SERİK’TE GÜZELLİK İÇİN BASİT YÖNTEMLER

SERİK’TE GÜZELLİK İÇİN BASİT YÖNTEMLER

Serik’te Güzellik Merkezi denildiği zaman farklı bir noktaya geliyoruz.Serik her ne kadar Antalya’ya yakın olmuş olsa da birbirinden yetenekli bir çok güzellik uzmanı işini burada da titizlikle yapıyor.Biz bu yazımızda Herbalife bağımsız üyesi olarak Serik'te sizlere Güzellik Merkezi veya güzellik salonları hakkında bildiklerinizi tekrar etmeyeceğiz.Biz daha çok günlük yaşamda daha güzel bir cilt için Stresten kurtulma tekniklerinden bahsedeceğiz.Stres en başta sindirim sistemi ve duyguları etkilemektedir.Kalp ve bütün iç organlar Strese bağlı olarak gergin çalıştıkları zaman ciltte kötüleşme ve kimi zaman da susuz kuru bir görünüm oluşur.Çoğu genç kız ve yetişkin kadın cilt lekeleri, sivilce, akne ve kaz ayakları gibi bölgelerde oluşan dezenformasyonlardan doğal yöntemlerle kurtulmak ister.İşte bu nedenle daha güzel bir cilde sahip olmak biraz da stresi azaltmak duyarlılığına sahip olmayı gerektiriyor.

Gerginlik stresi tetikler
Yakın zamana kadar insanlar gevşeklik denildiği zaman farklı bir yere çekerdi bu kelimeyi.Oysa ki günümüz psikolog ve ruh bilimci insanlar beden ve ruhun aynı anda gevşemesi ve günlük Stresten kurtulmayı hem vücut dinamikleri için, hem de cilt gelişimi için eş zamanlı çalışmalarla geliştirmeyi tavsiye ediyor.

Hareket her zaman cildi besliyor
Serik Merkez'de yaşayan bütün insanları sığınabileceği en iyi Liman; hareket, kimi zaman da tempolu yürüyüşler ile vücudun daha fazla gevşemesine müsaade etmek olmalı.Aynı zamanda harekete bağlı olarak salgılanan hormonların artmasını sağlamak cildin doğal ve pürüzsüz yapısını korumaya yardımcıdır.

Cildinize odaklanın
Yüzeysel bakım yapıldığı zaman insan cildi 4-5 güne kadar Ferah ve temiz kalabiliyor. Aslında genç kızlıktan itibaren 25 yaş baz alınırsa; bütün kadınların tamamen kendi cildine odaklanması için birçok nedeni var. Burada yapılması gereken günlük strese verilen ya da can sıkıcı işler ayrılan zamanın en azından %10 oranında Kişisel bakım ve kendi kendinize odaklanmak olması gerekiyor.Unutmayın sivilceler temelde beslenme ve daha çok stres ile çoğalıyor. Dilerseniz siz de yelken aktif yaşam kulübünde Herbalife Skin serisi ile cildinizi Stresin yan etkilerinden uzak tutabilirsiniz.




Yelken Aktif Yaşam Kulübü-05314079994


Yorum Gönder

0 Yorumlar