken inişler çıkışlar olacak ve her bir kilo eksi olmanız sizi daha yukarı seviyelere taşıyacak.Her şey bir adımla başlar; kasları geliştirmek, vücudu daha sıkı hale getirmek, göbek, basen gibi fazlalıklardan kurtulmak, selülit gibi sevimsiz şeyleri arkada bırakmak çok kolay olmaz. Peki bu sarkmalardan nasıl kurtuluruz diye düşünürken kendi performansınızı yerine koyabilmek için kendinize dinlenme fırsatı verdiniz mi? Gelin birlikte her şeyi planlayalım.

Serik Herbalife Yaşam Koçu Gönül DEMİR 05314079994

Yorum Gönder

0 Yorumlar