ZAYIFLAMA İLAÇLARI ZAYIFLATIR MI


ZAYIFLAMA İLAÇLARI ZAYIFLATIR MI-05314079994

Bugünlerde Antalya ve Büyükşehir vasfını taşıyan bütün şehirlerde seyahat yasağı dolayısıyla şehirlerin giriş ve çıkışlarında sıkı kontroller ve denetimler kolluk güçleri tarafından ara vermeden devam ediyor. Bilindiği gibi Sahil şeridinde ve piknik alanlarında piknik yapmak ya da balık tutmak yasaklandı.En son olarak da 20 yaş altında gençlerin ve çocukların dışarıya çıkması yasaklandı.Serik Atatürk Caddesi üzerinde denetim yapan polis ekiplerini ve tüm sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını destekliyor ve kolaylıklar diliyoruz.Bu hassas dönemde tüm Türkiye'de olduğu gibi Serik ve çevresinde yaşayan insanlar gönüllü olarak evde kendilerini steril bir ortamda tutmayı hedefliyor.Umarım Sağlıklı ve mutlu bir şekilde bu süreci hep birlikte atlatırız.

Evde kal Serik desek eminim gündemin bir parçası olarak sizler için de değerli bir tavsiye olarak görülür. İnsanlar genelde tedirgin ve daha fazla kilo almak istemiyorlar.Stres insanın bütün dengesini bozuyor.Siz yine de zayıflama ilaçları konusunda yeterince bilgiye sahip olmadan zayıflama ilaçları zayıflatırmı gibi araştırmalara girmektense; dengeli kilo kontrolü nasıl yapılır? bunun yolunu konuşsak daha mantıklı ve güvenilir bir yöntem olabilir. Genel itibariyle büyük bir tedirginlik var ve kimi insanlar bademcik iltihabı ilacı yada ne bileyim çeşitli İlaçların ne anlama geldiğini, virüs ile ilgili olarak yaşadığı stresten dolayı adet söktürücü bitki var mı gibi sorularla karşımıza çıkabiliyor.Halbu ki bu dönemde Serik merkezinde Salı pazarı, Cuma pazarı ve Çarşamba pazarı gibi Belek’ te kurulan pazarlar bile belediye ekipleri tarafından titizlikle kontrole tabi tutulduğu bir süreçte sadece beslenmeye verilen değerin bütün insanlar için ne kadar kıymetli olduğunu daha iyi anlıyor.Durumu bu şekilde değerlendiriyor diye düşünüyoruz. Elbette tüm insanların beklentisi evde kalırken kilo vermek. Ancak bazı insanlar bu noktada ot sebze gibi yüksek lif içeren yemekleri göz ardı ediyor gibi bir durum söz konusu.Bunu nereden mi öğrendik dersiniz? Son dönemde sosyal medyada paylaşım yapan arkadaşlarımızın ot sebze ya da hafif yemekler yerine genelde hamur işi tükettikleri ne şahit oluyoruz.Süreci kilo almadan atlatmak elbette önemli, ancak bağışıklık sistemini destekleyen bir çok gıda varken neden hamur işi sorusunu sormadan edemiyoruz.

Zayıflama konusu bütün insanların olduğu kadar eminiz ki sizler için de merak çeken bir mevzu.Herkes için zayıflama ilacı ya da bir tutam ot ile kolayca zayıflayın gibi sloganlarla üretilen reklamlar sakın sizi aldatmasın.Çünkü yakın dönemde sosyal medya üzerinden reklamı yapılan bir ilaç hakkında yasal olarak soruşturma başlatıldığını ulusal kanallardan öğreniyoruz.

Katı diyetler yaparak bu süreçte kendinizi yormadan ve bağışıklık sisteminizi hasara uğratmadan daha çok protein içeren Baklagiller gibi örneğin; fasulye, nohut, mercimek ve hatta biraz haşlanmış et salata ile mükemmel bir öğün oluşturmak mümkün.Çoğu insan Herbalife konusunda bizlerin neler yaptığımız,nasıl kilo kontrolü sağladığımız konusunu sık sık dile getiriyor. Asıl mesele vücudu dengeli bir şekilde sarsmadan desteklemek ve genellikle basit karbonhidratlardan uzak durmak.Sadece evde kalıyorum diye Antrenman konusunda ben zaten spor yapmıyorum gibi mazeretlerin arkasına sığınmak bize göre bu süreçte evde kalma uyarılarına rağmen, gönüllü kilo alma eğilimi olarak niteleniyor.Herkes aynı eşit metabolizma hızına sahip değildir.Daha çok antrenman yaparak; evde yoga, yürüyüş bandı ya da şınav, barfiks yani her kişiye özel bir egzersiz oluşturulabilir.Zaten bu konuda yüzlerce video Herbalife beslenme firmasının fitness uzmanları tarafından sizlerin beğenisine sunulmuştur.Mesele sadece protein içeren gıdalar nelerdir? Sorusuna cevap aramak değil!Günlük protein ihtiyacınızı ya da lif ihtiyacınızı,evde kalırken hareketli ya da hareketsiz olma durumunuza göre su miktarını da iyi ayarlamak gerekiyor.Yani her şeyi zayıflama ilaçlarına bırakmak gibi bir yanılgıya kapılmayın istiyoruz.Elbette Eczaneden doktor tavsiyesi ile birkaç farklı ürün sahibi olabilir
Siniz.Sizi destekleyen bir yaşam koçu olmadığı takdirde sürecin uzama ihtimalini de düşünürsek; gerçekten daha fazla kilo almanıza neden olabilir.Bu süreci kendi lehinize çevirmek istiyorsanız nerede olduğunuz hiç önemli değil.Serik, Alanya, Manavgat, Göynük ya da Antalya merkezde yaşıyor olmanız çok fazla etki edecek bir durum değil.Çünkü neticede bu süreçte herkes evinde ve belli başlı kaygılar ve stresle daha fazla yemek yeme eğiliminde. Demek oluyorki yalnız değilsiniz.Sadece değiştirmeniz gereken; konuya bakış açınız ve kendinize verdiğiniz değer. Hayatınızın farklı noktalara gelmesini, zengin ya da fakir ayırt etmeden hepimizi zor duruma düşüren bu pandemi adı ile anılan sevimsiz zamanları hareketli ve mutlu geçirmek tamamen sizin elinizde.Bu arada 0531 407 99 94 numaralı telefondan bizlere ulaşarak Herbalife yaşam koçluğu ve ücretsiz Herbalife ayrıcalıklı üye fırsatlarından yararlanmak, ev konforunda Sabah kahvaltılarını renklendirmek şansına sahipsiniz.Kaldı ki Herbalife bir zayıflama ilacı değildir!
Herbalife Serik Bağımsız Distribütörü 

Yorum Gönder

0 Yorumlar