KİLO ALMADAN EVDE KALMANIN YOLLARI


KİLO ALMADAN EVDE KALMANIN YOLLARI


Farklı yöntemler denediniz olmadı mı? Zaten halimden memnun değilim birde bu salgın ortaya çıktı ve ev hapsinde gibiyim ne yapsam diye düşünmeye dalınca bir anda bir şeyler yemek içmek mi aklınıza geliyor? Haliyle online diyetler ilginizi çekiyor değil mi bu aralar.Orada da sosyal etkileşim söz konusu olmuyor bunu al şunu iç emirler sıkıcı değil mi?Bizde en az sizin kadar bu durumu kanıksamaya ve anlamaya çalışıyoruz.İnsan sosyal bir varlıktır ve her zaman etkili kilo kontrolü için tanıdık bildik bir kişiden yardım almak ve onun sürekli yardım etmesini bekler,beklemek bir yana kilo alma yada kilo verme denilince etrafındakilerin; ya yine mi diyet eleştirilerinden uzak olmak ister haklı olarak.Kilo almadan evde kalmanın yolları var mı? Varsa nasıl olacak açıklayalım. Serik’te yaşıyor olmanız ve evde olmanız çokta önemli değil bakın görün neler olacak.


  • Sağlıklı kilo verenler beslenmenin önemini en iyi kavrayan insanlardır çoğu evde spor yaparak zayıflamayı hedefler ancak bir de beslenmeyi ön plana alsa çok daha iyi sonuç alacak ama ne mümkün.


  • Diyete dair her şey burada dersek abartmış olmayız beslenme şekliniz ve yaşam şartlarınız ne olursa olsun kilo almanıza engel değildir. Sadece bir güçlü rakibiniz var oda tabi ki siz.










  • 8 Kilo vermek,10 kilo vermek,5 kilo vermek her hangi bir hedefiniz varsa bu tutarlı bir şekilde takip gerektirir, yoksa pazartesi başlamak mühim değil, mühim olan sürükleyici bir şekilde insanı tok tutan açlık çektirmeyen yiyeceklerle yapılan diyettir.


  • Zayıflamanın yolları öyle bir kaç meyve yenilerek yada sadece su içerek , aç kalarak aşılmaz.Kaliteli beslenme denilince ilk akla gelen şey para oluyorsa çare evden çıkmadan bir sosyal topluluk içinde neşeyle güne başlamak olmalı.


  • Et yemeyenler için karbonhidrat ağırlıklı beslenme söz konusudur. Bu insanların kilo vermesi destek alarak mümkündür. Hazırlanması kolay protein dengesi ayarlanmış leziz tariflere ulaşmak artık daha kolay.


  • Hassas bir yapınız mı var? Kilo almak yada kilo vermek sizi gerçekten zorluyor mu? O zaman sizi anlayan insanlardan destek almak işinizi kolaylaştırabilir. Deneyimler paylaşıldıkça daha rahat kilo vermek ve kilo almak mümkün, eğer isterseniz bu konuda yeni bilgileri paylaşmaktan mutlu oluruz.


  • Yağlar vücudunuzda belli bölgelerde birikir ve etkili bir yağ yakma yönteminiz yoksa bu epey can sıkıcı olabilir. Artık bu gibi problemlerle daha kolay baş etmek mümkün.



Hatırı sayılır uzun uzadıya bir yazı kaleme almak isterdik ancak insanlar zaten evde kalmaktan sıkıldı öyleyse madde madde izlenimlerimizi sıraladığımız konuları bütünüyle çözümlemek için online ailece kahvaltı için bize katılmanız yeterli. Mademki evde kal çağrısı hepimiz için geçerliyse bizim gibi yurdun dört bir tarafından insanlarla evden çıkmadan kilo kontrolü yapan büyük bir topluluğa davetlisiniz. Düşünsenize belekte bir otelde açık büfe kahvaltı yapar gibi, evinizde konforunuzu bozmadan kilo almadan kilo vermeye devam etmek istiyor musunuz? Sevgili Serikliler hadi o zaman bize katılın.Kilo vermek hiç bu kadar keyifli olmamıştı dediğinizi duyar gibiyiz. 

Yelken Aktif Yaşam Kulübü
Serik/Antalya 05314079994-05336917296




Yorum Gönder

0 Yorumlar