SERİK HERBALİFE YAZ ÖNERİLERİ

SERİK HERBALİFE YAZ ÖNERİLERİ - 05314079994


Burada yaşasın yada başka bir memleketten buralara gelsin insan kusursuz bir coğrafya ile karşı karşıya kalıyor.Antalya Serik denilince sera ve tarım akla geliyor ancak Belek ve Boğazkent-Kadriye plajları ve yakın olan İlarma mesire alanları çok yakın olması nedeniyle burada yaşayan insanların kolay ulaşabileceği noktalar. Bir tekne kiralayın ve canlı balık keyfini sürün. Akşam canlı müzik eşliğinde denize karşı bir bardak demli çayı içerek günün yorgunluğunu üzerinizden atın.  Unutmayın, Serik’te ne kadar çok arkadaşınız varsa işte o kadar çok gidilecek yer ve görülecek mekân var herkesin bu yörede ayrı bir hikayesi var. Bizim size bu yaz yapılabilecek bir dolu önerimiz olacak;

 

-Şimdi keyif aldığınız şarkıyı çalmaya başlayın. Bu yaz kilo vermeye başlamak için kendinize fırsat verin. Genel anlamda insanlar kilo vermek ister ama bir türlü başlamak için cesaret gösteremez cesaret mi? evet cesur olun.

-Akşamları serin oluyor,sıcak saatler bittiğinde üzerinize rahat bir kıyafet giyip dışarı çıkın aile boyu yürüyüş idealdir.Tek kişiyim derseniz kulağınıza da kulaklıklarınızı takıp tempoyu artırın.Uzun ve tempolu yürüyüşler size iyi gelecek!

-Yaz Serik’te çalışanlarını bu yıl evde kalmaya zorluyor.

Sıcaklarda dışarı çıkamadığınız saatlerde meyveli bir Herbalife Shake hazırlayın. Kendinize serinletici ve doyurucu yemek ısmarlayın.

-Eğer bir otel çalışanı olarak kilo vermek istiyorum derseniz ve yoğun çalışıyorsanız tüm yaz kilo vermek için önce vücut analizinizi yaptırın.

Ukraynalı turistler Otelinizde tatil yaparken sizde zamanı tatildeymiş gibi yaşamanın eğlenceli bir beslenme planı ile mümkün olacağını bilin. Mesela haftada kilonuzu bir kilogram aşağı çekmek sizin günlük enerjinizi artırmaya yeter. Ayda dört kilo sonuç inanılmaz değil mi?

Bu öyle popüler veya günübirlik bir diyet değil. Herbalife çay ile yağ yakmaya devam edin.

-En sevdiğiniz yemekleri ertelemek zorunda değilsiniz. Sadece porsiyon kontrolü yaparak daha dengeli kilo verebilirsiniz.

-Bir esnaf arkadaşın dediği gibi bahçede ya da balkonda aileniz ya da arkadaşlarınızla 2 demlik çay içip gece saat 4’e kadar uyumadım derseniz. Gelin bir beslenme planı yapalım herbalife kişisel beslenmeye önem vererek kilo vermeyi,  enerjiniz düşmeden kilo vermeyi başarmanıza katkıda bulunur.

-Serik’te kilo veremeyen kalmasın macera aramaya gerek yok hem dengeli beslenelim, huzurlu yaşamaya ne dersiniz? Mutlu bir yaz için illa bir otele gitmeye de gerek yok. O zaman küçük birkaç yöntemi gözden geçirelim günü iyi hissederek geçirin.

-Ev hanımları virüs nedeniyle fazlasıyla bunaldılar haliyle kilo aldılar. En yakın herbalife temsilcisi nerede derseniz bize bir telefon kadar yakınsınız. Yaz boyu sevmediğiniz yiyeceklerle ve tuhaf tekniklerle aç kalarak kilo vermeyi düşünmüyorsunuz değil mi?

-Ayaklarınıza vuran ayakkabı değil de sıcak ve kilo problemi rahat vermiyorsa çözümü kesin kendinizde arayalım! Yağlı yiyecekler yaz günü ağır düşüyor daha fazla terletiyor, daha fazla sebze ve çorba gibi besleyici yemeklerle kilo verelim.

-Size bir hobi lazım değil mi? Uzun yürüyüşler,eğlenceli ev işleri,çocuklarla dolu saatler bir adım öte geçmenize yardım edebilir.Kilolar gitmek istediği yere gitsin ama bu yaz siz istediğiniz kiloya kavuşun. Kendinize zaman yaratıp da istediğiniz gibi fit bir elbiseye bu yaz kavuşun! 


Serik Herbalife Bağımsız Üyesi

 


Yorum Gönder

0 Yorumlar