HERBALİFE DİYET LİSTESİ 8 KESİN BİLGİ

HERBALİFE DİYET LİSTESİ 8 KESİN BİLGİ BU DETAYA İNANMAK DİYETİNİZDE SİZE YOL GÖSTERİR

 

Günümüzde hızlı kilo vermek zor mu soranlar çok.Kendimizce Herbalife diyet listesi hazırlarken bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

 

Mevsimin değişmesi güzel bahar geldi.Çevrenizde spora giden insan sayısını artırmış olabilir.Ancak kilo vermek düzenli egzersiz yapmaktan daha fazlasını gerektirebilir.

 

Kendinize zaman ayırmanız gerekiyor.Evinizde de Herbalife konforunu yaşamanızı tavsiye edebiliriz.

 

Kilo verme ile ilgili endişelenmek normaldir.Sadece size has bir özellik olmadığına inanmamız gerekiyor. Aklınızda çerçevesini çizdiğiniz hayat ile gerçekte yaşananlar farklı olabilir.

 

Bunu hiç düşünmemiş olabilirsiniz.Yine de fazladan kazanmış olduğunuz vücut yağlarını vücuttan uzaklaştırmak ve kilo vermek için mükemmel bir planımız var.

 

Ne yediğinizi ve ne içtiğinizi takip edebilmeniz için Herbalife yaşam koçu ile dolu dolu bir mücadele vermeniz gerekiyor.

 

Evet,Herbalife 21 gün programı oluşturulurken diyetinizin işe yarayıp yaramayacağı konusunda endişelerinizin olması gayet doğal bir durum.

 

 

Ancak herbalife diyeti de herkese farklı uygulandığını bilmeniz yeterli.Çünkü her insan birbirinden bağımsız ve farklı özelliklere sahiptir.

 

İstemesekte bazen yediğimiz yiyecekler kilo verme arzumuzu ve metabolizmamızı yavaşlatır.

 

İşte burada Herbalife yaşam koçu size daima doğru yolu gösterecek olan kişidir.Gün içinde ne kadar aktif olduğunuz ve ne kadar su içtiğinizi birlikte takip etmemiz gerekiyor.

 

Açıkçası Herbalife program basmakalıp bir diyet listesinden daha fazlasını içeriyor.Ne çok zor olmalı ne de şok diyetler gibi kafa karıştırmalı.

 

Sağlıklı ve mutlu bir beden için doğru yakıt ve doğru yöntemler olmalı.Ancak bunu yaparken tek başına Herbalife diyet programı uygulamak gibi bir hataya düşmenizi istemeyiz.

 

Çünkü insan tek başına kaldığı zaman kendisini çevreye kapatıyor.Söylenenleri çok çabuk unutuyor.Hatırlatmakta fayda var.Herbalife diyet listesi tutarlı kilo kontrolü sağlamanızı kolaylaştırır.

 

İletişimin gücü ise hayat boyu kazanacağınız alışkanlıklarla size Bonus olarak kalacak hediyelerdir.

 

En hızlı kilo verme yöntemi diye bir şey yok.Elbette saçma gelebilir.Çünkü herkes hızlı kilo vermek için çeşitli yollara başvuruyor.Günlük diyet listesinde olması gerekenler ve olmaması gerekenler şeklinde bir çalışma yapılabilir.

Hadi şimdi size Herbalife diyet listesi kesin bilgi olarak görülen 8 detayı tek tek sayalım.

 

1-Porsiyon ölçüsü

 

Çoğu insan alışkanlıkları değiştirirken zorlanır.Porsiyon boyutu konusunda farklı kaçamaklar ve küçük,göze dokunmayan dişe dokunmaz diye yanlış bilgileri ile hareket eder.

 

Siz sakın bu gruptan olmayın.Çünkü bu grup kilo vermekte en çok zorlanan gruptur.Açıkçası Herbalife kullananlar en başta porsiyon boyutlarını kabul ederek hayata daha sağlam bir yumruk atıyor.

 

Evet yanlış duymadınız,yumruk demişken bir insanın standart porsiyonunu ölçümlemek için kendi yumruğunu örnek alarak porsiyon boyutlarını gittiği her yerde uygulaması demektir.

 

Yani en başta belirttiğimiz gibi basit ama etkili bir yöntem.

 

2-Herbalife diyet listesi planı

 

Sessiz sedasız bir plan yaparak yola çıkmak.Heyecanla; acaba bunu yanlış mı yaptım deme lüksünü ortadan kaldırıyor.Tabii ki zamandan kaybeden insanlar gibi olmak istemiyorsanız!. 

 

Herbalife diyet listesi bir günü,bir haftayı,bir ayı ve bir yılı kapsayabilir.Unutmayın 30 kilo fazlası olan bir insan için bir mucize vaat etmiyoruz.

di̇yet li̇stesi̇ mi̇ herbali̇fe esnek program mi

Tam tersine her adımında başarılı olunacak bir plandan bahsediyoruz.Kimi insan için plan denilince hap gibi yutulan basit bir şey olmalı.

 

İşte bu nedenle sizi maceraya atmıyoruz.Önce dinliyoruz sonra da size en uygun plan ve Herbalife ürünleri tercih ediyoruz.

 

3-Herbalife diyet listesi yenilenler 

 

Yemek yeme alışkanlıklarımız hepimiz de farklılıklar gösterir.Öğün atlamak,hazır bir şeyler yemek,evde yemek tüketiyor olabiliriz.

 

Ancak bu konuda daha titiz davranmamız gerekiyor. Çünkü insanlar kolay bir şeyler ile kahvaltı etmeyi düşünüyor.

 

Ancak günün sonunda kazanan yada kaybeden olmak; gün içerisinde hangi yiyecekleri tükettiğimiz ile alakalı bir durum.

 

Demek ki neymiş?.Her istediğimizi yersek her istediğimiz kıyafeti de giyinme şansını kaybediyoruz.

 

Kısacası herbalife yaşam koçunun tavsiye ettiği yemeklerle devam etmelisin.

 

4-Herbalife diyet listesi hayır demeyi öğrenelim 

 

İstikrarlı bir diyetin parçası olarak her zaman yapılabilecek hızlı aksiyon planları vardır.Bazen insanlar Herbalife kullanırken sadece ürün ile savaşır.

 

En önemli şey insanın kendisine karşı verdiği savaştır. Mesela hayatınızda Hayır demeyi öğrendiğiniz zaman; hem duygusal anlamda,hem de bedensel anlamda birçok şeyin daha kolay olacağını görebilirsiniz. 

Ne bileyim bir ikram ya da geç saate kadar uykusuz kalmak.Yeri geldiği zaman gelen bütün tekliflere Hayır demeyi gerektirir.

 

Unutmayın hayır dediğiniz zaman bir şey kaybetmezsiniz.

 

5-HERBALİFE DİYET LİSTESİ LİFLİ BESLENME

 

Tokluk hissi yaşamak için sürekli yemek yemek gerekmiyor.Bu sadece yanlış bakış açısı ile alakalı bir durum. 

 

Genellikle Herbalife diyet listesi hazırlarken insanların gün içinde neler tüketmiş olduklarını, beslenme alışkanlıklarını anlamaya çalışırız.

 

Bu çalışmaları yaparken ne kadar lifli ya da lifsiz beslenme yaptıklarını öğreniriz.İşte bu nedenle her bir kişinin diyet lifi konusunda bilgi sahibi olmasına yardımcı oluruz.

 

Mesela hiç lif tüketmeyen bir insan ile karşılaştığımız zaman;bir süre sonra kabız olma riskini de göz önünde bulundururuz.

 

 

Sadece o kişiye özel bir Herbalife diyet listesi oluşturulur.Aslında şeytan ayrıntılarda gizli.Acele etmemek ve rakibin üstüne gitmek gerekiyor.

 

Peki rakibimiz kimdi?.Bazen önyargılar,bazen de karşı konulamayan duygusal inişler ve çıkışlar.

 

6-Protein ve herbalife diyet listesi 

 

 

Arkadaşlar Herbalife iştah kapatmıyor.Bu kesin bilgiyi paylaşalım.Sadece beslenme alışkanlıklarını değiştirmek için maksimum gayret gösterelim.

 

Mesela yüksek protein denildiği zaman günümüzde ortalama bir yetişkin için belirtilen miktarları aldığımız müddetçe hiçbir sorun yaşamayız. 

 

 

Tam profesyonel bir vücut geliştirme uzmanı gibi sabah kahvaltısında 10 tane yumurta beyazı tüketmenin de hiçbir alemi yok.

 

Evet protein bütün vücudun toparlanması için elimizde bulunmaz bir velinimet.Ancak vücut 10 tane yumurta beyazının hepsini protein olarak işleyemez.

 

Sadece 25 gram kadar protein alır.Gerisini olduğu gibi yağ katmanlarına ilave eder.Demek ki; küçük ama etkili dokunuşlar için çalışmak gerekiyor. ...Okumaya devam et

Yorum Gönder

0 Yorumlar