HERBALİFE BAŞLANGIÇ İÇİN ÖN YARGILARI YIKAN EN İYİ 11 ANALİZ

 

HERBALİFE BAŞLANGIÇ İÇİN ÖN YARGILARI YIKAN EN İYİ 11 ANALİZ

 

Herbalife başlangıç için ön yargıları yıkan en iyi 11 analiz değerlendirmesini sizler için derledik.Size bir iyi bir de kötü haberimiz var.

 

Önce kötü haberden başlayalım.Malum ön yargıları besleyen (herbalife ilaç mı)efsanesi bütünüyle yanıltıcı bir karalama.

 

Rahat olun iyi haber geliyor.Herbalife ürünleri basında son 2 yıldır pandemi veya herhangi bir hastalık ile ilişkilendirilmiyor.

 

Evet bunun tek nedeni var.Biz ilaç satmıyoruz.Kilo vermek için ne zaman bir diyetisyen ile görüştünüz?. 

 

Biraz önce Ankara’dan 32 Yaşında bir hanımefendi aradı.Thermo tablet ve  aloe vera suyu aldım.Bunlarla kilo verebilir miyim diye soruyor.

 

 

Çoğu insan gibi tek başına kilo vermeyi düşünüyor olabilirsiniz.Kilo yönetimi bir süreçtir.

 

Sizin için yeni bir diyete başlamak ne anlama geliyor?.Artık kişisel beslenme hedeflerinizi belirlemenin zamanıdır.Kilo verme yada herbalife nedir bir bilenden öğrenerek başlamalısınız.

HERBALİFE BAŞLANGIÇ İÇİN ÖN YARGILARI YIKAN EN İYİ 11 ANALİZ 18 soruda herbalife kilo verme ve horbilayf zayiflama

Karamsar olanlar için sağlıklı kilo vermek neredeyse imkansız.Eczacı kalfası bir hanım diyor ki; sağlıklı kilo vermek,sağlıklı bir şekilde kilo mu korumayı bir türlü başaramadım.

 

Defalarca diyetisyene gittim.Belki de kafada bitirmem gerekiyor.

 

Zayıflamak istiyorum ama her defasında bir şeyler engel oluyor.Bu söylenenlere bakılırsa kafanız karışmış.

 

İnsanların kilo verme ile ilgili endişelerinin olması gayet normal.Malum sosyal medyada ve internet dünyasında hızlı kilo vermeyi vaat eden bir çok ürün var. 

 

YouTube kanalımız üzerinden bir arkadaşımız; Herbalife bağımsız üyeleri eğitimi kimden alıyor diye 1 soru sormuş.

 

Öncelikle bir beslenme şirketi ile çalışıyoruz.Markamızın farkındayız.Uzman hekim kadromuz var.Beslenme eğitimlerimiz bizzat uzman doktorlar tarafından verilmektedir. 

 

Buna şahit olan ayrıcalıklı müşteri olmuş insanlar gibi bir adım önde başlayabilirsiniz.

 

Bu sadece Türkiye için geçerli bir kural değil.Dünya çapında sadece beslenme ve insan kimyasını tanıyan 300’den fazla bilim adamı ile kendimizi özel hissediyoruz.

HERBALİFE BAŞLANGIÇ İÇİN ÖN YARGILARI YIKAN EN İYİ 11 ANALİZ destek almadan kilo vermek mumkun mu

Temel anlamda kimin neye ihtiyacı olduğunu anlamadan harekete geçmiyoruz.

 

Yıllar içinde karşılaşmış olduğumuz insanlardan bizler üzerinde etkileyici izler bırakanlar olmadı da değil.

 

Beslenme ve diyet konusunda insanların birbirlerini etkilediği çok açık.Tekdüze bir plan içerisinde kilo vermeye çalışan, yanlış yöntemlerle,boşu boşuna aç kalan,danışmanlık almadan herbalife kullananlar gördük. 

 

Karşılaştığımız insanların ortak noktalarını sizlerle paylaşıyoruz:

 

  • Bu insanların büyük bir çoğunluğu hızlı kilo vermek konusunda birçok önyargı ve ilaç kullanarak kilo verme fikrine sıcak bakan insanlardı.Fakat şaşırtıcı bir çoğunluk ile % 95’i inandığı şeyleri başaramamıştır.

 

  • Belli başlı takıntılardan ve düşüncelerinden olsa gerek,sağlıklı beslenme alışkanlıklarından tezat bir şekilde uzaklaşmışlar.

 

  • Kilo vermeye çalışırken sadece ekmeği kesen, ancak bitter çikolataları artıran,yapay dondurmalardan asla vazgeçmeyen bir kimliğe sahip insanlar olması da ilginç.

 

  • Sadece boğazdan kısılarak kilo verme anlayışına sahip, fakat e-nabız verilerine göre sağlıksız verilere sahip olanlarda yok değildir.

 

  •  Aile arasında herbalife nutrition söz konusu olunca fikir ayrılıkları yaşayan ve moral bozucu eleştirilere yenik düşenleri de gördük.

HERBALİFE BAŞLANGIÇ İÇİN ÖN YARGILARI YIKAN EN İYİ 11 ANALİZ xtra cal herbalife ne ise yarar

  • Genelleme yapamayız ancak, kaliteli beslenme denildiği zaman sofrada her daim damak tadı beklentisi yüksek olan insanların varlığı hiç azımsanmayacak kadar yüksek.

 

Gördüğünüz gibi buraya kadar bireysel olarak insanların kilo kontrolü konusunda bizlere yansıtmış oldukları izlenimlerden kesitler paylaştık. 

 

İşte size Herbalife başlamak için 11 analiz değerlendirmesi ;

 

1-DOĞRU BESLENME KİLO VERMEK İÇİN 1.ADIM DEMEK 

 

Doğru beslenme denilince önyargıları tamamen dışarıda bırakacak bir planımız var.İnternetteki herbalife yorumlar kişilerin bireysel tercihleri üzerinden gelişir.

 

Bu nedenle sadece kilo verme amaçlı kısa vadeli planlar olmamalı.Tartılmak başka şey, her gün doğru beslenmeyi öğrenmek başka şey.

 

Buradan çıkarmamız gereken sonuç her gün yaptığımız yeni bir iyileştirme doğru beslenme adına yapılmalıdır. 

 

Zayıflamak için yaptığımız her ne ise bu sizi yorgun düşürmemeli.Daha çok enerji ve canlılık katmalı.Bunu yaparken Herbalife yaşam koçundan yardım almayı unutmayın. 

 

2-HERBALİFE GİRİŞ YAPARKEN HER ADIMA ÖNEM VEREREK İLERLEYİN 

 

Çevrenizdeki insanların kilo verme çalışmalarınızı baltalamasına izin vermeyin.Her giden fazlalık için kendinizi ödüllendirin.

HERBALİFE BAŞLANGIÇ İÇİN ÖN YARGILARI YIKAN EN İYİ 11 ANALİZ herbalife konusma

Bu çevrenizdeki insanların sizin yapmış olduğunuz mücadeleye saygı göstermesini sağlayacaktır.Aynı zamanda yerinizde saymadan ileriye doğru gitmeyi garantiliyen adımları atmaktan hiçbir zaman çekinmeyin.

 

Unutmayın süreç sizin için belli bir tempoda ilerlemektedir.Kendiniz için yapıcı, çevredekiler için moral bozucu bir durum. 

 

Bu nedenle,motivasyonu asla düşürmemek için mesajlarınız net ve belirgin olmalıdır. 

 

Mesele sadece kendinizi ödüllendirmek ya da bir durumu ifşa etmekten öte kilo vermek  konusunda gösterdiğiniz ciddiyeti kabul edilebilir bir noktaya taşımaktır. 

 

3-ŞOKLAMA YAPMIYORUZ 

 

İnsanlarda herbalife zararlımı yoksa; sizde de acı reçeteler mi var?.Şok diyetler gibi mi?.Kaygısını ortadan kaldırıyoruz. 

 

 

Evet maalesef bir dönem kullanmış olduğumuz yöntemleri şok diyetler ile karıştıranlar olmadı değil. 

 

Ancak zaman içerisinde anlaşıldı ki şok diyetlerin etkisi yıllar yılı sürecek bir uygulama değildi.

 

Bu nedenle Herbalife ile kısa zamanda sonuç alarak yoluna devam eden insanların hikayeleri eskiden olduğundan daha fazla ilgi çekiyor.Okumaya devam et

Yorum Gönder

0 Yorumlar