HERBALİFE 1 AYLIK PAKET NASIL KULLANILIR-05314079994

HERBALİFE 1 AYLIK PAKET NASIL KULLANILIR

 


Yaşadığımız dünyanın kendisini yenileyebildiği bizler için güzel bir örnek teşkil ediyor. 

 

Burada asıl mesele herhangi bir diyet yol göstericisi olmadan insan bedeni kendisini yenilemek için çok da gayret göstermiyor.Kim bilir belki de psikolojik bir durumdur.

 

Bazen insanlar istiyor ki anahtar teslim bir diyet olsun ve hiç egzersiz yapma ihtiyacı duyulmasın.Hatta her istediğimi yiyerek bir diyet olmalı ki farklı denemeler ile en doğrusunu bulayım.

 

Sizce bu atıf ne kadar gerçekçi ve yüksek bir vaat ile ne kadar uyuşur.Düşünsenize sürekli yüksek yağlı ve karbonhidrat ile desteklenen bir beslenme planı nasıl olur da işe yarar?.

 

Gerçek şu ki akılda kalıcı ve sağlıklı bir kilo kaybı serüveni böyle başlamıyor.Bu daha çok özgüven gerektiren bir durumda değildi.

 

Herbalife çok iyi biliyor ki her insan birbirine çok benzeyen detaylar barındırıyor.Ancak her bir insan farklı bir kişilik ve buna uygun kilo kontrolü çözümleri üretmek gerekiyor.

kilo kontrolü

Kilo vermediğiniz zaman elbette üzülürsünüz.Ancak altında yatan nedenleri dile getirirken bizlere çok fazla detay bildiriyor yapılan hataları tek tek açık bir dille ifade ediliyor.

 

Korkmayın burada kimseyi yargılamıyoruz.Bireysel ihtiyaçlara uygun ürünlerle uzman bir ekibin desteği ile sizde kilo verme serüvene başlayabilirsiniz.

 

Aslına bakarsanız bütün ürünler dünyanın dört bir tarafında standart ihtiyaçları karşılayacak şekilde tasarlanmış.Yüksek kalitede besleyici ve tok tutucu birçok alternatif ürün sizlerin deneyimine sunuluyor.

 

Her insan için belli faktörler ayrı ayrı tercihler ortaya çıkıyor.Bunun en basit örneği kalori kontrolü konusunda yeterli ve dengeli beslenme düzenli olarak takip gerektiren bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor.

 

Bazen insanlar Herbalife kullanmasına rağmen yanlış kullanım yüzünden kilo almaya devam ediyor.Yeterli ve dengeli beslenme denildiği zaman yüksek kalorili beslenmek anlamını da taşımıyor.

 

Çoğu insan fazlalıklardan hemen kurtulmak istiyor.İnsanlar için her nedense hedef koymak ya da bir Herbalife yaşam koçundan yardım almak sanki ücretli bir hizmet gibi görünüyor.

yardım almak

Bizler yardımcı olduğumuz insanlara birçok popüler diyetten farklı olarak günlük hayatta uygulanması basit ve istikrarlı kuralları uygulama konusunda hiçbir ücret almadan hizmet veriyoruz.

 

Size burada üç farklı ayrıntı ile hayatınızın nasıl değişeceğini anlatmaya devam ediyoruz.

 

  • Boğazdan değil kaloriden kısmalı!

 

Detayları takip etmek yerine gerçek ihtiyaçları belirlemek en doğru yöntemdir. Bir insan kilo vermek istiyorsa öncelikle gösterdiği gayret kadar ihtiyacı olmayan kalorileri de kesmek zorundadır.

 

Birçok yazımızda ve YouTube kanalımızdan yaptığımız paylaşımlarda böyle kısa kısa hatırlatmalar yaparak insanların kilo verme konusunda gayretlerine destek oluyoruz.

 

Bilirsiniz birkaç aydır sıkı bir diyet uygulayan bir arkadaş ile karşılaşınca hemen ne yaptığını sorarsınız.Ancak bu kişinin uygulamış olduğu günlük diyet acaba sizinle uyumlu olabilir mi?.

 

Bazen insanlar kalori kontrolü konusunda isteksiz oluyor.Bunun tek nedeni var.Acaba gerçekten Herbalife tok tutar mı,metabolizma faaliyetlerim hızlanır mı? gibi kaygılar ile kilo vermek istemesine rağmen başlamak için isteksiz olurlar.

kilo vermek

Hızlı kilo vermenin formülü çok basit.Kısaca yüksek kalorili ve çabuk acıktıran yiyeceklerden uzaklaşmak, kaloriyi sadece ihtiyaç düzeyine düşürmek bile çok ciddi kilo kaybı için yardımcı olabilir.

 

Bu süreci hafif atlatmak istiyor musunuz?. Size en geniş besin desteğini sağlayacak olan ürün formül 1 besleyici Shake karışımı bu riskli dönemi güçlü bir şekilde değişime çevirmek için yardımcı olacaktır.

 

Bilinenin aksine Shake bir vitamin takviyesi değildir. Aksini belirtir şekilde her şeyi açık açık ifade etmek istiyoruz.Bir porsiyon Shake normal bir yemekten almamız gereken besinleri karşılayan kalorisi kısıtlı bir yemektir.

 

  • Hamur işi meyve aynı olur mu?.

 

 

Binlerce yıllık bir gelenek dersek burada yanılmış olmayız.Tokluk hissini yaşamak için kaliteli ve doyurucu karbonhidrat ile tanışmanız gerekiyor.

 

 

 

 

Aslında kaliteli Karbonhidratlar her zaman elimizin altında.Nedendir bilinmez tüketim konusunda bizim millet olarak Bonkör davrandığımız taraf maalesef kepekten arındırılmış unlu mamüller olduğu tespit edilmiş,haliyle şişmanlamak kaçınılmaz bir son oluyor.

şişmanlamak

Karbonhidratlar denildiği zaman,kaliteli ve besleyici bir çok gıda kaynağı bulunmaktadır.Sadece tercihleri yaparken doğru yöntemleri belirlemek gerekiyor.Mesela beyaz pirinç yerine bulgur pilavı.

 

Daha yüksek süre tok tutması için meyvelerin ve sebzelerin herhangi bir kızartma gibi değil de haşlanmış ya da daha az yağlı şekilde pişirilmesi ve hatta kimi sebze ve meyvelerin çiğ tüketilmesi sonuç almanızı kolaylaştıracak yöntemler arasında bulunmaktadır.

 

Gerçekte düşük kalorili karbonhidrat diye bir durum söz konusu değil.Bunun en bariz örneği meyvelerdir. Meyve yemek,meyve suyu içmek konusunda bir örnekle devam edelim.

 

Portakal şekerli bir gıdadır.Bir portakal tüketmek yerine 2-3 Portakalı bir porsiyonda tüketen bir kişinin kilo vermesi elbette zorlaşacaktır.

 

Küçük bir bardak portakal suyunu içmek yerine 2-3 bardak portakal suyu içen birisi en az 4-5 portakal yemiş kadar kalori alacaktır.İlginç ama gerçek bilgiler sunmaya devam ediyoruz.

 

Magazin dergilerinin ve magazin haberlerinin vazgeçilmez diyet reklamları ile dolu olduğunu herkes bilir.Ancak bu diyetler kimin için?, nasıl sorularını yanıtlamak ta geri kalırlar.

diyet reklamı

Bu nedenle ihtiyaç duyduğunuz karbonhidratı tercih ederken Herbalife yaşam koçunun sizin için önermiş olduğu basit kuralları mutlaka tekrar tekrar gözden geçirin.Bir yargılama gibi değil.Neyi ne kadar yaptığınızı sorgulamak sizin işinizi kolaylaştıracaktır.

 

  • Diyet yağı nedir, ne değildir?.

 

Uzman Diyetisyen Berrin Yiğit‘in aktardığı bilgilere göre göre yağlar diyetin ana bileşenleri içindedir.Hangi yağı tercih edeceğiz derken mutlaka bir dikkat ve mantık dairesi içinde kalmanız gerekiyor.

 

Genellikle iki ana kategoride de insanların kafası karışıyor.Az yağlı,yarım yağlı ya da tam yağlı gibi kavramlar genel olarak insanların hangi ürünü tüketeceği konusunda ya da hangi besin kaynaklarından sağlıklı yağları elde edeceği konusu biraz karmaşık gözüküyor.Okumaya devam et.

Yorum Gönder

0 Yorumlar