HERBALİFE ANTALYA HIZLI KİLO VERMENİN İPUÇLARI

HERBALİFE ANTALYA HIZLI KİLO VERMENİN İPUÇLARI 05314079994



Bir blog yazarı için çok fazla teknik bilgi sahibi olduğum söylenemez.Neden derseniz bazen yazdığım sayfada sayfa dizaynı hakkında kendimi görsel olarak geliştirmek istiyorum ama bir türlü bu konudaki becerimi geliştirmek için bir öğretmenden daha doğrusu bir Rehberden yardım bulma çabalarım sonuçsuz kalıyor.Evet insanlar da kendi görseli üzerinde çalışmak için çabalar durur ama bir rehber bulamadığı zaman değişiklikleri gerçekleştirmek konusunda zorlanır.Her neyse benimkisi tamamen “Acemi Blogger” deneyimi.Ben daha çok insanların Herbalife yaşam koçu ile sonuca koşmalarını istediğim için, burada mümkün olduğunca bilgi paylaşmaya çalışıyorum.Çoğu kadın için hızlı kilo vermek bir hayal gibi gözüküyor.Hızlı kilo vermek denilince insanların Herbalife’den anlamaları gereken tek konu var Herbalife bir hap gibi 15-20 gün kullan sonuç al ve oh oh Lay Lay Lom gelsin gofretler, gitsin hamur işleri.Ne güzel İstanbul diyen film karakteri gibi konuşmak bize yakışmaz.

Maalesef benim kaynım kullandı, bırakınca kilo aldı, bırakmak ya da başlamak söz konusu ise insan domates yemeyi bırakıyor mu? Ya da o çok sevdiği Kahve keyfini bırakıyor mu? Kimseye buradan Herbalife’yi ömür boyu kullanın falan gibi bir terkinde bulunmuyorum.İşin aslı Herbalife kolay kilo vermek için gayet uyumlu bir tercih.Evet kolay kilo vermek mümkün.Peki siz yeterince kararlı mısınız? Kararlıysanız hemen başlayalım, sinirlenmeden, Diyet yaparken yorulmada ve biraz da ciddi bir şekilde, sabırla takip etmek gerekiyor.Başarının formülü çok basit.Her gün yaptığımız gibi Herbalife yaşam koçu eşliğinde tekrarlanan bu sağlıklı yaşam tarzı tavsiyelerini uygulamak.Bu ipucu bile işin ciddiyetini ortaya koyuyor.Hızlı kilo vermek istiyorsanız başlayalım.

 


Herbalife kullananlar sadace shake ile mi beslenir?

Biraz önce bir bayan arkadaşım isminin Kezban olduğunu ve antidepresan ilaçlar kullandığını anlatıyor.86 Kilo ve kendisi 42 yaşında.Peki sizce Kezban Hanım Herbalife ile hızlı kilo vermek istiyor mu? İstemek bir kenara dursun sadece Herbalife ile besleneceğim! Daha da bir şey yemeyeceğim kaygısını yenememiş durumda.Biz Herbalife yaşam koçu olarak sizinle neler başarabiliriz? Birkaç örnek verelim, örneğin renkli ve çeşitli beslenin denildiği zaman insanlar bizi hayretle karşılıyor.Evet yanlış duymadınız sadece Herbalife Shake ile bir beslenme programı yapmıyoruz.Ben kişinin hangi işte çalıştığını, saat kaçta uyandığını, ne kadar su içtiğini, hangi meyveleri sevdiğini ve daha birçok bilgiyi öğrendikten sonra bir program yapmayı tercih ederim. Meyveler ve sebzeler bizim hayatımızın ayrılmaz parçaları vitamin, mineral, karbonhidrat ve hatta protein dolu birçok yiyecek ile günlük programlar yapabiliriz.Bir de zayıflamak isteyenler için; alışkanlıklarını yavaş yavaş değiştirmeyi tercih ediyoruz.Çünkü insan ne kadar sağlam temel atarsa o kadar kalıcı kilo kontrolü yapabilir ve böylece Herbalife ürünlerini bıraksa bile tekrar kilo alma riskini en aza indirmiş bir insan olarak yoluna devam edebilir.

Neden hızlı kilo vermek istiyorsun?



Neden hızlı kilo vermek istiyorsunuz Elbette Hepinizin ayrı ayrı sebepleri var, kolay kilo vermek istiyorsunuz ama detayları kaçırınca hemen diyetten vazgeçenlerden misiniz? Asla vazgeçmeyin derim.Çünkü bizim kısa vadede alacağımız başarılar sizin ömür boyu kilonuzu korumanıza yardımcı olabilir.Örneğin proteinler denildiği zaman et, tavuk, hindi eti gibi gıdalar akla geliyor değil mi?Protein vücutta çok önemli bir yere sahip, diyet yapan insanlar çok iyi bilir ki kası zayıf bir insan ile kası güçlü olan insan bunu şöyle de açabiliriz; kas kütlesi genişlemiş bir insan ile kas yapısı zayıf olan bir insan aynı hızla kilo vermez! Kas artırmanın yolu da öyle bir kaç gün diyet yapmaktan geçmiyor.İhtiyacınız ne kadar ise önce onu tespit ediyoruz.Bir kadın için protein ihtiyacı farklı, bir erkek için protein ihtiyacı farklı.Çoğu insan popüler diyetlere pek de çabuk kanar.Çünkü haliyle alışmış olduğu yeme içme düzenini bozmak istemez.Diyet denildiği zaman makarnadan uzak dur, sabah akşam haşlanmış yumurta ye insan bu şekilde bir diyeti ne kadar ve kaç gün sürdürebilir ben bilmiyorum.Sürdüren insanları da pek fazla görmedim.Zaten ben sürdürüyorum ve gayet başarılıyım diyen Necla Hanım tam dört aydır diyette olduğunu Kepez ilçesinde neredeyse ilçeyi baştan başa yürüdüğünü anlatıyor, ama bir gram kilo veremedim, nedir bu işin sırrı diye serzenişte bulunuyor.Evet o zaman proteinin öneminden biraz bahsedelim.Protein dediğimiz zaman Herbalife Shake akla gelir, Herbalife Shake açlık hissini ortadan kaldırmak için güçlü bir destek vericidir.Protein aynı zamanda hızlı ve kalıcı kilo verme oyunumuzun bir parçası peki biz sizden sistematik olarak hangi adımları atmanızı istiyoruz? Birincisi sizin bir gün içerisinde ne yaptığınız bizim için çok önemli. Size de dair bilgileri öğrendiğimiz anda işin rengi değişiyor sizi hangi yönde kanalize edeceksek o şekilde bilgiler veriyoruz ve sağlam adımlarla yol almak sizin için de eylenceli olacak.

Herbalife basit eğlenceli ve sihirli

8 saat çalışan bir kadın için hele bir de evli ise; akşam yemeği muhakkak eşle birlikte yenilmeli gibi bir baskı ile karşılaşmak gayet doğal.Çünkü diyet denildiği zaman erkeklerin görmediği yerde yapılması gereken gizli saklı bir işmiş gibi bir durum ortaya konuyor.Oysa ki diyet denildiği zaman hem eylenmek hem de kilo vermek gerekiyor.Zevkli bir diyet için ne yapabiliriz? Hem hızlı kilo vereceğiz hem de ideal kiloyu yakaladıktan sonra kilo almayacağız.Şaka mı bu olamaz seslerinin yükseldiğini duyar gibiyim.Bir ev hanımı için Herbalife ürünlerini indirimli fiyatla almak gerçekten eylenceli ve bütçesi sarsılmadan hızlı kilo vermek mümkün. Düşünsenize marketten o kadar gereksiz şeyler alıyoruz, biz kadınlar alışveriş denildiği zaman zengin fakir ayırt etmeden Alışverişe hiç itiraz etmeyiz.Zaten ben itiraz ederim derse de siz inanmayın.

Yazılarımı sohbet havasında götürmek isterim.Her kadın için kilo vermek aynı zamanda eşittir kolay diyet anlamına gelmeli.Bakış açınızı değiştirin birlikte çalışalım.Antalya çok ama çok güzel bir şehir burada kilo problemleri ile başa çıkamayan birçok insan var.Gözlemlediğimiz konuları buradan paylaşmak bizim için işin ciddiyetini hatırlamanızı kolaylaştırabilir .Zevkli ve eğlenceli bir kilo verme Maratonu sizin için de takdir edilir bir durum.İnsan bazen kaçamaklar yapar kaçamak yapan kişinin asıl derdi yemek içmek değildir. O anda bir şeylere kızmış olabilir psikolojisi rahatlama içgüdüsü ile birkaç patates cipsini veya yarım çikolatayı yemek için yönlendirir.Bu durumda diyetten kaçmak yerine birbirimize karşı dürüst olduğumuz zaman hızlı kilo vermeye devam edebiliriz.Yeter ki sabırlı ve birbirimizle uyumlu olalım.

Bir başka örnekle devam edelim.Geçenlerde Uncalı'da oturan bir bayan arkadaşım beni aradı ve uzun zamandır yapmadığı yürüyüşü öğleden sonra iş dönüşünde yaptığını söyledi ve telefondan gelen ses o kadar enerjikti ki ben gerçekten mutlu oldum.Evet spor yapmak hızlı kilo vermenin en yakın dostudur.İnsanlar boğazından kısınca kilo verirsin der! Ama aslında diyet yaparken en önemli aktivitelerden bir tanesi de düzenli fiziksel hareketliliktir.Ben insanlara hep sorarım çalışıyor musunuz?, hareketli misiniz?Kendinize vakit ayırabilir misiniz? Evet siz de kendinize vakit ayırabilirsiniz.Tamam 30 dakika sizin için bir günün yorgunluğunu almak ve sindirim sıkıntılarını yaşamadan rahat bir uykudan önce her gün sadece 30 dakika bu mükemmel olurdu.Her zaman hızlı kilo vermek mümkün, aşırı kilolu ve obez olmaktan çok daha iyi.Herbalife hem bölgesel kilo vermek aynı zamanda psikolojik olarak da toparlanmanıza yardımcı olabilir.Daha fazla yağ yakmak için profesör olmaya gerek yok.Basit kolay hızlı ve güvenilir bir yöntem zaten hazır. Peki siz hazır mısınız? Hazır olduğunuzda beni aramanız yeterli?

Herbalife Yaşam Koçu Gönül Demir-05314079994

 


Yorum Gönder

0 Yorumlar